Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalalalllllllllllllllaa

rany . byłam w grecji i przeżyłam szok

Polecane posty

Gość z tymi czatami to masz
i pewnie jeszcze dalas sie ruchnac, no przyznaj sie ;)

Masz rację, pewnie koleżanki ten sam poziom i też pewnie leją po nogach na widok jakiejś czarnej świni ;)

tak uważam ,że jestem z ponadprzeciętnych czyli ,że jestem ładna ;) bo to prawda sądząc po powodzeniu i w Polsce w porównaniu do moich koleżanek.. a w klubach ... no cóż nie rzadko kto ma z moich koleżanek takie powodzenie jak jak chcesz wiedzieć ;)a w warzywniaku w polsce mnie nie zaczepiali ,ale na ulicy już się zdarzało. nie o tym był ten topik ,ale skoro tak się dopytujecie...

nie rozumiem bab, które piszą ze nie odważylyby sie jechac z kolezanka do egiptu czy tunezji... byłam tam i praktycznie cały czas na terenie hotelu i tam nie było strachu ze ktos cie zgwalci czy cos. jak sie nie kusi losu (to jest nie wychodzi sie samemu bez mezczyzny poza teren hotel) to nie ma sie czego bac. tam tez zdarzaja sie zaczepki boyów, kelnerow czy animatorow ale mowisz 'spierdalaj' i znajduja inny obiekt. nikt ci krzywdy nie zrobi w obawie przed utrata pracy. I dla poludniowcow i arabow liczy sie glownie twarz.:p jak tam byłam, przy wzrosie 1,60 i wadze 60 kg (lekka nadwaga), ale dużym biuście, jasno brązowych wlosach i blekitnych oczach bylam zaczepiana czesciej niż moja szczupla i wysoka ale plaska i okropnie brzydka kolezanka.:D nie biore tego na powaznie i nie podniecam sie bo i tak mialam zawsze wysokie zdanie o sobie. wiem ze jestem sliczna ( w tym że egipcie jeden holender, fotomodel powiedzial ze mam piekną twarz;]) w krajach arabskich, nawet regionach turystycznych zasada jest jedna - na 100 % bezpieczna jestes tylko na terenie hotelu i na plaży nalezacej do hotelu. kropka.

a teraz już idę bo dyskusja stała się bez sensu;) pappapa

Gość oj facettttt
ale dziewczyny po co te pisma ze sie podnniecala itp poprostu przezyla szok , napewno i nie mowcie ze zadna z was gdyby byla w grecji w wloszech na poczatku to jest i smieszne , takie zaczepki ale pozniej napewno natarczywe i uprzykrzaja urlop. Ona sie tym nie chwali ,a ze ladna dziewczyna to co ? tylko ze byla w szoku tym ze tam jak MALPY sie zachowuja i to w Europie oj ja tez w tamtych krajach nie byla ,a i w szoku bym tez dostala :)

ta dyskusja nie stała się bez sensu-ona taka była od samego początku tylko Ty jedna nie załapałaś:)

Gość oj facettttt
nie bylam * cos dzis bardzo nie wyraznie pisze :(

" A majtki chociaż odprałaś po tych wakacjach?" - nic dodać nic ując :) za rok wyemigruje do hiszpanii, tudzież grecji to z checia poobserwuje nasze podniecone dziewczyny z polski

Gość Oj tam oj tam no i co w tym
dziwnego, że się podniecila ... Jak jakiś przystojniak by mnie podrywał to też bym miała kryche na majtach hahaha

Gość gość
To nie tylko na poludniu ale wszedzie.Polki sa uwazane za d*****.Do tego jeszcze bladynka to tania d*****.

Gość gość
pracowalam kiedys w hiszpani jako barmanka, wysokie napiwki dostawały tylko blondynki, mimo ze byly paskudne i tez niemile dla tych wszystkich nachalnych gosci. Takze nie ma czym sie podniecac drogie panie..

Gość gość
Południowy prawie wszystkich podrywają ale bardziej wysokie szczupłe blondynki niż inne bo tam blondynki to rzadkość a ludziom podoba się to co trochę wyjątkowe, najlepiej jechać z kimś np koleżanką to nie musi być koniecznie chłopak samemu lepiej nie jechać a jeśli tak to trzeba uważać i znać bardzo dobrze język a będzie ok

Gość gość
czym sie jaracie, ze jakies ahmedy czarne brudasy was podrywaja? nie wiem czym tu sie jarac, to tak samo jak desperaci w polsce, ale ci arabowie i grecy sa przynajmniej szczerzy

Gość gość
mnie tam jakos nie dowartosciowuje to, ze jakis desperat mnie komplementuje, irytujace to, puste jestescie jakies :/ pewnie niedowartosciowane i musicie udowadniac calemu swiatu ilu facetow was chce przer***** no nie