Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalalalllllllllllllllaa

rany . byłam w grecji i przeżyłam szok

Polecane posty

Hidżab na łeb i - bez przesady nie będę z siebie robić arabki bo faceci zachowują się jak małpy w zoo...z tego co zaobserwowałam to każda dziewczyna taka w miarę miała tam powodzenie, ale... blondynki o słowianskiej urodzie miały największe z naszej wycieczki

Gość oj facettttt
cywilizowana*

Damaaaaaaaa a czego tu zazdrościć? Zdziwiłaby się bardzo, gdyby znała miejscowy język ;) Moja kuzynka zna arabski, będąc w Egipcie rozumiała wszystkie teksty, które za nią krzyczeli z uśmiechem na ustach tamtejsi podrywacze, typu ''chodź tu europejska kurwo'', ''chcę cię pieprzyć''.

Gość nowy XXX XXX XXX
"jeden sugerował nawet że mi zapłaci" Autorko, ale żalisz się czy chwalisz? :classic_cool: haha :D

''jakby nie były zaj**iście zgrabne, ładne i powabne to by nie chcieli zaliczyć '' Oj mylisz się, tam nie ważne ładna czy nie- ważne, że łatwa ;) A dla Arabów: Europejka= kurwa..

Gość nowy XXX XXX XXX
zdesperowana dobrze prawi.

no to prawda arabowie potrafią puszczać takie testy. za mną np wołali ,, how much? " jak bym była blisko niego to bym go strzeliła w pysk.a ubieram się nie jak dziwka raczej zwyczajnie więc nie mieli powodu tylko,że ramiona ods lonięte to dla nich juz jest się dziwką... a na tej wycieczce w grecji to byłysmy takie 3 blondynki co bez przerwy nas zaczepiali.inne dziewczyny też ,ale one przewaznie miały ciemne włosy ,albo nie miały takiej typowo słowianskiej urody i je rzadziej zaczepiali choć też miały powodzenie . także blond włosy i słowianka uroda i to już powod żeby faceci zachowywali się jak małpy w zoo

Gość Dammaaaaaaa
no cóż ... to prawda że jesteśmy tam tylko kurwami, 95% zaczepek wynikają z chęci zaruchania:O

ojej dziewczyna szok przeżyła po prostu. w Polsce tez patrzeliby się na dziewczynę inna od wszystkich Polek co nie? :) Trochę inna uroda od tubylców i mamy placek ;p też przez to przechodziłam, ja i zapewne wszystkie polki które były za granicą co nie?

Gość kiok
nie podniecaj sie tak, bo moja baaaardzo przecietna znajoma jest rowniez bardzo podrywana w takich krajach jak grecja/wlochy itp. Mieszkancy krajow basenu morza srodziemnego to tak naprawde takie ruchajace malpy, ktore nie zeszly do konca z drzewa:D

i wogóle szok ,że w XXI wieku można się tak zachowywać.. na poczatku się to moze i podoba ,ale potem już człowiek chce do Polski gdzie zaczepki są rzadziej..

wiem były i przeciętne dziewczyny co miały powodzenie praktycznie wszystkie miały. ale jak pojedzie uważana za łądną w polsce dziewczyna to jest masakra

nie rozumiem w jakim celu został założony ten temat. nie wnosi nic nowego ani mądrego. to było oczywiste od dawien dawna. dziękuje dobranoc

wnosi to jak faceci traktuja kobiety . dla mnie osobiście był to szok bo parę lat nie byłam w krajach południowych

Gość kiok
blink4me, no jak to w jakim celu? Wiele szarych myszek, ktore cale zycie mieszkaly w Polsce doznaje szoku kiedy nagle wreszcie, po tylu latach sa podrywane. Zadna sie nie przyzna, ale czuja sie podniecone na maksa, dowartosciowane, jak Kopciuszki doslownie:D Ja tez takie cos przezylam, tylko, ze mialam 16 lat, takze jestem usprawiedliwiona:D

no jestem zajebistą bo i w POlsce mam duże powodzenie np w klubach i nie muszę się tu foto dowartościowywać zreszta nawet jakbym była monicą belluci to byscie mnie teraz zjechały więc po co ? ;) temat miał inne przesłanie niż to ,że jestem zajebista bo dla mnie to żadne odkrycie ;)

lalalalalllllllllllllllaa---> od dawna było wiadomo jak traktuje się tam kobiety. A skoro przeżywasz to tak bardzo to już sobie wyobrażam jak piszczałaś w tej Grecji po każdym durnym usmiechu.

wiecie co ja rozumiem, ze mozna napisac: bylam w grecji i bylam zaczepiana, dzieczyny jak chcecie poprawic sobie swoja samoocene to jezdzice do grecji, macie gwarantowane powodzenie. no i super. ale to co tu autorka wypisuje wyglada jak hipokryzja bo udaje wielce oburzona takim zachowaniem a ma sie wrazenie, ze sie jej to podobalo i chce sie tym po prostu pochwalic.

Gość kiok
We wloszech szaleja na przyklad za takimi laskami, ktore w polsce uchodza za blachary, czyli solarium, krotkie jaskrawe ciuszki i biale kozaczki. Jak taka tam pojedzie to czuje sie jak najpiekniejsza kobieta na ziemi:D

usmiechy i oglądanie się to mam w Polsce ,ale masz rację nie wiedziałam ,że aż tak tam jest ...

Gość nowy XXX XXX XXX
"wiem były i przeciętne dziewczyny co miały powodzenie praktycznie wszystkie miały. ale jak pojedzie uważana za łądną w polsce dziewczyna to jest masakra " to się już niesmaczne zaczyna robić... :O Proponuję z tematem na śmietnik.

Gość kiok
k hipokryzja bo udaje wielce oburzona takim zachowaniem a ma sie wrazenie, ze sie jej to podobalo i chce sie tym po prostu pochwalic. No jasne, ze tak. Dowartosciowala sie wreszcie, ale badzmy wyrozumiali:D

Gość nowy XXX XXX XXX
to jest nie wrażenie, a fakt, że jej się to zajebiście podobało i teraz podnieca w każdym poście :D nie wiem, moze i ona ma 16 lat ;)

''wiem były i przeciętne dziewczyny co miały powodzenie'' Czyli Ty z tych ponadprzeciętnych uważasz, że jesteś? :)

w klubach gdzie jest pol ciemno, faceci sa w sztok pijani i napaleni na seks z przygodnie poznana kobieta, to zadne powodzenie.. mozesz mowic ze masz powodzenie jak cie zaczepi z rana facet w kolejce w warzywniaku kiedy nie masz na sobie makjazu i do tego jestes w domowym dresie i trampkach.

z wami to normalnie pogadać nie można bo już zazdrośc itd.. a ja myślałam że poprsotu powymieniamy się doświadczeniami z wycieczek.. ale coz z wami tak sie nie da...no to pappapap z koleżankami sobie pogadam z nimi się da na rózne tematy