Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naMarsieczynaWenus

Kto ma rację?

Polecane posty

chodziło tylko o zwykłe zainteresowanie: zatem jak rozumiec to: Żonie jest przykro i wstyd, bo wyobraża sobie, że jak coś jej się stanie, to mąż na każde pytanie policji będzie odpowiadał "nie wiem". Gdzie pojechała żona? - nie wiem. Do kogo? - nie wiem. Co to za ludzie? - nie wiem.

zona jest po prostu glupia, chrzani o jakichs zasadach wyciagnietych z domu a zamiast zostawic czytelna informacje mezowi dokad sie wybiera to wyskakuje z wielkimi pretensjami, ze maz okazuje jej zaufanie nastepnym razem skocz z mostu i w trakcie lotu krzycz ile sil - NIENAWIDZE CIE MEZU, ZE MI POZWOLILES SKOCZYC

Gość naMarsieczynaWenus
No bo gdyby coś mi się stało, np. ktoś by mnie wyrzucił z pociągu, to mąż nawet by nie wiedział, gdzie szukać moich zwłok. Po prostu zabolało mnie, że nie zapytał, tak sam od siebie, dokąd się wybieram i do kogo (i zanim mi wytkniesz brak logiki, powtarzam: tak, sama nie znałam adresu ani nazwiska tych osób! Smutno mi tylko, że mąż się tym w ogóle nie zainteresował).

powtarzam: tak, sama nie znałam adresu ani nazwiska tych osób a nie jest ci przykro, e jesteś tak głupia żeby jechać do obcych osób i nic o nich nie wiedzieć ? masz obowiązek przede wszystkim zadbać o siebie sama

Gość naMarsieczynaWenus
Ja pierdolę. Ta dziewczyna wyszła po mnie na dworzec. Od kiedy PKP zatrzymują się przy konkretnych wieżowcach? :O

Gość naMarsieczynaWenus
Ike - nie, nie jest mi przykro. Często tak robię i poznałam tak wiele wspaniałych osób. Oczywiście nie rozmawiamy o poznanych w ciągu 5 minut na czacie kolesiach, tylko o osobach o podobnych zainteresowaniach, poznanych na portalach hobbystycznych, z którymi miesiącami rozmawiam na GG i wymieniam się zdjęciami.

Gość naMarsieczynaWenus
Oczywiście, że moje ryzyko i w razie czego dam sobie radę, mąż o tym wie. Zwyczajnie zabrakło mi tego "poczucia się małą kobietką".

nie postępujesz jak mała kobietka więc nie możesz być tak traktowana