Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smęty o byciu samym.

do dupy bycie samym jest.

Polecane posty

Gość smęty o byciu samym.
no co wy- nie musicie mnie zegnac :)

kumpel dostal 5 stów i zakaz prowadzenia.. za brak kategorii sie placi 500 stówek... jedynie. ja jezdze bez kategorii a na moto, bo sie nie oplaca robic mi prawka. prawdopodobienstwo, ze mnie policja zlapie nie jest duze, a i tak place tylko 500, a za zrobienie kursu + kilka podejsc do egzaminu to ponad 2000 plnów :( :P

Gość _klaudoocha_
Andrzej Ty przestan sie przejmować i mojego powodu nie pij :D To nie moja wina że.....:D juz nie napisze agokoliku Jeden:P:D

Gość _klaudoocha_
smęty o byciu samym. ;)

A dla mnie to nie bylo zadne puste haslo tylko SPOSOB NA ZYCIE, wyszlam z toksycznego zwiazku choc wczesniej sie balam samotnosci, bedac sama zobaczylam, ze jestem MNIEJ SAMOTNA niz w malzenstwie, odpowiadalam za siebie i mialam swiety spokoj, do tego stopnia ze na propozycje randki odpowiadalam niemalze furia, w tym czasie poznalam siebie, nowych przyjaciol, bylo mi po prostu dobrze, nigdy nie narzekalam, umialam sobie organizowac czas, a bylo mi dobrze, to tego stopnia ze moj teraz juz maz pytal o umowienie sie prawie 3 lata, i nie byl jedyny co sie pytal, mialam kolezanki typu nosy na kwitne, jestem sama i bylo im bardzo zle, mi bylo cudownie bo pozbylam sie z domu hazardziste i alkholika wraz z jego awanturami pozbylam sie rowniez leku przed samotnoscia i tym ze sobie nie poradze i pozbylam sie kompleksow ze musze sie rozwiesc bo nagle wazna bylam ja i moj swiety spokoj popatrz na swoja sytuacje z optymizmem, moze ma cie czegos nauczyc, bedziesz sie czula tylko tak jak tego sama chcesz zajrzyj do mojej stopki, moze znajdziesz cos tam dla siebie powodzenia!