Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdsgsdgsdsd

MUSZE SCHUDNAC DO NIEDZIELI 2-3 KG . DAM RADE?

Polecane posty

Gość gdsgsdgsdsd

od niedzieli zaczełam diete south beach, narazie zadnego grzechu i zaczełam ćwiczyć skakanka, hula hop, callanetics, rower, bieganie . Po cwiczzeniach jestem spocona jak swinia, doslownie leje sie ze mnie. Czy uda mi sie schudnac chociaż te 2 kg do nastepnej niedzieli / poniedziałku ? Narazie się nie waże . I jeszcze dzisiaj dostalam okresu :o:O:O

oczywiscie ze tak, bo "wyplynie" ci woda z organizmu i tyle. wiec nie ciesz sie az tak bo szybko to nadrobisz. zalezy tez kiedy sie wazylas, jesli jakos tak tydzien przed okresem to ok. ale jesli niecaly to wynik i tak wyjdzie ci nieprawidlowy na wadze bo przed okresem, jak zapewne wiesz, wazy sie nieco wiecej niz zazwyczaj.

Gość gdsgsdgsdsd
odchudzalam sie :o :o ale prawie wogole sie nie ruszałam .. niecały tydzień przed okresem się ważyłam . W sumie to waga pokazywała 60kg a chciałabym żeby było ok . 58 . Ale przeciez 2 kg mozna schudnac z tluszczu w tydzień tylko , że to bardzo trudne , bo kg ma 7000kcal chyba .

Gość gdsgsdgsdsd
ale ja nie mam zamiaru potem przestac jak schudne t e 2kg, tylko chce dalej cwiczyc zeby tluszcz spalić , a nie zeby woda mi zeszła. Potem przechodze na zdrowe odzywianie, mozliwe ze pare kg mi wróci , ale jak sie nie rzuce na jedzenie to nie wszystko mam nadzieje :)

Gość nickonicko2010
jeśli zamkniesz sie w saunie w ciepłej zimowej kurtce to nawet dzisiaj wieczorem zgubisz 15 kg:) ... http://skocz.pl/ciuchy2010

Gość gdsgsdgsdsd
i później przytyje 30 :P

Gość yuguyfufu
rasz dade :classic_cool: