Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maćkov

masz minutę aby ocenić faceta. na co patrzysz?

Polecane posty

Gość woowwaaz
nie do Ciebie pisałam Webster, tylko do autora, ale patrząc na Twoje foto w stopce też moge to napisać :O

Gość oooooooooooooooooo
jakos nie zalezy mi na tym ,aby podobac sie facetom - błądzisz, oj błądzisz!!!!!!!! sam nie wiesz czego chcesz!!!!!!!!!!!!

bo wbrew pozorom takich cukierkowych ludzi jest pelno. zarowno pan jak i panow a wszyscy bawia sie w klubach :P wiec jak cukierki sie spotkaja to sie dogadaja

Gość Martuszka:)))))
aaa zapomniałabym jeszcze zerkam na dłonie! brud za paznokciami odpada!!!!

oooo i wooo jakos w glebokim powazaniu mam wasze zdanie :P zegnam zakompleksione towarzystwo

maćkov nie należy oceniać również w drugą stronę, to, że kobieta lubi pójść do klubu, potańczyć ze znajomymi, nie znaczy od razu, że jest jakąś pierwszą lepszą :)

Gość Prażynka_87
patrze czy ma czyste buty;)

Gość oooooooooooooooooo
a my mieliśmy w Twoim głębokim poważaniu :) :) :) :)) :))) :) :) :) :) :) :)

Moglabym pogadac na temat mi-24, ale w minute sie nie wyrobie :P Swoja droga, niesamowite maszyny, od lat sklejam modele :) W polsce to chyba tylko w pruszczu gd sa i w inowroclawiu. A co do pytania, to prawdopodobnie bylaby to twarz, ubior, dlonie i buty ;)

chyba masz klopot z interpretacja. nie napisalem ze kazda ktora idzie do klubu jest pierwsza lepsza. nie wiem skad to wytrzasnelas. a to ze w klubach 75% populacji to cukierki jest czystym faktem

masz w czym wybierać :D a wracając do cukierkowych - łatwych, to ja tak odbieram słowo cukierkowa :P no ale skoro tak nie uważasz, to cieszę się, bo sama do klubu od czasu do czasu lubię zajrzeć :P

mi sie borderlinerzy zle kojarza..... ale rozumiem ze nick to taka mlodziencza fascynacja tym zagadnieniem ?

ja juz zmykam poki co. pozdrawiam goraco mile panie i ciebie web. dobrej nocki zycze!

Gość malgosia samosia
ten facet to nie ciacho tylko wisienka na deserze

- wzrost i sylwetka - musi byc wysoki i szczuply (ale umieśniony) - zęby - proste i zadbane - kolor oczu najlepiej cieeeeemny brąz, ewentualnie zielone - inteligetny wyraz twarzy - ładnie ubrany

Gość spinka do wlosow
wychodze z zalozenia, ze po wygladzie sie nie ocenia wiec inaczej sprecyzuje sobie pytanie:) Na co zwracasz uwagę w wygladzie nowo poznanego faceta? 1. uśmiech 2. oczy 3. dłonie