Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalalalllllllllllllllaa

rany . byłam w grecji i przeżyłam szok

Polecane posty

Gość dziewczę z kafe
Heh moja koleżanka była we Włoszech z kumplem i nawet jak z nim szła, to ją ciągle zaczepiali..jest blondynką z niebieskimi oczami, Włosi naprawdę lecą na takie ;)

Gość dupaMatrioszki
ja przyjmowałam ale nic w zamian nie dostali :P

ja się tam nie podniecam ;) no może na poczatku mnie to śmieszyło , ale po paru dniach to już mnie irytowac trochę zaczęło... bo poczułam się jak w jakiejś dzunglii conajmniej :D

Gość dupaMatrioszki
no wiem ze chodziło im tylko o jedno ale zawsze to podnosi samoocenę ze tak sie starają :D a i tak nic nie dostaną....

Gość Dammaaaaaaa
no to może i ja zgarnę kilka prezentów:D:D:D

Laski no to było szukać sobie męża, taki wybór i jeszcze każdy na Was leci i prezenciki daje... No nie mówcie, że południowcy Wam się nie podobali, bo tak jak dla nich słowiańska blondyna to hoho tak dla Polek zobaczyć jakąś tamtejszą czarną małpę to orgazm niekontrolowany :classic_cool:

Gość nowy XXX XXX XXX
przyjmowałaś? :O a potem jest płacz jak zgwłaci jeden czy drugi :D:O

Gość dupaMatrioszki
Taka dygresja miła jak zawsze czemu tak bardzo wyskubujesz brwi ?

zaloze sie ze jakbyscie sie zachowywaly bardziej ozieble- nie usmiechaly sie do nich, nie przyjmowaly prezentow i bron boze nie daly sie macac - chociazby nogi dawaly do posmarowania olejkiem to by nie bylo tego szumu o to jakie to sa napalone swinie etc. o mam wraenie, ze niektrore z was sie chwala tylko powodzeniem.

no wiesz w Polce jak pójdę do klubu to też nie trudno o zaczepki ;) ale przynajmniej faceci zwykle nawet jak podrywają to nie zachowują się jak małpy. no chyba ,że w klubach jak sobie trochę popiją ,ale to norma...a do egiptu czy tunezji to bym się nie odważyła poprostu z koleżanką pojechac

uśmiechac się do obcych facetów? bron Boże ;)

Gość julka kulka
nie no masakra alez podnieta ze hoho...wspolczuje tobie autorko ze masz podniete z takieog czegos. uwazaja was za latwe wiec probowali

Gość helga33333
Myślę że nie chodzi o to czy blondynka czy brunetka, ci południowcy są bardziej skorzy do flirtu po prostu... Kiedyś czytałam opinie ludzi z zagranicy w wakacjach w Polsce i jedna dziewczyna z Hiszpanii była bardzo zawiedziona, że ją nikt nie podrywa na plaży, bo u niej to normalka...

Nie ma to jak podnieść sobie samoocenę faktem, że facet chce mnie jedynie zaliczyć i myśli, że jestem łatwa i dam :classic_cool: Myślicie, że oni lecą na Was, bo jesteście zajebiście piękne, zgrabne i powabne? Macie rację- myślicie ;) Naiwność Polek nie zna granic.. No, ale skoro macie taki szczyt oczekiwań..

ale codziennie 2 ,3 propozycje umówienia się i mase zaczepek to za duzo już .. bo potem to irytowac zaczyna. wogóle jak taksówkarz może zaczepiac obcą dziewczynę?

Gość oj facettttt
to nie ich podnieta ale to jest smieszne :D ja sama mam ciemne wlosy naturalnie czarne ale jasna cere i niebieskie oczy a grek w niemczech to tak wlepil we mnie oczy az zaniemowil :D

Co to za dygresja do Miłej... Wyskubuje, bo lubi chyba, nie? :O Proste, jak świński ogon :O Ludzie, czy każdy musi być pod wasz szablon?!

Gość Dammaaaaaaa
niektórym to żal dupę ściska z zazdrości że autorka miała takie powodzenie za granicą:P

Gość dupaMatrioszki
Arimia mówisz zupełnie tak jakbyśmy im dały dupy. dlal mnie to była zabawa i tyle wakacje :D

Gość nowy XXX XXX XXX
no tak nawiasem to zgadzam się z Amira Fares, temat w stylu "przeczytajcie jaka ze mnie zajebiaszcza dupa musi być", taki był chyba podtekst :D:D "mam wraenie, ze niektrore z was sie chwala tylko powodzeniem"- to nie tylko wrażenie :classic_cool: no comments...

nawet jeden sugerował ,że chce mi zapłacić.. tylko ,że to jakiś turysta był chyba z niemiec? a oblesny był jak nie wiem... nie podniecam sie tym ,ale jestem w szoku ,że faceci w europie sie tak zachowują

,, Nie ma to jak podnieść sobie samoocenę faktem, że facet chce mnie jedynie zaliczyć i myśli, że jestem łatwa i dam Myślicie, że oni lecą na Was, bo jesteście zaj**iście piękne , zgrabne i powabne? Macie rację- myślicie Naiwność Polek nie zna granic.. No, ale skoro macie taki szczyt oczekiwań.. '' jakby nie były zajebiście zgrabne, ładne i powabne to by nie chcieli zaliczyć a zawsze zwraca się uwagę na urodę. Chociaż są wyjątki że im starsza,grubsza i brzydsza tym więcej chętnych na nią ale to tylko ,,panienki'' które mają ,,to coś' tak maja;)

Gość oj facettttt
dokoncze moj post o tym greku :classic_cool: ale byl bardzo przystojny rok czy 2 lata starszy mojego kuzyna kolega :D ale byl bardzo niesmialy :D i nie zachowal sie jak te swinie na wakacjach :D mily byl ;) ale jak sobie przypomne to troche mnie smieszy tamta sytuacja .

Gość Dammaaaaaaa
pólnocna częśc Europy jest po prostu bardziej cywilizowana niż południe:D

Gość dupaMatrioszki
nie ma czego zazdrościć w sumie oni nie lecą tylko na XXL i wąsate :D

Gość oj facettttt
a to masz racje ze polnocna jest bardziej cywilowana ;)