Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość srata ta ta..

doradzcie w sprawie nóg FOTO !!!

Polecane posty

Gość piczkaxxxxxxxxx
co ty dziewczyno chcesz i tak juz spore uda powiekszyc? to by dopiero smiesznie wygladało ja tez mam 54cm w najgrubszym miejscu i raczej pracuje nad zmniejszeniem obwodu :classic_cool:

Gość gocha3579
daj taka fote na której stoisz prosto jak do humnu nogi złączone

Gość cwiczenia nic nie pomoga
na te szpare miedzy udami, nie pomoga ci zadne cwiczenia wyrabiajace misnie. Misnie powieksza sie po zewnetrzenej stronie ud a szpara i tak zostanie. Na cos takiego pomogloby jednynie przytycie, bo tam, od wewnatrz ud gromadzi sie tluszcz, miesni tam prawie wcale nie ma. ale ja bym nie radzila, bo masz nogi akurat, i musialabyc sporo przytyc zeby przerwy nie bylo.

Gość wykrakałam
ja mam w biodrach 90 a w udzie w najszerszym miejscu 54 i chciałaby mieć choć malutki prześwit bo już trochę niżej od pachwiny mam jeszcze szczuplejsze uda i lepiej by to wyglądało gdyby przy samej pachwinie też były szczuplejsze

Gość srata ta ta..
gocha w tym momencie sie mierzylam wymiary takie jak podalam :) przeswit jest bo srodkowa czesc ud jest szczuplutka i wlasnie nad nia chce popracowac plus łydki , nie chce zeby sie calkowicie laczyly bo potem problemy sa z przecieraniem sie ud

Gość piczkaxxxxxxxxx
i jeszcze do tego zrobilas fotke na obcasach bezczelnie wydłuzajac se krótkie nózki :P

Gość wykrakałam
a ile masz w łydce bo ja np mam 34 i wydaje mi się że moje są ogromne! jak jest u was dziewczyny z rozmiarem łydek! Ja też myślę że może łydki możesz rozbudować ale uda zostaw w spokoju

Gość gocha3579
mi sie łacza i zadnego problemu z przecieraniem nie mam :D:D:D a łącza mi sie minimalnie

Gość srata ta ta..
piczka mam 173 cm wzrostu ;)) chcialam aby bylo widac e malutkie miesinia ktore udalo mi sie juz wycwiczyc :)

Gość gocha3579
kobieto uda sobie powieksz !!!!!!!!!!! u mnie mówia na takie nogi rozjechane

Gość srata ta ta..
wykrakalam - mam 31,5 ło ho ho :)

Gość srata ta ta..
gocha gdybym umiala sobie powiekszyc to bym to zrobila :))

Gość srata ta ta..
zaraz walne foto bez obcasow zeby nie bylo :))

Gość piczkaxxxxxxxxx
ale nog nie masz dlugich nawet na obcasach , ja tez mam tyle wzrostu wiec sie dziwie :P

Gość piczkaxxxxxxxxx
tylko nogi złącz :P

Gość srata ta ta..
w kolanach mi sie nie lacza wiec nie da rady ;)) zrobie co mojej mocy :))

Gość gocha3579
wykrakałam --> ja tez mam 34 i nie wydaja mi sie ogromne lecz w sam raz łydki są zgrabne jeżeli maj troszkę mięsa oczywiscie troszke a nie duzo

Gość srata ta ta..
krokodylka masz racje biore sie za moje ogromniaste łydki ;)) proporcje chyba wazniejsze rzeczywiscie od calej reszty :)

Gość piczkaxxxxxxxxx
obacz jakie masz chude przerazliwie nogi w kostkach i wyobraz sobie jeszcze grubsze uda , masakra by byla popracuj nad łydkami i jakos to bedzie:P

Gość wybacz mi
ale wygladasz okropnie. brzydkie nogi i wogole jakas wykrzywiona jestes. sorry nie zazdroszcze ci i na serio tak bym nie chciala wygladac.

Gość srata ta ta..
przerazliwie chude znowu nie sa :) widzialam chudsze :)) no to dobra nad tymi lydkami popracuje a co z udami ??

Gość piczkaxxxxxxxxx
uda wyszczuplij zeby proporcje byly jakies zachowane :classic_cool:

Gość srata ta ta..
wybacz mi - ztakim lustrem zeby uchwycic nogi niestety sie wykrzywiac musze ;) ogolnie to prosta jestem hehehe tylko te uda no i teraz jeszcze lydki ;))

a reszta sie nie przejmuj. Lepiej mieć szczupłe proporcjonalne nogi niż jakąś trzę sącą się słoninę... więc ćwiczenia, ćwiczenie, ćwiczenia i jeść dużo białka, żeby mięśnie miały z czego rosnąć.

Gość srata ta ta..
kurde a faceci zachwycali sie moimi nogami ( a to klmacy hheh) teraz to w kompleksy wpadne a chcialam tylko wiedziec jak uda optycznie zwikeszyc hihhi

Gość srata ta ta..
krokodylka dziekuje bardzo za rady tez tak uwazam ;) dzieki Twoim radom udom daje spokoj i skupiam sie tylko na lydkach btw - ja lubie swoje nogi w kompleksy nie wpadne ;) krytyki sie nie boje :) rzeczywiscie na tych zdjeciach jak sie sobie przyjrzalam powykrzywiana wyszlam trza sobie w koncu statyw kupic i samowyzwalacz zaaplikowac ;))

Gość srata ta ta..
krokodylka jak to sie mowi nie mozna miec wszyztkiego :)) na to wyszlo ze nogi mam brzydkie biust tylko srednie B ale przynajmniej facjata ladna ;) a co tylko pojazdow to sobie sama dopieszcze :))