Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfsdfsd

Jakie są waszym zdaniem najbardziej wieśniackie samochody?

Polecane posty

Gość gość
-Golf 3 -Calibra -e36

Gość gość
moim zdaniem BORA

Gość gość
Ford focus, opel astra, golf 5

Gość gość
Golf (każdy; od I do V) BMW Calibra Vectra Passat Fabia, Octavia Toyota Celica to największe wsie na kółkach 🖐️

Gość gość
niema wiesniackich samochodów, sa wiesniackie poglady ( np autpora topiku),ze samochod ma byc do szpanowania, a nie do jezdzenia

Gość gość
Najbardziej wiesniackie sa skody fabie i kapelusznicy nimi jezdzacy

Gość Avp2
Jakich nie chciałbym mieć: Fiaty Citroeny Renault Kia Hyundai Honda Trapez Mercedes Suzuki Ogólnie mega szajs Jakie mógłbym mieć Audi BMW Mazda 6 nowa Lexus Infinity Porsche

Gość Metodek
Fiat Multipla

Gość gość
Wiesniaki to wiekszosc z was zal mi was co k***a lepiej jezdzic komunikacja miejska , pks , pkp bo wstyd wsiasc do opla lub innego wymienionego przez wad samochodu? To powodzenia buraki bo was nawet na tico nie stac dlatego tak gadacie

Gość gość
dziwny jest ten temat. dla mnie wiesniactwo to np. calibra i e36, bo sa to samochody ewidentnie z*****e przez mlodych gniewnych i taka maja ogolna opinie. ale zeby przyj***c sie do octavii, vectry, astry albo a4? smiech na sali. zeby nie bylo - akurat nie jezdze zadnym z w/w modeli, ale chyba wam sie w d****h poprzewracalo od jazdy pks-em.

Gość gf45gf4t
Piszecie o starszych modelach, które zazwyczaj kupują ludzie bo na takie akurat stać. Ale popiszmy o tych co kupują nowe, tutaj ranking następujący: 1. Passat b6 (brzydki i nudny jak nieszczęście) 2. Toyota Yaris (raz jechałem, masakra, fatalne własności jezdne, autko na miniratke dla prawdziwych wieśniar) 3. Toyota Avensis (cholernie brzydka) 4. Octavia (bez komentarza) To są auta wieśniaków, bo trzeba mieć wieśniacki rozum żeby coś takiego kupić i to za całkiem spore pieniążki.

Gość adfdsdfsdfs
Wieśniackie samochody, jak dla mnie, to te w których najczęściej się spotyka dresów lub wiejskich badbojów. Są to zazwyczaj 10 letnie [lub nawet starsze] auta: 1. BMW 5 lub 3 coupe 2. VW golf, rzadziej passat 3. Opel calibra, vectra, omega 4. Honda civic Nie można zapominać o autach, które zostały "upiększone" agrotuningiem typu: 1. ogromne lotki 2. przedni zderzak typu pług śnieżny 3. podziurawiony tłumik by był głośniejszy 4. końcówka wydechu typu wiadro 5. chińskie "ksenony" 6. lampy tylne typu lexus

Gość pozdrowienia z paryza
BMW3, Audi A4 kojarza mi sie z wypchanymi po szyberdach wiesniakami bez koszulek...

Gość gość
Wiadomo:TRAKTORY!

Gość gość
jeżdżę VW Golfem III i sobie chwalę. dobry samochód, tani w eksploatacji, funkcjonalny i bezpieczny. ma 20 lat i jeszcze długo pojeździ

Gość gość
Najbardziej wieśniackie są te auta, które zostały zwieśniaczone: - wieśniakiem za kierownicą - wieśniackim tuningiem (brewki, ledy, spoilery i wydechy itp. wszystkie inne gówna, nie występujące jako seryjne wyposażenie) Przy czym określenie "wieśniak" oznacza mentalność a nie mieszkańców wsi.

Gość gość
dokładnie, samo auto może najwyżej mieć opinię wieśniackiego, bo kojarzy się ze specyficznym typem kierowcy... toyota yaris - głupiutka damulka, która boi się jeździć czymkolwiek innym od auta "kursowego" calibra, golf III, bmw e36 itp. - łysy bezmózg z gminnej dyskoteki fabia - wąsaty kaszkiet z gderliwą babą po prawicy opel insignia - bucowaty biznesmen który uważa że wszystko mu wolno, bo jeździ trochę droższą pseudolimuzyną

Gość gość
wiecie moze gdzie mozna kupic spoko spoiler? znalazlem tylko cos takiego www.spojlery.com.pl - ludzie ogolnie polecali i zastanawiam sie wlasnie czy zainwestowac w cos takiego, jak sadzicie?

Gość gość
tak Multipla to wiocha kiedys nawet widziałem gdzies na necie ranking i to cos zostało okrzykniete najbrzydszym autem popieram

Gość gość
BMW super auto miałem kilka modeli tej marki i nigdy zadnych problemów.A teraz patrzcie jak własciciele zgnitych Opli zaczną pisac swoje opinie na temat BMW chodz nigdy ich nie mieli

Gość gość
dla mnie wieśniacko wyglądają tiry, ciężarówki obklejone gołymi babami, smokami. Ja mam tira i nie jest obklejony. Nie podoba mi się to. W ogóle to powinno być to zakazane bo odwraca uwagę innych kierowców, rozkojarza ich na drodze. Gdyby ktoś szukał spoilerów dachowych to polecam firmę http://www.raf-spoilery.pl/. Oni produkują i sprzedają spoilery do każdego modelu ciężarówki i tira i w różnych kolorach.

Gość gość
Na prawdę... Nie ma wieśniackich samochodów, są tylko wieścniaccy kierowcy/użytkownicy z obornikiem zamiast mózgu. I to przez takich osobników auta zyskują złą/wieśniacką reputację, ale to tak na prawdę jest wina tych co mają gnojowicę zamiast mózgu i zachowują się jak się zachowują. Gust, czyli czy dane auto się komuś podoba czy nie to zupełnie inna sprawa niezwiązana z wieśniactwem. Ludzie... Nie oceniajce kogoś po tym czym jeździ, tylko po tym co ma w głowie i co sobą reprezentuje.

Gość mechanik degustator
Wszystkie BMW niezaleznie od modelu i roku produkcji to najbardziej wiesniackie z wiesniackich samochodow wszechczasow. Trzeba byc albo debilem dresiarzem albo miec zdegenerowany do cna mozg zeby w ogole usiasc do BWM. Kiedys jeszcze za niemieckiej komuny samochody BMW byly uwazane za w ich rodzinnym kraju za najbardziej zawodne auta a nazwa BMW byla synonimem szmelcu i zlomu. Tylko w lysym dresiarskim lbie mogla sie narodzic mysl, ze BMW to cool auto. Bo tylko tacy ludzie to totalne bezguscia! Widzisz BMW? Plun na niego! Jak i ja pluje!...

Gość gość
BMW to totalna wiocha .każdy

Gość gość
Bmw , ta marka ogolnie dostala miano wiesniackiej na calym swiecie. Mimo ze BMW walczy z tym wizerunkiem, maja ciezko bo wiestuning i wsioki z wiezami hifi w bagazniku (booom boom-tempole) nadal psuja marke. Bmw x6 , tym jezdza pedaly , wsioki i buraki. Typowe chamstwo w przeplaconym aucie. Frajeros wozacy sie za kase tatusiow. Bmw x5 , auto dla prawdziwego faceta. Wiesniackie golfy 2,3,4 Opel calibra, Mazda 3, stara Toyota celica -cos w ten desen....

Gość gość
Odnosnie bmw , to wszystkie powyzej 5lat. Te juz obsiadly dresy i wsioki , jak muchy g...o. zreszta pod wiejskimi sklepami tylko to stoi . No i golfy:p litosci. Z daleka slychac wiesnute i bassssy ze malo lbow im nie wywali. A gdy juz wyloni sie auto, jest to bmw lub vw golf