Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalalala0007

Brak miesiaczki, zapalenie pochwy, upały, POMOCY

Polecane posty

Gość lalalalala0007

tak jak w temacie... ostatni okres mialam 22 lipca, dzis 24 sierpnia a miesiaczki brak. bola mnie jajniki, podbrzusze, kilka dni temu miałam wyraźne wahania nastroju, więc myslalam, ze to PMS... jakis miesiac temu kochalam sie z facetem bez zabezpieczenia, ale ze tak to ladnie ujmę - "nie do konca" poniewaz sie balismy. objawow ciazy nie mam, ale z drugiej strony nie spodziewam sie ich po miesiacu. 3 tygodnie temu mialam zapalenie pochwy, stosowalam zel dopochwowy, zapalenie grzybiczo - bakteryjne. dodatkowo te upaly... czy moze to byc przyczyna spozniajacego sie okresu ? goraco prosze o odpowiedzi

Gość lalalalala0007
up

Gość nie pozostaje nic innego jak t
test i wizyta u gina stres tez moze opozniac okres niektore leki tez u nastolatek tak do 17 nawet 18 roku zycia tez bywaja wahania w cyklu ale najlepiej zrobic test

Gość lalalalala0007
lat mam przeszlo 20... pol roku temu odstawilam tabletki antykoncepcyjne, ale okres mi sie potem wyregulowal

Gość nie pozostaje nic innego jak t
to najlepiej zrobic test, a jezeli miesiaczka sie nie pojawi dajmy na to jeszcze kilka dni isc do lekarza, i sie nie stresowac bo to tez moze byc przyczyna wahan w cyklu

Gość jak do tej pory
mialas regularne cykle, to tak jak ktos wyzej napisal zrob test, miesiaczke mialas122 lipiec wiec powinnas teraz juz 18-20 sierpnia miec najpozniej spoznia ci sie dobrych pare dni, wiec nie czekaj i sie przetestuj