Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maćkov

masz minutę aby ocenić faceta. na co patrzysz?

Polecane posty

Gość bo robi lody pod monopolowym
Na ryj .

Nie wiem co konkretnie miałeś na myśli,ale zakładam, że chodzi Ci o to co oceniam patrząc na faceta, ale nie rozmawiając z nim. Zwracam uwagę na: 1) Twarz 2) Zachowanie, tzn czy na przykład nie przebiera nogami w miejscu, bo to jakieś dziwne jest, złe wrażenie na mnie robi. 3) Oczy $) Dłonie+ubiór- chodzi o to czy facet jest zadbany, nie czy chodzi w firmówkach. 5) Uśmiech.

Gość no i taki sobie jest
Na zdjęciu spoko facet, ale po tym co tu mąckov wypisujesz i jak się lansujesz byle tylko zbierać pochwały to aż mi nie dobrze. Kiepski jesteś widocznie skoro się dowartościowywujesz na forum. A to nie tylko wygląd jest ważny. Facet nie musi być przystojniaką by powalić kobietę i zawładnąć jej sercem. A Ty taki nijaki.. biedny chłopczyk ba facet 31 lat co Ty robisz na kafeterii? Lotnik jeszcze to powinien być niezły mężczyzna ale widze taką ciapę

wiesz co. obojetnie co bym napisal to i tak zostalbym zmieszany z blotem bo mam fotke w stopce (jak 50% kafeterian) i kobiety uwazaja mnie za niebrzydkiego. to natualne jak to ,ze po nocy wstaje dzien, dlatego tez nie przejmuje sie twoja opinia. to ty jestes zalosny wystawiajac tak daleko idaca opinie o kims kogo nie znasz. tyle.

dziękuję :) ty również jesteś śliczna. co znaczy ,ze ta sama profesja???

Gość na to jak sie zachowuje
co mówi i czy ma inteligentne spojrzenie

Proszę bardzo. To nieźle RHHS ;) wielki plus. uroda w parze z inteligencja :D

maćkov, minuta to baardzo długo jak dla mnie, bo jestem bardzo dobrą obserwatorką :) patrzę na całokształt chyba :) ale głownie na twarz i sylwetkę. Na Ciebie sobie też popatrzyłam - jest na co ;)

Gość do maćkov
a co myślisz gdy widzisz niezbyt urodziwą dziewczynę?

...na to jak jest ubrany, oceniam zarost i wzrost rowniez.

to zalezy w jakiej sytuacji. na ulicy poprostu nie przykuwa mojej uwagi wiec nie mysle o niej nic

tzn czytalem artykul ze tyle nam wystarczy aby okreslic czy babka jest atrakcyjna :)