Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nelly_mama

starania na maj 2011 :)

Polecane posty

Gość OOOEwelajna
Halo halo kochane staraczki :-) widze ze zalozylyscie nowy watek ;) ciesze sie bardzo i gratuluje dziewczynom ktore juz w brzuszku maja fasolke :) a tym ktore sie dalej staraja zycze powodzenia.. Hmm u mnie co nowego.. ostatnia @12.08 i intensywne proby zaraz po @ :-) Miaalam dostac @ 09/09 czyli w czwartek ale do dzis ani widu ani slychu :D :D we wtorek 07/09 robilam juz test - ale slabo (niedosc ze popoludniu to nie w dniu spodziewanej @) i wyszla raczej jedna krecha (ta druga taki przeswit) wiec raczej pomyslalam ze pozamiatane - ale wczoraj kupilam kolejny test i postanowilam ze jak nie dostane @do rana to robie :D Wstalam o 6 rano zrobilam i mam 2 kreseczki z czego ta druga blada ale widoczna bo widac ja wyraznie dosyc - do tego od 3 dni tempka ok 37 wiec jak myslicie udalo sie??? ja juz szczesliwa i moj M tez :D aa na poczatku tyg pojde na krew bede miala 100% Buziolki Ewelajna

Hej! Dziś byłam na USG, dzidziuś 6,3 mm i serduszko dzielnie puka :-)) super, ucieszyłam się ogromnie, że wszystko jest dobrze. Wczoraj miałam lekkie plamienie, dlatego się bałam, ale lekarz powiedział, że tak moze być, na wszelki wypadek zapisał mi Duphaston, ale stwierdził, że ciąża rozwija się prawidłowo :-)))) Niniejszym się dopisuję nick ................przewidywana data .......................miasto....... kaka80....................09.05.2011..................... .....Kraków elcia1984.................30.04.2011..................... ......Londyn ad888888.................30.04.2011...................... .....Pszczyna annjaa....................03.05.2011............................Gdansk

Hej dziewczyny, i ja też już po wizycie u gina. Pęcherzyk trochę słabo widoczny, ale tętno mocne:) maleństwo ma 7,5mm. Wszystko ok, ale lekarz powiedział, że przy mojej budowie ciała (wąska miednica) nie mam nawet co myśleć o porodzie sn. No trudno, bywa i tak, dam radę :) termin jest juz oficjalny, poprawiam w tabelce: nick ................przewidywana data .......................miasto....... kaka80....................09.05.2011..................... .....Kraków elcia1984.................30.04.2011..................... ......Londyn ad888888.................08.05.2011...................... .....Pszczyna annjaa....................03.05.2011..................... .......Gdansk

nick ................przewidywana data .......................miasto....... kaka80....................09.05.2011..................... .....Kraków elcia1984.................30.04.2011..................... ......Londyn ad888888.................08.05.2011...................... .....Pszczyna annjaa....................03.05.2011..................... .......Gdansk PaulinaKiss...............04.05.2011..................... ......Kraków

Ja dwa razy poroniłam, ale tydzień temu po raz pierwszy zobaczyłam bijące serduszko, jestem w 7 tyg wg usg :)

Życzę Paulina spokojnych 9 miesięcy 🌻 cieszę się że jest nas coraz wiecej na maj :)

Jako że ten temat ma tytuł "starania na maj 2011" a my już po staraniach jesteśmy, udanych w dodatku :D to mam propozycję, aby przenieć się na ten topik: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4562727 bo tak to przemieszczamy się pomiędzy różnymi tematami, a warto by było mieć jeden, gdzie wszystkie będziemy. Co Wy na to? :)