Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szczęśliwszy facet

Odkąd dałem sobie spokój z dziewczynami jestem szczęśliwym człowiekiem

Polecane posty

Gość Szczęśliwszy facet
Bo są ludzie którzy są w niekłamany sposób szczęśliwi i widać to na pierwszy rzut oka? Poza tym, na tyle na ile wiem, bardzo poważnie myśli o ślubie.

Gość NIe jestes w pracy
co o tej godzinie jeszcze na Kaffee

Gość Szczęśliwszy facet
Co to ma do rzeczy?

potwierdzam. nie chodzi o to, że zostałem zdradzony, dostałem kosza i się żalę. po prostu kobiety przeceniają się. przeceniają swoją wartość. większość marzy o swoim "księciu z bajki". ma jakieś niewyobrażalne wymagania, co widać po postach na tym forum. wymagaj tyle ile dajesz od siebie. z tym że większośc facetów nie powie Ci nigdy "jesteś całym moim światem", "nie wyobrażam sobie życia bez Ciebie". otóż nie. można żyć bez was i wcale nie jest to takie złe. niestety my jesteśmy wygodni. większości wystarcza micha z ciepłym obiadem na stole i seks raz na tydzień, dwa.

Gość Szczęśliwszy facet
No i dobrze, tak trzymaj :classic_cool:

Gość Prażynka_87
Związki nie są dla wszystkich odpowiednie. Ludzie wolni to ludzie szczęśliwi. Pod takim hasłem się moge podpisać.

Gość Podejrzewam, że
i laski są szczęśliwsze odkąd dałeś sobie spokój jeden z drugim ... macie rację nas byle co nie interesuje ..

Gość Szczęśliwszy facet
To Wasze zmartwienie co lub kto was interesuje :-) :classic_cool:

Gość Podejrzewam, że
Ciekawe, bo sam uznałeś, że twój brak zainteresowania kobietami powinien nas interesować... Chyba, już znam przyczynę dlaczego żadna cię nie chciała ... w naturze nie ma przypadków ... i wszystko jasne ...

"Chyba, już znam przyczynę dlaczego żadna cię nie chciała ... w naturze nie ma przypadków ... i wszystko jasne ... " nie łudź się. zakładam się, że nie jedna by go chciała. ale on nie chciałby tej która go chce, bo wzdycha do tej, która ma w głowie innego.. takie jest życie. to co stracimy najczęściej doceniamy gdy jest za późno. Wy naprawdę w to głęboko wierzycie, że jesteście naj.. naj i niezastąpione? :D

Gość Podejrzewam, że
Mnie akurat chce ten, którego i ja chce ...

Gość Podejrzewam, że
Poza tym nie jestem pewna, czy potrafisz czytać... autor pisze w liczbie mnogiej .. znaczy się że więcej niż jedna nie była zainteresowana ..

Gość Podejrzewam, że
A skoro tyle dziewczyn go nie chce, to raczej nie jest księciem ze snów ... :P

więc o co chodzi? dlaczego tu piszesz i obrażasz? nie możesz przejść obojętnie obok tego, że ktoś aby nazwać się szczęśliwym człowiekiem nie potrzebuje kobiety obok siebie?

Gość Podejrzewam, że
Nie wiem, czy jestem naj... ale mnie wystarczy spojrzenie dłuższe na faceta i już ... Z obecnym też tak było ...

Gość Szczęśliwszy facet
Do nikogo nie wzdycham. Jeśli już, to myślę: o tej, która mnie kiedyś chciała i którą ja kiedyś chciałem. Założyłem temat, bo chciałem napisać że do takich wniosków właśnie doszedłem. Jeśli ktoś uważa, że nie jestem wart żadnej innej kobiety to nie powinien tracić nade mną czasu, zwłaszcza jeśli jest kobietą :-)

Gość Podejrzewam, że
Ty się mylisz ... one były z jego bajki ... tylko wg nich on nie pasował do ich bajki ...:P

Gość Szczęśliwszy facet
->Podejrzewam, że: ja nie wiem ile kobiet mnie chciało, wiem że ja tak naprawdę chciałem jednej. Reszta to zupełna strata czasu, z powodów które już napomknąłem.

Gość Szczęśliwszy facet
->Podejrzewam, że: a na jakiej podstawie piszesz tak dokładnie o moim życiu?

Gość smutno bo On
zawalcz O swoje szczescie

Gość Podejrzewam, że
To Ty zakładasz temat ... temat na forum oznacza chęć rozmowy na ten temat ... Rozmowa polega na wymianie myśli na dany temat ... To Ty nie mieścisz się tutaj ... Piszesz, że nie interesuje cię co interesuje innych ... to załóż sobie blog aseksualnych i już .... Zamiast dziwić się, że ktoś odpisuje ... :O

ja moim że jestem od roku już singlem chciałbym poznać jakąś miłą dziewczynę...moim że już mam dosyc kobiet a nawet mojej matki bo mi furt zatruwa byle gównem...

Gość to ja powiem ci cos madrego
Facet szuka kobiety KOCHANKI i Sluzacej.Nie latwo zdobyc kobiete,oj nielatwo ale czemu sie dziwisz?Jakbys ty mial miec takie zycie jak kobieta po slubie,tez bys zgrywal idiote i skupial sie tylko na sobie(bo z twoich slow,wywnioskowac mozna,ze kobiety to egoistki).

Gość Podejrzewam, że
Szczęśliwszy facet ->Podejrzewam, że: a na jakiej podstawie piszesz tak dokładnie o moim życiu?" Chyba nie wiesz co sam napisałeś ... Liczba mnoga to nie jest jedna dziewczyna! Chyba, że kilogramowo .. :P

Gość Szczęśliwszy facet
Ja się nie dziwię, że ktoś odpisuje. Dziwie mnie tylko, gdy ktoś wyrokuje że daję sobie spokój z kobietami, bo nikt nie był mną zainteresowany. Zastanawia mnie na jakiej podstawie to stwierdzasz.

Gość Najpier to ty
sobie dziewczynko sprawdź co oznacza aseksualny a potem naucz się aby nie używać słów których nie znasz znaczenia. Rozmowa z tobą to jak udowadnianie, ze nie jest się wielbłądem.

Gość Szczęśliwszy facet
Teraz to już całkiem nie rozumiem co masz na myśli. "Liczba mnoga" dotycyz "dziewczyn" znajdujących się w temacie wątku? ("Odkąd dałem sobie spokój z dziewczynami jestem szczęśliwym człowiekiem")

Gość Podejrzewam, że
Liczba mnoga wskazuje, że sam nie wiesz co piszesz ... Masz rozdwojenie jaźni?