Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tilka tekilka

uwazam ze Tila Tequila jest jedna z najsliczniejszych celebrytek

Polecane posty

Sympatic - calkiem fajna parodia z tego teledysku :D sorry ze sie wtracam - ja mialem przyjemnosc ja ogladac pare razy i juz nabralem takiego myslenia a co dopiero jakbym odwiedzal jej bloga czy cos. Husky - jakie szejki ?:>

tancerki dużo wnoszą ;D te ich "szejki" tyłkami haha :D ja nie znam ludu..więc...co to za laska o której była wypowiedź..?

Sympatic - Tila Tequila :p Sama mowilas ze lubisz tanczyc.. pochwal sie :p

aaaa haha dobraaa..bo tak odbiegliśmy od tematu że już w ogóle nie wiązałam :D noo o tyle jakbym miała talent pisarski to bym się pochwaliła ale tańcem..jak? ;D Tak lubię...do tej pory zainwestowałam w niego 8 lat ;D

Ty masz w tym ukryte cele ;D Nagram to się dowiesz także jak wyglądam..:D Powiem...będziesz wiedział ile mam lat ;p ile dajesz? Co do nagrywania...raczej nie tańczę solo :D

ale jak kiedyyyś tam wpadnę na pomysł ułożenia choreografii do solówki to ją nagram :D ooo pójdzie razem z wokalem ;D

Byloby fair gdybym wiedizal jak Ty wygladasz, nie sadzisz? :p 5 lat wiezienia jesli mi nie powiesz :p Jesli potrafisz sie zgrac z partnerem to sama tez sobie na pewno dasz rade przeciez :p

no może..ale wyobraź sobie, iż się dziś zamierzałam do dodania zdjęcia..zrobię to jutro ^^ ewentualnie w czwartek jak brat mi skradnie komputer..obiecuję ;p z partnerem to kiedyś...teraz raczej z partnerkami ;D Zakończyłam przygodę z towarzyskim przez partnera właśnie..frajer ;] aaa 16! ;)

Brzmieć może przeróżnie...po moich ostatnich tekstach się o tym przekonaliśmy :D młoda..tylko w dokumentach uwierz..;) to teraz ja Ci robię wyrzut..nie wiem ile Ty masz! ;O

Nie dowiesz sie.. :P Moge Ci tylko powiedziec ze jestem pelnoletni i nic wiecej - czyli to co kazdemu mowie :p

Sympatic- nie mam pojęcia, w pewnym momencie myślałam, że wiem, ale tak mnie skołował, że znowu niczego nie jestem pewna;)

" w pewnym momencie myślałam, że wiem, ale tak mnie skołował, że znowu niczego nie jestem pewna" - muhahahaha :D

no ba.. lata cwiczen ;) Pozatym pewnie jak na chwile choc sie poloze to usne a tego jeszcze nie chce

'" w pewnym momencie myślałam, że wiem, ale tak mnie skołował, że znowu niczego nie jestem pewna" - muhahahaha ' No co?:>

Powodem jest to ze chcialbym rano znajomym pokibocowac bo maja cos zalatwic, ale wtedy kolejna noc musialbym nie przespac bo to jest od rana Ganaa - Zamotalem, co ?:>

Nie, w ogóle nie zamotałeś. Wszystko jest jasne i czytelna, a ja doskonale wiem ile masz lat:o Przynajmniej wiem którego dnia się urodziłeś. Co tam, że nie znam rocznika;p

Oj tak.. wprowadzanie niepewnosci mam juz chyba we krwi :> Dzien Ci chyba wiele nie powie?:>

jakbyś nie napisał, iż to lata praktyki...to po tym jak napisałeś, że nie będziesz spał 2 noc pomyślałabym, iż coś bierzesz :D a poza to wkurzę się, do wróżki pójdę i się dowiem ;D i się nie śmiejcie, bo już byłam :D także...nie bądź taki pewny siebie no ;p

ganaa - racja.. lepszy wrobel w garsci niz golab na dachu :P Sympatic - pojdziesz do szkoly sredniej i o ile bedziesz miala wymagajacych nauczycieli to sama bedziesz mogla wytrzymac po dwie noce bez snu, gwarantuje Ci to :P Nie no po co wrozke w to angazowac... bedzie musiala biedna dalej zmyslac byle by swoja kase zarobic :P (Jak widac nie wierze w takie cos :P)