Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika678

Mogę być fajną laską z taką figurą? Czy powinnam mieć kompleksy..

Polecane posty

Gość Monika678
nie mam narazie kasy na coś nowego ... kurde ja wiem że wyglądam jak śwnia, ale nijak nie mogę schudnąc...:/ kurde

Gość Monika678
wezmę chyba tego Duncana.. poczytałam troche o tym.. samo bialko itepe... nie no wole znac prawde ja ja znam ale wolałam się upewnić. mam nadzieje ze wytrzymam na tej diecie.

Gość poćwicz na boczki
skrętoskłony, hula ho, tańcz twista ogranicz węglowodany i tłuszcze bo od nich rośnie brzuszek i boczki jedz wiecej białka a mniej pieczywa, ziemniaków, makaronów i słodyczy to prwdziwi zabójcy talii no i nie noś tak obcisłych spodni z paskiem ale raczej rozkloszowaną spódnicę która wyrówna proporcje w takiej spódnicy talia będzie wyglądała na szczuplejszą a biodra na bardziej kobiece

Monika...ty naprawdę nie czytasz co ludzie piszą :D Zmień spodnie i naprawdę będziesz lepiej wyglądać!! Z profilu jest całkiem OK.

dziewczyno inne (większe) spodnie noś bo te nie dość że spłaszczaj ci ci tyłek to jeszcze nad nimi tworzy się fałdka ze skóry bo są za ciasne....

no tak,juz bedzie umowa gazowa, to przeciwko czemu walczyli ludzie zamordowani w Smolensku. teraz PO ma wolna droge do wprowadzenia wszystkich ograniczen wolnosci w polsce.Najbardziej podobalo mi sie umorzenie miliardowego dlugu gazpromowi a jezeli chodzi o temat to dla mnie ok. Ja lubie takie grube jak Ty

Gość jestes adoptowana
kup se inne spodnie dzeicko

Gość Monika678
player-no wiesz może jestem trochę pulchna ale żeby gruba?... rany...ludzie.. ktoś tam pisał, że ja nie czytam. czytam.. tylko pisałam już że na razie nie mam pieniędzy na coś nowego.

Gość mentos, freshmaker (?)
tak, zmien spodnie, a potem je sciagnij i badz nieapetyczna :o rozumiem maskowanie wad, ale mozna by bylo coś z nimi robić, a nie ubrac inne portki i być happy :D gruba nie jestes, ale jakbyś zmieniła nawyki żywieniowe (ograniczyc węglowodany itp, nie chce mi sie znowu o tym pisać) to by było ok ;)

Gość Monika678
wiem przejdę na to białko.. mam nadzieję że przyjda efekty w jakimś szybkim czasie bo załamka.

dieta bialkowa? moja znajoma ktora wlasnie miala nadwage stosowala te diete. Po kilku dniach zle sie poczula i wrocila do dawnych nawykow. Ale Ty jestes gruba w umiarkowany sposob a ona niestety troche gorzej ma.

do roku szkolnego? do tego czasu schudniesz moze 3kg, ale skoro idziesz do nowej szkoły to masz lepiej, bo nie zauwazą jak na początku roku tez troche schudniesz :P więc nie łam się

Gość Monika678
no ja zmieniam teraz szkołę, bo przeprowadzam się do Poznania.. ide do nowej szkoly... ale 3 kilo tez nie najgorzej a na tej diecie powinno szybko leciec z tego co czytalam.

Gość nie jest źle
w sumie sylwetka ok tylko boczki odstają powinnas zgubic troche boczków a póki tego nie zrobisz ubierac w taki sposób by je maskowac

Gość gil80
Nie jesteś gruba, ale nie umiesz dobrać stroju do figury. Do takich spodni musiałabyś być szczuplejsza, bo te boki nie wyglądają apetycznie. Jednak nie przejmuj się 3/4 nastolatek tak się ubiera, choć nie wygląda to dobrze. Mam podobną figurę i nigdy nie założyłabym takich spodni, chyba, że do jakiejś dłuższej tuniki.

moze nie tak rygorystycznie ta dunkana, ale zastosuj zasade: nie jesc weglowodanow po 18, i jedna mala porcje weglowodanow w ciagu dnia, chelb zastapic pelnoziarnistym, ryz i makaron - brazowym, nie jesc slodyczy, a tak poza tym gora warzyw i mieso pieczone bez tluszczu, owoce i bedzie ok.

Gość kaczy kuper :)
Monika nie potrzebna Ci zadna dieta, dziewczyno Ty sie nadal rozwijasz! troche mniej jedzenia, jedz do szkoly na rowerze lub idz piechota, nie uzywaj cukru i zobaczysz, moja corka w ten sposob schudla 18 kg w 7 miesiecy, bez diet itp.Poza tym nie jestes gruba, nie daj sobie wmowic ze wieszaki sa seksy, ale sposub ubierania musisz zmienic. Na stronie masz zdjecie w bikini, wygladasz naprawde bardzo ok, ale gora od bikini splaszcza ci optycznie biust, nos puch-up i tyle, badz fajna dziewczyna to wiecej znaczy niz wypukly tylek :)

Gość jestes zalosna
wstawiajac tu swoje zdjecia i liczac na ocene

chyba lepiej ze dziewczyna chce sobie coś zmienić, niż miałaby wyglądać jak teraz z przekonaniem, ze jest niesamowicie "sexy"

Gość Monika678
no mentos dobrze prawi ja czuje ze cos jest nie tak.. mam nadzieje ze mi sie uda na tej diecie.. bylabym szczesliwa ;dd

figure masz badzo ładna fakt ze musisz nosic spodnie wyzzesze bo te skracaja Ci pupe i robi sie płaska przez co robia sie szerokie ramiona typu- bary...figure masz nie zla oni chyba nie widzieli grubych i przy kosci osób...pozdro;) nie odchudzaij sie bo ty jeszcze sie rozwijasz i piersi Ci urosną a wtedy będzie super...troche gimnastyki i będzie naprawde swietnie

musisz popracowac nad strojem nie odchudzaj sie bo nie jestes nawet przykosci a wiesz mi ze jak schudniesz to będzie gorzej bo widze ze masz figurę typu wąskie biodra a szerokie ramiona ...jak schudniesz to najbardziej w pupie i to nie będzie dobrze bo większosc facetów woli pupę zaokrągloną ...tylo lekka gimnastyka aby wyrobic talię obroty tali...i tyle i strój dopracuj bo jest dobrze!

z tego co zrozumiałam to pisała ze idzie do liceum tak? do nowej szkoły takze jeszcze jej piersi moga urosnąc i pupa sie zaokrągli ajka teraz będziesz sie odchudzac to moze Ci pozostac jak teraz bo nie będziesz miał odpowiednich składników pokarmowych to rozwoju...jak mówie lekka gimnastyka ...w sumie ta na lekcjach wf powinna wystarczyc...pozdro;)

Gość onaonaona :)
chyba dawno nie czytałam wypowidzi kogoś tak niezdystansowanego do siebie. dziewczyno, WYLUZUJ.

Gość maretti
jej chodzi o przemiane do roku szkolnego a nie sadze zeby w tydzien urosly jej cycki

Gość bumtramalamalaria
Spoko w czasach kebeba i pizzy więcej niż pół polski tak wyglada a więc jesteś przeciętna

Gość Marija zaspana
ładną masz figure..szczupłe nogi pupe..tylko boczki masz..jak hula hop to talia ci się zwęzi:)

Kurwa ludzie wy chyba grubych ludzi nie widzieliscie ?!!! Za bardzo zacisnela pasek w pasie i sie stworzyly małe boczki. Kurwa nie jedna chcialaby byc taka szczupla jak ona! Co kazdy z was wazy po 45kg czy jak? ja pierdole.. Taki ubior jest przecietny to raczej nie zawojujesz w liceum, ale jesli masz sympatyczna buzke i pozytywne nastawienie do zycia, bedziesz sie usmiechac to nie jeden zwroci na Ciebie uwage, tak samo dziewczyny! Nie piszcie o zadnych dietach, bo kurwa odchudzac sie nie musisz! Ludzie sa pojebani, sami sie za diety wezcie.. pierdolone grubasy.