Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika678

Mogę być fajną laską z taką figurą? Czy powinnam mieć kompleksy..

Polecane posty

Gość nie nie trzeba mieć
Bez przesady, nie wyglądasz jak świnia !! Nie jest tak źle... Jak zależy Ci na jakiejś diecie, która przynosi szybkie efekty, to może Dukan ? No i poszukaj na necie jakichś ćwiczeń na tyłek i uda. Z tymi spodniami racja, może zrezygnuj z biodrowek ? Ale broń Boże, nie kupuj za luźnych w tyłku ! Mają być dobrze dobrane, ale nie żeby Ci worek z tyłu wisiał na tyłku !

"jej chodzi o przemiane do roku szkolnego a nie sadze zeby w tydzien urosly jej cycki" kurcze kto mówi ze w tydzien poprostu dziewczyny dojrzwaja róznie tak samo jak chłopcy nie raz laska ma duze w gimnazjum a niekótera dopiero dojrzewa w 18 roku zycia...i nie w tydzien tylko ogółem do liceum chodzi sie 3 lata więc...przez ten kilku letni okres zycia

Gość maretti
tak, fajnie ze czytasz co piszę:D mówie o tym że ona chce zrobic wrazenie w nowej szkole... czyli by chciała się zmienic przed pojsciem do niej... a co do tam wyzej - niektórzy mówią grubym laskom zeby sie nie odchudzaly, pewnie po to zeby wypasc korzystniej... powinnas schudnąć, mówie ci

no kazdy ma inne zdanie na ten temat...niektórym to wzrok sie psuje ale cóż...noo i cieszy mnie ze ty tez czytasz co piszę;) autorko wiele lasek zazdrościło by ci urody- serio.pozdro;)

Gość maretti
HAHAHAHAH pojechalas teraz... bez przesady, ona nie ma super figury, delikatnie mówiąc...

nie jesteś żadną świnią!!!!! dziewczyno. mam bardziej okrągłe kształty od ciebie i gdy mowie przy chłopakach ,ze jestem gruba to oni sie ze mnie śmieją, że chude mówią ze są grube, a grube nic nie mowia :P:P a poza tym, jak masz charakter znośny to podobać sie będziesz. uwierz mi.

ludzie!! pzrecież nie każda dziewczyna musi być super laską. ło jezu! co to świat należy tylko do chudzielxców?? a grubski to co? moze najlepiej na rozstrzelanie? a ja jestem puszysta i pokazuję, że mogę sie czuć w swoim ciele świetnie. nie odchudzam się dla chłopaków tylko jak już to dla siebie. kocham czekoladę i mam opinie innych w nosie.

Gość maretti
i bardzo dobrze :P ale autorka chyba nie podziela twojego zyciowego motto

Gość ghfgfghghhh
wrazenie w szkole zrobilabys na pewno ale raczej swoją glupotą...jestes tak glupia ze az żal. zeby dawac swoje marne zreszta foty na tym wulgarnym forum i pytac ludzi o opinie. takie jak ty powinni wywalac ze szkol

Gość kolo0700
Jak ma miec pewnosc siebie jak jest gruba? buhahaha

Gość civićka
ja dam 5/10 ale popracuj jeszcze nad tą figurą co nie znaczy że ja jestem jakaś idealna, ja bym swoją oceniła na jakieś 7/10 ale ja przynajmniej ćwiczę to ciało

HAHAHAHAH pojechalas teraz... bez przesady, ona nie ma super figury, delikatnie mówiąc przeciez mówie ze kazdy ma inne zdanie ty uwazasz ze nie a ja ze tak i nie wiedze problemu...

Gość kasiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a ile ważysz i przy jakim wzroście ??? a jeśli chodzi o figure moim zdaniem ok . taka kobieca , ładna ale tyłek za płaski ...