Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nelly_mama

starania na maj 2011 :)

Polecane posty

Gość nelly_mama

Hej! Razem z dzień cyklu z topiku: starania na marzec 2011 postanowiłyśmy wydzielic nowy wątek, bo jak do tej pory nie udało nam się zaciażyc. Mamy nadzieję, że się przyłączycie dziewczyny!

Gość dzien cyklu
jestem :) ja tez zalozylam ;)

Gość nelly_mama
No to może skasujemy jeden z nich - może byc mój, a piszmy na Twoim :)

Gość nelly_mama
No dobra to piszemy na moim :)

Gość dzien cyklu
nie wiem jak skasowac ;P moze byc tutaj :) czas na tabelke! uhh ale we mnie sila wstapila!!! :D

Gość nelly_mama
We mnie też, nie ma to jak nowy wątek :)

Gość dzien cyklu
--------------------------------------------------------------------------------------- nick ....................ostatnia @......................testowanie --------------------------------------------------------------------------------------- dzien cyklu .............23.08.10 ........................ 23 wrzesien

Gość nelly_mama
To się dopisuję: ------------------------------------------------------------ --------------------------- nick ....................ostatnia @......................testowanie --------------------------------------------------------- ------------------------------ dzien cyklu .............23.08.10 ........................ 23 wrzesien nelly_mama .............04.08.10 ........................ 1 wrzesien

Gość 1q2w3e4r
Moje strania zakończone sukcesem :-)) Pierwszy cykl i dwie kreski na teście :-) Życze i Wam tego samego ! :-)

Gość dzien cyklu
moze jeszcze dolozymy kolumne "cykl staran"?

Gość dzien cyklu
pfff to nam dowalilas :P ale serdeczne gratulacje! szczesliwych 9 miesiacy! slij nam tutaj dobra aure :D

Gość nelly_mama
Hehe ja też gratuluję ! No to dorzucam cykl starań do tabelki: ----------------------------------------------------------------------------------------- nick ....................ostatnia @................testowanie......cykl starań --------------------------------------------------------- ------------------------------- dzien cyklu .............23.08.10 ................ 23 wrzesien.................. nelly_mama .............04.08.10 ................ 1 wrzesien..........12......

Gość tez starajaca się
Dziewczyny co Wam daje to siedzenie na forum i ciągłe pisanie o Waszych staraniach na styczeń, luty, marzec itd, może warto wyluzować i wtedy się uda a niepotrzebnie się nakręcać.

Gość dzien cyklu
--------------------------------------------------------- -------------------------------- nick ....................ostatnia @................testowanie......cykl starań --------------------------------------------------------- ------------------------------- dzien cyklu .............23.08.10 ................ 23 wrzesien..................5 nelly_mama .............04.08.10 ................ 1 wrzesien..........12......

Gość nelly_mama
też się starająca, Powiem Ci co mi dało siedzenie na forum: 1. Dziewczyny zmobilizowały mnie do szybszych badań i wyszło szydło z worka - moja za wysoka prolaktyna. 2. Forum to kopalnia wiedzy. 3. Tutaj zawsze można się wyżalic. 4. Tutaj zawsze można się poradzic. 5. No i...forum uzależnia ;).

Gość dzien cyklu
towarzystwo o tym z przyjaciolka nie pogadasz...

Gość nelly_mama
Navi, Dzięki :).

Gość nelly_mama
Dzień cyklu, Bo tylko jedna staraczka potrafi zrozumiec chocby najglupsze pomysły i domysły drugiej staraczki ;).

Gość tez starajaca się
wiem że forum uzależni bo byłam też uzależniona od niego, ale dałam sobie spokój za dużo czasu poświęcałam pisaniu i czytaniu postów, cały czas się nakręcałam i stwierdziłam ze nie ma to sensu.

Gość dzien cyklu
nelly_mama dokladnie :) to po co w takim razie dalej czytasz i wchodzisz na forum?

Gość tez starajaca się
raz na jakis czas wchodzę, ale nie siedzę tak jak wczesniej prawie 24 na dobę :)), życzę Wam wytrwałości i II kresek na tescie, pozdrawiam

Gość nelly_mama
Uzależnienie, ja myślę, że to uzależnienie jednak ;), a może chęc podzielenia się swoimi przeżyciami i niepowodzeniami (lub powodzeniami). A może zamiast zastanawiac się na sensem forum po prostu przyłączysz się do nas ?

Gość dzien cyklu
a mi sie w pracy troche nudzi czasami, to wchodze ;) poza tym tutaj dla mnie tez jest skarbnica wiedzy! ;)

Gość dzien cyklu
sama tez widze jak z dnia na dzien mi sie humory tutaj zmieniaja raz becze , potem mam lepszy humor i tak w kolko dobrze sie jest wyplakac na forum bo mozna od tego wszystkiego zwariowac...

Gość tez starajaca się
Tak przyłączę się ale tylko wtedy gdy już nam się uda, wtedy będziemy sobie pisały o naszych odczuciach ciążowych.

Gość dzien cyklu
teraz mamy nasze uczucia zwiazane ze staraniem sie.. :)

hej można się dołączyć??? nick ....................ostatnia @................testowanie......cykl starań --------------------------------------------------------- ------------------------------- dzien cyklu .............23.08.10 ................ 23 wrzesien..................5 nelly_mama .............04.08.10 ................ 1 wrzesien..........12...... kaka80...................03.08.2010...............30sierpień....................3

Gość dzien cyklu
kaka no pewnie ;) witamy!!!

Gość dzien cyklu
widze ze bedziecie razem z nelly testowac w tym samym czasie :)