Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diabeł na dnie szklanki

Ile powinien ważyć facet przy wzroście 182 cm...?

Polecane posty

Gość diabeł na dnie szklanki
Jem dosyć dobrze- tzn. ryż, makaron, dwa razy dziennie kurczak, płatki owsiane na śniadanie, banany, twaróg czyli generalnie, to co ponoć jest zalecane. Przyznam, że nie zawsze mam czas i wtedy się trafi jakiś fast food. Od zawsze byłem taki szczupły. No dobra, chudy. Problemem jest też to, że mam taką pracę "biegającą" i praktycznie cały dzień w ruchu, dosyć dużo wysiłku fizycznego. Do tego czasem pogram w piłkę, siatkówkę -tu akurat za bardzo nie stracę na wadzę, niedługo treningi karate. I to wszystko się składa na to, że waga drgnęła tylko minimalnie i znowu się zatrzymała w miejscu. Kurde, niby znajomi mówią, że nie jest tak źle, a nawet, że jest dobrze na tle innych znajomych w moim wieku lub starszych :) :P, jakieś tam małe mięśnie widać ale ja się źle czuję ze sobą. Widać mi żebra i to mi się nie podoba :P Czas to zmienić.

oki, asekurancie (proszę zapisać do sekretnego notesiku :P ) klaudia027@o2.pl (chyba) ale nie mam teraz kompa (teraz trochę na męża urzęduje, ale mnie ściga ;) ), bo małe zmiany zachodzą u mnie w domu. Jakieś kilka dni, może do dwóch tygodni potrwa zanim coś fajnego kupię :)

Gość zależy ile masz lat
mi mała - twój "Misiek" ma 10 kg nadwagi, więc nie gadaj, że gruby nie jest :)

Gość mój mąż ma 185 cm
diabeł - mój mąż tez je podobnie, też ma bardzo aktywną fizycznie pracę.... pije mnóstwo piwa, a brzucha ani śladu . taki typ budowy macie. pozdrawiam

komiczne, a odnośnie wczorajszej kłótni - oczywiście kobiety przywoływały Cię tam, ale ... nie przybyłeś :( Szkoda, fajnie było :P )

mi mała, owszem, waga około 90 kg dla faceta tego wzrostu jest oki, ale powiem szczerze, że jak na piłkarza to jednak trochę dużo

"Jakieś kilka dni, może do dwóch tygodni potrwa zanim coś fajnego kupię " moja muzo - na odpowiedź od Ciebie warto czekać - wiesz o tym, dlatego się droczysz :P

"a odnośnie wczorajszej kłótni - oczywiście kobiety przywoływały Cię tam, ale ... nie przybyłeś " dokąd???

Gość do mi mała
jestes nic nie wartym gównem 🖐️

Gość a ja kocham taką sylwetkę
71 kg jest idelanie! mój były ważył przy 182cm 66kg, i też mu niczego nie brakowało. za to mnie np. obrzydzaja takie rozbudowane miesnie u facetów, 80 kg to stanowczo za duzo chyba ze miałbyś taką budowę z natury a nie wyćwiczoną. chociaż z drugiej strony musisz popatrzec troche na buzię. jak masz troche chłopięce i niewinne rysy nic nie rób bo będziesz wyglądał komicznie. jak jesteś typowo zarośniętym i męskim facetem to faktycznie tak do 75 mógłbyś przytyć/poćwiczyć i żeby nie było ja osobiście mam 164cm i ważę 50 kg

Gość do mi mała
jestes tak samo gówno warta jak klaudka27 i nic nie jest tego wstanie zmienic

Gość do mi mała
haha pasztety wmawiają sobie ze są piękne coraz bardziej mi sie tu podoba

wiecie co mój facet ma 176 azy 95 kg i w ogole nie wyglada na swoja wage...normalnie powinnien byc gruby a taki nie ejst..oczywiscie nie jest chudzielcem jest w sam raz dla mnie jest bardzo ubity, ma mocne nogi jak sprinter, szerokie ramiona. w zyciu bym nie powiedziała ze tyle wazy przy tym wzroscie dała bym mu 10 kilogramów mniej

Gość do mi mała
klaudka powiedz co ci sie podoba w wielkich napakowanych facetach??

ale ja nie napisałam, że lubię napakowanych facetów. Naprawdę facet tych "parametrów" nie musi być napakowanym karkiem (jak ktoś to tutaj ujął), po prostu jest to większy, bardziej masywny mężczyzna i tyle co mi się podoba??? Nie wiem, to kwestia gustu. Może podświadomie czuję się przy takim facecie bardziej kobieco ...(choć nie jestem jakąś dużą kobietką - 168 cm, 57 kg, więc pewnie nienajgorzej wyglądałabym przy szczypiorku)

Gość do mi mała
no to szczypiorki są skazane na zycie samotnie

Gość do mi mała
bo tak jest powinnas to wiedziec jesy jeszcze % takich co lecą na kase taka prawda oczywiscie grubaski nie wchodzą w gre bo lepiej byc samemu niz z grubaską

rozumiem, że chodzi Ci o to, że dla kobiet ważna jest albo kasa albo wygląd. Nawet jeśli przyjmiemy, że tak jest, to nie jest powiedziane, że ten wygląd to własnie konieczne "182 cm i 92 kg wagi"

Gość do mi mała
nie no wygląd jest wazny ale chyba wiesz ze facet sie musi więcej namęczyc aby dobrze wyglądał a obecnie jest moda na wielkich facetów ja nie mam predyspozycjii aby taki byc

Gość gadacie glupoty o tej modzie..
jedna lubi takich, inna takich.... ale norma to ok. 80-85kg. i koniec. a co sie komu podoba to co innego. do 90kg gora, ale to tez zalezy od budowy ciala.

Gość mcmid!
witam, pewnie to bardzo stary temat, ale wtrace 3 grosze....Mianowicie ja przy wzroscie 182 waze 80 kg, chodze na siłownie juz kilka lat dlatego ze wazylem 64 kg, teraz mam 80 kg czystego miesnia, kaloryfer umiesnoione nogi, szerokie plecy, okragle barki, co prawde chce przytyc jeszcze, ale juz wygladam lepiej od wielu 90 kilowców w moim wzroscie, a ty KOMICZNE nie chwal sie ze 18 lat cwiczysz bo znam takich co tyle cwicza i wkrecili sobie mase i wyglądają jak jeden wielki befsztyk totalnie bez sylwetki jedynie wielkie uda cyce i bicepsy, nie sztuką jest sie zalac, ale jesli jestes pieknie wyciety to zwracam honor pozdro

Gość gość
ja mam 183 cm i między 70-75 kg i też mam kompleks płaskiego brzucha ciągle widzę facetów z wylewającym się sadłem z pięknymi dziewczynami/kobietami. Wolałbym mieć sporą nadwagę i problemy z kręgosłupem ale mieć jakieś zainteresowanie ze strony kobiet.

Gość goscio
pizza pizza :-) i pizza :-)

Gość Lasius flavus
A czemu nie pojdziecie po prostu do dietetyka? Znam osoby ktore przez pol zycia byly chudzielcami, uskarzaly sie ze sa chude i przytyc nie moga, ze taka ich natura nawet lekarze nie wiedzieli co robic, az poszli do dietetyka i tyli nawet 1 kg tygodniowo i nie sa juz patykami :) Wystarczy pojsc do specjalisty i bedzie OK :)