Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tilka tekilka

uwazam ze Tila Tequila jest jedna z najsliczniejszych celebrytek

Polecane posty

Ja sieje propagande? Niee, prawde mówię;p A my z Szejkiem to w sumie sie tak za długo nie znamy, nie?:D

haha czy Ty mnie do czegoś nakłaniasz? :D jeszcze dodaj żebym dodała bonus w postaci spisanych wrażeń kurde ;D

Gość Szejku,zajmij sie w koncu
zyciem poza kafe,nie za duzo tego:D czy ty nie masz znajomych w realu:D kiedy nie wejde na kafe,ty zawsze jestes:D

Ganaa - prawde z Twojego punktu widzenia ?:p No fakt, dosc krotko sie znamy ;) Sympatic - nie no skad.. chcialas rady masz rade :P Jesli bedziesz sie czula na silach to taki raport moze niezle wplynac na Twoja zdolnosc wyrazania uczuc. Cwicz! ;p Pozatym teraz slucham "love me tender" wiec jestem maksymalnie lagodny i grzeczny :>

Gość Paszczury atack
:classic_cool:🖐️

Szejku,zajmij sie w koncu - fakt, wchodze przewaznie o tych samych porach jesli mam ochote wiec coz.. nie dziwie sie w sumie. Ze znajomymi sie spotykam w ciagu dnia, a nie o 1 w nocy chyba ze takie sa wczesniejsze plany ;) Ganaa - czy kiedys bylo inaczej?:>

A czy kiedyś byłeś grzeczny?:D Co z tym "zły niedobry"to nie było o Tobie?:D Pomyliłam osoby?:>

o matko ;D nie...mi to chyba nie pomoże, pisać to za cholerę nie umiem ;o Scena mnie wyraża :D Szejku byłam ciekawa co to za zespoły co podałeś ostatnio...i w sumie..mocne dość ale wpada w ucho :D

Oczywiscie ze bylem! Zly niedobry to swoja droga... :p Sympatic - wlasnie dlatego trzeba cwiczyc :). Przypomnisz mi jakie zespoly podalem bo nie moge sobie przypomniec :p

Gość Paszczury atack
:D

Gość temu to nic nie pomoze

"Some want to kiss some want to kick you" - wlasnie za to kocham Arctic monkeys, mega zyciowy tekst i bardzo pasuje do kafeterii. Ganaa - glownie indie rock (sugarplum fairy, arctic monkeys, the white stripes). http://www.youtube.com/watch?v=q27BfBkRHbs Ale w gruncie rzeczy slucham wszystkiego, nawet the aphex twin (ale psychodela)

Gość matacz..
Ty bezgusciem jestes

Gość sratacz
szejku wez sie za siebie...bos nieszczesliwy chlop z ciebie:classic_cool:))

matacz.. - wybacz krolu parkietu. Wiem ze moja muzyka nie dorownuje Twojemu "bede bral Cie w aucie" ew. technotrzaskom. Z drugiej strony jestem w stanie rozumiec Twoje zaklopotanie - gdybym nie rozumial tekstu to tez pewnie uwazalbym ze ta muzyka jest do niczego ;) Sympatic - Family force 5 tez mi sie bardzo podoba wiec rowniez polecam: http://www.youtube.com/watch?v=0V95A7UIQ3I Swoja droga nie wiedzialem ze maja jakies teledyski :P sratacz - dzis rzeczywiscie nieszczesliwy ale na ogol jestem zadowolony ze swojego zycia ;)

Ja rock/metal.:) sratacz- Szejku nieszczęśliwy? Chyba osoby pomyliłeś:p

Gość matacz..
Wszyscy na kafe udajecie szczesliwych.

haha to pamiętaj...to ta sympatyczna sympatic, która Ci pokazała pierwszy ich klip, który obejrzałeś :D ooo kawałek fajny też...i ten taniec :D

Gość sorry ze sie wtracam
A ja uważam, że TT jest bardzo przeciętna, tyle, że robi wokół siebie dużo szumu. Piękną jej nazwać nie można, od modelek dziela ja lata świetlne. Mi przypomina takie małe zwierzątko, chomika? Natomiast kiedy się odezwie/ opublikuje cos na swoim blogu czy gdzie ona tam wypisuje te brednie, to z kategorii przecietna spada na level "odrażająca". niestety, a moze stety, brak inteligencji i wulgarnosc czyni kobiete aseksualna 🖐️

ganaa - metal..nooo to już nie przelewki :D i teraz mnie ciekawi czy masz też taki styl ? ;) Nie udajemy, jesteśmy sobą :)

no ladnie i ja nic nie wiem o tym, ze moje szejki sie po kafe szlaja 😭

Gość to taka dupodajka

Nie, takiego stylu nie mam:) Wyglądam i ubieram się normalnie.