Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diabeł na dnie szklanki

Ile powinien ważyć facet przy wzroście 182 cm...?

Polecane posty

Gość diabeł na dnie szklanki

Cześć, takie pytanie mam. Czy jeśli ważę 71 kg, to jestem chudy? Czy po prostu szczupły? ;) I jak najlepiej przytyć? Ćwiczę na siłowni jakiś czas - niecałe 2 miesiące i tak z kilogram przytyłem. Ale chciałbym dojść do 80 kg :) Jem dużo - staram się 4 razy dziennie ale efektów za bardzo nie widać.

twoja waga jest w normie. jesli chcesz przytyć to nie wiem co masz zrobic bo ja mam niedowage od dawna i chyba mi juz tak zostanie bo moge jesc co chce, ile chce i nie tyję

wiele zależy od budowy, ale generalnie jak dla mnie to tak około 90 kg (+- 2-3 kg). Mój mąż mniej więcej ma takie "parametry" i wygląda fajnie ale to oczywiście też jest kwestia gustu. Ja akurat lubie większych mężczyzn

Gość inaczej być nie może..
JEST W SAM RAZ, JAK BĘDZIESZ WAŻYŁ 80 TO ZACZNIESZ WYGLADAĆ JAK KARK:-(

Gość ajboli
to mało, 80 powinienes wazyc. jedz duzo makaronow, sosow czekolady batonikow

Gość na pewno ponad 80kg powinien

jeżeli nie chcesz pakować w siebie jedzenia, bo nie możesz przerobić to zaaplikuj sobie jedną torbę 3 kg "Fit mass active 20" i do tych 80 kg dobijesz myślę..

jak tam... a zresztą to nie miejsce na takie pytania... jaki masz adres mailowy? bo mój poprzedni adres jakoś mi znikł (czytaj - zapomniałem hasła - starość nie radość ;) )

Gość arjenrobben
przynajmniej 80kg bo inaczej wygląda jak szczupak

a dobrze, dobrze, leci sobie :) jest inaczej, dużo inaczej, ale fajnie :) mam taki jak kiedyś wiem, ze masz inny i wiem, ze zapomniałeś hasło - pisałeś mi o tym ... 100 lat temu, panie zapominalski ;)

nieczego sobie nie "aplikuj" bo bedziesz wygladal jak pol d*** zza krzaka. staraj sie normalnie przytyc, po ludzku :D

skoro już wspólnie uznaliśmy i zaakceptowaliśmy moją zapominalskość, to chyba mogę prosić o przypomnienie? :P chyba, że masz gdzieś wpisanego tego maila a ja kudłaty durnowaty tego nie widzę? ;)

Gość mój mąż ma 185 cm
wzrostu, natomiast waży ok. 74 kh. jest bardzo szczupły, ale nie chudy, ma fajne ramiona (lekko umięśnione, ja tam akurat karków i mięśniaków nie lubię). ma bardzo umięśnione szczupłe nogi, fajny tyłek. lubię szczupłych, nie lubię za chudych, ale chyba wolałabym wieszaka nić grubego lub "karka". co do kobiet, to z kolei uważam, że lepiej wyglądają takie bardzo krągłe (NIE grube) niż chudziny o klekoczących kościach.

"według mnie facet 182 cm, ważący 80 kg jest dość mocno szczupły " ale sporo kobiet lubi takie szczypiory... 190 cm, 73 kg wagi :D:D fajnie, gorzej jak wiatr mocniejszy zawieje :P

"lekko umięśnione, ja tam akurat karków i mięśniaków nie lubię" musi być BARDZO lekko umięśniony :P ulotność jego umięśnienia jest doprawdy poetyczna :P

Gość mój mąż ma 185 cm
komiczne - musisz być facetem przy kości, jak to się mówi. przyjaciel mojego męża mierzy 181 cm i waży ok. 95 kg , podchodzi pod setkę już kiedyś nawet przekroczył, tylko schudł - no ale teraz i tak i jest GRUBY , nie jakoś tam otyły, ale zdecydowanie za duży ma brzuch i wielkie dupsko :P

faktycznie nie ma, a kiedyś był :) no nie wiem, chyba Cię ukaram za to, że zapomniałeś :P ehhh, wczoraj retro miała do mnie pisać, a tu zonk :D - nie ma maila (jestem tu od jakichś dwóch dni i juz się zdążyłyśmy posprzeczać ;))

Gość mój mąż ma 185 cm
wiesz komiczne, co kto lubi :) jak pisałam - niedobrze mi na widok mięśniaków i karków, wolę wręcz chudych. za to mój mąż ma coś, z czym trzeba się urodzić, nie wyhodujesz sobie tego tak, jak mięśni - ma duże wspaniałe, bardzo męskie dłonie..........

"komiczne - musisz być facetem przy kości" jakbym tak od około 18 lat nie bawił się na siłowni, to miałabyś rację :P

Gość zależy ile masz lat
jak poznałam swojego faceta to miał tyle wzrostu co ty i ważył 62 kg:) Teraz waży 90. A prawidłowa waga faceta to wzrost odjąć 100, czyli w twoim wypadku 82 kg

Gość mój mąż ma 185 cm
wiesz - ten przyjaciel mojego męża też ćwiczy od lat na siłowni, do tego kilka rodzajów sztuk walki... no, nie od 18 lat, ale na pewno połowa tego lub więcej. no, ale off topic robimy.

"no nie wiem, chyba Cię ukaram za to, że zapomniałeś" nie bądź taka surowa, dla słodkiego komika :P Twojego platonicznego :P:P:P wielbiciela ;) ...no dobrze - kłamię nie myślę platonicznie o atrakcyjnych kobietach ale druga część wypowiedzi jest prawdziwa ;) "ehhh, wczoraj retro miała do mnie pisać, a tu zonk - nie ma maila (jestem tu od jakichś dwóch dni i juz się zdążyłyśmy posprzeczać" To jest argument, potwierdzający moją tezę, że są kobiety bardzo inteligentne, kobiety normalne, powalone idiotki, totalne kretynki i retro :P:P