Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatroskana878

mialam dziwny sen proszę pomóżcie co on oznacza?

Polecane posty

Gość zatroskana878

Dziś w nocy śniło mi się że wraz z moją mamą byłam na pielgrzymce innych ludzi twarzy nie widzialam tylko mamy i moją. Na tej pielgrzymce trzeba bylo pokonywac przeszkody udalo sie nam na koncu zmeczone siedzialysmy na lawce i nagle zobaczylam mężczyzne ktorego kocham bardzo smutnego, zniszczonego na twarzy zmartwieniami i spytal sie mnie która godzina i znikl co to oznacza? dodam że ten mężczyzna i ja nie jestesmy razem mimo iż oboje sie kochamy.

Gość reżerą
nic nie oznacza ten sen. po prostu myślisz o nim, a on widać o tobie nie. gdybyście się kochali - jak piszesz, bylibyście ze sobą w realnym świecie. :classic_cool:

Gość zatroskana878
?

Gość tłumaczę
Jesli będziesz się modliła to rozwiąze Ci się poważny problem. Niewykluczone, ze mama tez odgrywa ważną rolę, może ona wskazuje Ci drogę wyjścia. Ona Ci pomoże. A za tego mężczynę trzeba sie modlić. On nie wie co ma zrobić.

Gość zatroskana878
moja droga trafilas w sedno sprawy on wlasnie musi podjąć decyzje o porzuceniu dotychczasowego zycia dla mnie albo mnie zostawic a te przeszkody?

Gość zatroskana878
i dlaczego spytal mnie która jest godzina ?a potem znikl

Gość pytanko numer 1
a czy on jest zonaty?

Gość zatroskana878
nie jest wolny ale to skomplikowane nie ma zony i dzieci

Gość madonna fri lajn
tobie pisana jest podróz, przeprowadzka daleko wyjazd i inny mezczyzna cos stoi na przeszkodzie tobie i jemu i nie mozecie byc razem, choc myslicie o sobie? Co to za przeszkody? On ma dziecko?

Gość tłumaczę
Przeszkody i wasze zmęczenie to trud w rozwiązywaniu tego problemu. Jednak dobrniesz do celu. Hm...czy aby napewno bedzie dobre to dla Ciebie byś z nim była?

Gość zatroskana878
on mnie ponoc bardzo kocha ja jego także ostatnio jasnowidz mi powiedziala takie rzeczy ze bylam zdziwiona wedlug niej jutro to jest 24 sierpien jest pelnia i jutrzejszy dzien sprawi wiele zmian przeprowadzke z nim bo tu nie mozemy zostac przez ludzi i zawiść nie moge konkretow napisac. Ale wiele mi pomoglas bo powiedzialas podobnie. Co do innego mezczyzny to wykluczone mam z tym mezczyzna dziecko i kocham go

Gość tłumaczę
Pamiętaj o modlitwie. Nie słuchaj jasnowidzów.

Gość madonna fri lajn
zyczę wiec powodzenia i szcześcia na nowej drodze

Gość zatroskana878
do tlumaczę kochana jestes rewelacyjna ! dobrze odczytujesz moj sen chociaz nie wiesz o co chodzi trafiasz w sedno moja droga sądzisz że dobrne do celu po czym tak sądzisz? dlaczego pytasz czy aby dobre bedzie z nim bycie? Od 2 tygodni snią mi ise rozne rzeczy prosilam Boga aby on mi sie przysnil i nie moglam, snil mi się żółw nie wiem kompletnie co to oznacza, śnil mi sie pozar w wiezowcu ale ze wyskoczylam z okna i ocalalam snila mi sie mysz różowa a teraz on nagle ale byl smutny, zniszczony i spytal o tą godizne co ta godzina oznaczala i dlaczego tak znikl ehh wierze w sny bardzo gleboko u nas to rodzinne

Gość madonna fri lajn
a i jeszcze widzę, że on rzuca poprzednie zycie które ma i odchodzi (może z tobą) bo nie jest szczęśliwy, chce zmienić soje zycie ale będzie to dla niego trudne, będzie to rozstanie z cieżkim sercem ale zrobi to z miłosci, by dac sobie szanse na nowe, lepsze zycie

Gość zatroskana878
do madonna skąd ty to wiesz? matko święta jesteście obie rewelacyjne

Gość podchodze z humorem
na pierwszy rzut oka wywnioskowalam, ze ten facet jest ksiedzem. w mamie masz oparcie, mimo, ze swiat ogolnie takich zwiazkow nie akceptuje. spytal ktora godzina i znikl - wiesz, ze sie zastanawia, ale nie wiesz, na co sie zdecyduje ... za kazdym razem jak myslisz o tym, wyobrazasz sobie, dochodzisz do punktu, gdzie po prostu dalej i tak nie wiesz, mimo, ze we wlasnych myslach rozpatrujesz rozne wersje. bardzo szczerze ci zycze powodzeni, zeby on w tej decyzji powodowal sie miloscia, nie strachem. :)

Gość zatroskana878
zrobi to dla dziecka czy dla mnie ?

Gość tłumaczę
Czy on jest księdzem?

Gość podchodze z humorem
nie traktuj snow jako proroctwa. sny to twoje wlasne mysli, w czasem zawiklanych konfiguracjach, pokazujace nam nasze zycie wewnetrzne berdziej 'na surowo', niz gdy swiadomie filtrujemy mysli przez pryzmat schematow, do ktorych jestesmy zwyczajni :)

Gość zatroskana878
tłumaczę - tak

Gość madonna fri lajn
ja widzę to uczucie, widzę, że jest wielkie uczucie po obu stronach, widzę, że oni wyjeżdzaja bardzo daleko, może za granicę, widzę ich rodzinne zycie, może nawet ślub, że tam są razem, on porzuca swoje dotychczasowe życie, jakiekolwiek to zycie jest on już nie jest w tym szczęśliwy nie planował sie zakochać ale sie tak stało, bo miłosc się ludziom po prostu przytrafia wiem że jemu jest teraz ciezko więc jedyne co możesz zrobic teraz to dać mu wsparcie i czekac to ma byc jego decyzja

Gość zatroskana878
Ja od dawna wierzę w sny nawet uczyłam się w szkole ezoterycznej 2lata na to poświęciłam. Mam córkę z nim i dlatego wierzę że się nam uda gdyby nie dziecko może bym innego próbowała poznać .

Gość zatroskana878
madonna kim ty jesteś ?? jak to zobaczylas na jakiej podstawie?

Gość madonna fri lajn
na podstawie mojej intuicji, przeczuć, widze podróż, i jego rozstanie z dotychczasowym zyciem, on odchodzi, jest mu ciężko, udaje sie naprawdę w nieznane, ty też, ale łączy was uczucie to widzę wyrażnie, jest poczatek nowej drogi

Gość zatroskana878
do madonny a czy dlugo mam na to czekac na jego powrot?

Gość madonna fri lajn
nie naciskaj na niego, to ma być jego decyzja, on chce sie zaopiekowac wami, nie jesteście mu obojętne, chciałby wam pomóc, dziecko jest dla niego ważne i miłość do Ciebie dodaje mu sił zapewnij go o swoim uczuciu i że poczekasz na niego w takiej sytuacji najlepiej wyjedźcie gdzies, daj mu do zrozumienia że stac Cię na odwazną decyzję o wyjeździe, że jestes przekonana, ze sobie tam poradzicie dal niego to trudne bo to wrazliwy meżczyzna, nie jest to łatwa decyzja, więc stąd te rozterki on we snie zapytał Cie właśnie o czas...która godzina daj mu jeszcze troche czasu on wie ze czas upływa, ze czekasz nosi sie z zamiarem odejscia

Gość zatroskana878
nie moge z nim teraz rozmawiać jest odizolowany podejmuje decyzje nie moge mu nic przekazać , czekam cierpliwie. Jesteś pewna że podejmie decyzje i będzie ze mną ? jesteś niesamowita skąd to wiesz ciekawi mnie ...ciekawi mnie jak dlugo to potrwa czy w tym roku będziemy razem :(

Gość madonna fri lajn
troche to jeszcze potrwa, musisz pokonac wiele trudnosci, to jak z tą pielgrzymka w śnie, droga, trud, ludzie, ktorzy są w twoim otoczeniu moga nie sprzyjać chyba mama popiera wasz zwiazek i bedzie Cie wspierać i pomagać skoro nie możesz sie z nim skontaktować to módl się za niego i o siłę dla was, ty sie kocahan niecierpliwisz i cierpisz ale to minie, czas działa na Twoją korzyść, czas musi tu upłynąć,daj czasowi czas, jak to się mówi i czekaj nie załamuj się bo on rozpocznie nowe zycie, nowy etap w zyciu, wejdzie na nieznany grunt, widzę, że jestescie razem za jakis czas(bliżej nie umiem okreslić) i na pewno jest wyjazd, jest to daleko i nowe zycie dla was obojga, wiec czekaj na niego widze też jak ci ciężko i łzy które w nocy wylewasz, jeszcze troche pocierpisz zanim będziecie razem takie zycie juz jest, powodzenia i nie załamuj sie