Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Am123

Czy jednak to może byc ciąża?!?!?!?!?!?

Polecane posty

Nie mam pojęcia czy to moje urojenia (mam nadzieję, że tak) czy mogę być w ciąży. Otóż biorę tabletki Cilest, ostatnią z opakowania brałam w sobotę o 19:00 a w poniedziałek ok 13:00 kochałam się z chłopakiem. Mieliśmy prezerwatywę, która nie pękła ( sprawdzałam ją potem). Dostałam okres w terminie i wyglądał tak jak zawsze. Ale potem zaczęłam się stresować, bo kiedy już zaczęłam brać koleje opakowanie tabletek zaczał mnie bolec brzuch w dole. Teraz (mijają 2 tygodnie od stosunku) już nie boli mnie brzuch ale czuję dziwny ucisk w wejsciu do pochwy i takie jakby nudności ( nie chce mi się wymiotując ale ciąglę czuję uczucia jakby mi było niedobrze). Zrobiłam nawet dzisiaj test i wyszło, że nie jestem w ciąży. Czy w takim razie te nudności i dziwny ucisk to urojenia? Wydaje mi się, że nie ma szansy zebym była w ciązy, ale naprawdę się boję...

to na bank urojenia i nie jestes w ciazy. chociaz powinas miec stala porwe przyjmowania pigulki a ie raz o 19 raz o 13. jesli tak bedziesz robic to zaliczysz wpadke.

nienienie, słuchaj, ja brałam ostatnia tabletke z opakowania i robiłam tygodniową przerwe. Pisze o tym poniedziałku, zeby pokazać, że tabletka juz nie działała, wiec bylam zabeczpieczona tylko prezertwatywa

W czasie przerwy też jesteś zabezpieczona, prezerwatywa jest potrzebna jeśli wymiotowałaś albo miałaś ostrą biegunkę po zażyciu tabletki, albo spóźniłaś się więcej niż 12 godz. Nie ma potrzeby zabezpieczać się dodatkowo w czasie tygodnia przerwy. Ucisk przy wejściu do pochwy to nie jest objaw ciąży, jeśli to stałe to idź do lekarza- może guzek albo infekcja. A nie ma "takich jakby mdłości", albo Cię mdli albo nie.

No to jest tak, że troche jest mi niedobrze, ale nie chce mi się wymiotować, nic mi się " nie dzwiga"... Czyli moge byc spokojna? Bo ja jestem nerwowy człowiek j jak zaczne sie nakrecac to nie potrafie przestac... :(

Gość nie jestes w zadnej ciazy

Gość na 1000% to
nie jest ciaza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!