Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kamcia3532

Jestem mamą prawie 3 miesięcznego Kacperka i...

Polecane posty

Wiem... tylko tak mi go szkoda jak płacze a ja nie wiem co mu jest... już wiem kiedy jet śpiący kiedy głodny itp ale i tak nie zawsze potrafie poznać co by chciał ...

Gość kokojambo
Musi minąć trochę czasu, abyś nauczyła się czego dziecku potrzeba, co dziecku dolega i czego dziecko się domaga w danym momencie. Tego każda matka uczy się nie w jeden tydzień. Mnie to przyszło trochę szybciej i obecnie moja mała m 6 miesięcy i wiem czego jej potrzeba i co jej może dolegać. My kobiety mamy coś takiego jak instynkt macierzyński po urodzeniu dziecka i uwierz, że szybciej niż myślisz załapiesz czego twoje dziecko chce w danym momencie. Przed porodem bałam się tego wszystkiego. Tego, że nie będę wiedziała co i jak. Ale to przychodzi jak grom z jasnego nieba kiedy urodzisz dziecko. Musisz się uzbroić;)

Gość kokojambo
A najlepsze jest to, że my się więcej uczymy od dziecka niż ono od nas;)

Gość kokojambo
Bo wiesz... Może boleć go brzuszek, może marudzić na zmianę pogody, może poprostu nawet bez powodu marudzić. Moja tak niekiedy miała, ale trzeba poprzytulać, pobawić. Wiecznie to trwało nie będzie.;) Może dziecku być za gorąco albo mogą iść zęby ;) Trzeba to przetrwać:)