Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smęty o byciu samym.

do dupy bycie samym jest.

Polecane posty

no wlasnie auroton. jak mialam 17 lat to serio myslalam ze za jakis czas znajde kogos, a tu dupa.

tak ale ty przynajmniej masz kogo kochasz...twoje dziecko daje ci szczęście a mi do ma dać szczęśćie???próbowałem zająć swe myśli na warsztacie (uczę sie na mechanika) ale nic mi nie dało grzebanie i jazda autem...wezmę się utopię chyba

haslo: zajmij sie czyms: praca, kursy, spotkania to tez puste hasla.

dziewczyny mają łatwiej...wystarczy ze wrzuca na neta sweet fotki i już się chętny znajdzie a ja co mam sobie wrzucić sweet fotke z kluczem dynanometrycznym???już mnie to wszystko wkurwia a najbardziej jest mi smuto jak na ulicy spotkam parę która się obściskuje i całuje... i zazdroszczę im strasznie szczęścia

Gość _klaudoocha_
To nie hasła to dobra rada. Przestaniesz myślec o problemie jak znajdziesz czas dla siebie.

auroton, nie przesadzaj, nie kazda dziewczyna Ci wrzuci słit focie na neta. to raczej nie swiadczy dobrze o dziewojkach. no chyba ze szukasz takiej :) to proste, znajdz dziewczyne na necie i sie do niej odezwij. a gdzie spotkac fajnego chlopaka skoro prawie wszysycy znajomi to dziewczyny?

właśnie to mnie wkurwia najbardziej...ja bym się chyba zesrał w gacie jakby jakaś laska niekoniecznie piękna na mnie zwróciła uwagę a są tacy co mają 25 lat i dziewczynę w takim wieku a mało im i podrywają laski na boku w moim wieku sprawiedliwości nie ma...to mnie wkurwia bo ja jak miałem 1 dziewczynę to byłem wierny tylko jej...

oj, prosze Cie...przrestane? to chyba jestem wyjatkiem, bo jak mialam codziennie zajecia od rana do wieczora, to nawet wtedy myslalam o tym., o tym nie da sie nie myslec ani tego "usunac" bo to wychodzi z ciebie po prostu.

ja bym się umówił ale pewnie na takiego frajera jak ja to bys nawet przez szybę nie chciała popatrzeć...wezmę się kurwa powieszę na podnośniku...

nie przesadzaj. jest do dupy ale to nie powod do wieszania sie tym bardziej na podnosniku :) kurcze, korci mnie zeby Ci powiedziec:jestes mlody, bo tak serio 17tka to ...mlody wiek :)

zajebiscie to przeczytac dwadziscia kilka lat.

no jestem młody...a mimo tego kurwa jestem sam...już mnie nawet kot irytuje...w sumie przynajmniej ona się do mnie czasem przytuli :-(

kurde, a kolejne urodziny juz za 2 miesiace :/ kolejne same spedzone.

no ale jak masz 17scie lat, kolegów to mozecie wyjsc gdzies razem na impreze co nie?

ciekawie?

nie chodze na imprezy...w sumie nie nadaję się bo mam chore kolano po 3 zwichnięciach rzepki i jednej operacji...wezmę źle stanę i będzie trzeba dzwonic po karetkę albo ktos mnie przez przypadek zachaczy i gips na miesiąc a potem kolejny miesiąc rehabilitacja

imprezę to ja potrafię rozkręcić ale jeśli chodzi o subaru impreza bo tak to jestem frajer i tyle...

Andrzeju, podziel się swoimi pomysłami.

wątpię...jak narazie to wynikło że przypaliłem ciasto japierdole!!!a miało byc takie dobre kruche ciacho ze śliwkami...nawet sobie życia nie mogę osłodzić

a tak poza nawiasem to skąd jesteście??? ja jestem z cieszyna województwo śląskie

moje pomysly? lepiej nie:( nie pomoga wam wiec lepiej nie pisac... sam mam problemy,juz nie wiem co gorsze czy byc samotnym czy samotnym w zwiazku ? na powodzenie nie narzekalem nigdy,nie to ze mialem jaka chcialem ale nie bylo zle ....i co z tego? NIC! moj pomysl to zaimponowac komus czyms co umiesz robic najlepiej!! moze nie odrazu sie ktos znajdzie,ale czasami trzeba poczekac:)

a w czym przeszkadza zwichnięta rzepka ? Sama wiem jak to jest bo dotknęła mnie ta przypadłość i jedynie to pogować nie mogę ostro na koncertach. Ale na imprezach to aż tak ostro nie ma :)

a może mi ktoś strescic o czym spiewaja, bo mam tyle zajęc do roboty ze nie sposób sie przebić przez 3 strony :P:P:P

no niby impreza nie ale nie lubie imprez za bardzo...ja jestem bardziej domatorem...a jak zabawa to cokolwiek...w sumie tez moge chodzić na impry ale mam takich znajomych co tez tak za bardzo się nie bawią...

Gość _klaudoocha_
Andrzej a na co Ty chcesz czekać, podaj namiary to w gd będe omijać Twoją ulice:P;)