Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tilka tekilka

uwazam ze Tila Tequila jest jedna z najsliczniejszych celebrytek

Polecane posty

a wy sie tak skuliliscie na jednym temacie. towarzystwo wzajemnej adoracji... dlugo jeszcze tak bedziecie sobie tzipki lizac? :D

Szejku- to Ty się tak długo uczysz/uczyłeś, całe noce? Jasne, pewnie różne inne dziwne rzeczy robiłeś:>

Husky - ja "tzipki" nie mam :P i domyslam sie ze jakbym byl kobieta to ciagle bawilbym sie cyckami.. :D I po co isc na inny temat spamowac skoro jeden juz przejelismy?:P

ogólnie ta szkoła jest wymagająca także noo..trenuję jak widać :D szczerze to byłam raz, bo mnie to po prostu ciekawiło ;) stara, zwykła, na maksa miła i skromna babcia, która nie bierze żadnych pieniędzy..czekoladki jej przyniosłam i wcisłam na chama, bo też nie chciała brać ;D Husky wolę w jednym miejscu, a porządnie ;)

Ganaa - to i tak byloby dobrze.. :> Sympatic - chyba ze tak.. ale wiekszosc to perfidne oszustki wyciagajace kase za nic :p Husky - a akt wlasnosci jest?:> Nieee ma bo Szejk nie na sprzedaz :>

szejku niekoniecznie byś się nimi bawił...może akurat należałbyś do desek, gdzie w takich przypadkach trudno się tym bawić :D ale..jak się faktycznie konkretne ma to fajna sprawa ;D

cytujesz komentarz, z którego nie możesz czy piszesz to od siebie i nie możesz z nas ;D wiesz co...ja analizuję dokładnie ale Twój styl jest tak uniwersalny często, że wiesz...:D

dobra to cytowałeś ;D z własnego DUŻEGO doświadczenia ;) ale powiem szczerze, że często idzie się z tego pośmiać :D ale denerwuję też to, że mężczyźni najpierw popatrzą się w dekold, zrobią duże oczy z napisem " wow.." dopiero potem patrzą się w oczy -.-

ta opcja właśnie ze wzg na cudzysłów wydawała mi się bardziej realna ale wolę się upewniać ;)

no widocznie tak ;D wiesz co rano muszę wstać włosy pofarbować więc..idę spać ;) jak będziesz chciał zdjęcie to czaj na mnie, bo na Ciebie to trudno ;D do jutra bądź czwartku :D ; * ganaa jak jeszcze jesteś też dobrej nocy ;) ; *