Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smęty o byciu samym.

do dupy bycie samym jest.

Polecane posty

aaaaa bylo bylo, ale to za dużo babrania z tym, a potem i tak kazdy po prostu wpierdzieli :P

a mi nie...wezmę tak jak ostatnio dla polepszenia humorku wezmę wsiąde w auto (nie mam notabene prawka) i pojadę na jakąś imprezkę gdzieś przed siebie ostatnio w nocy byłem w katowicach ale nic nie wyrwałem a nawet dostałem butelką od gostka w łeb za to że uśmiechąłem się do jego dziewczyny...na wiślance o mało co nie zemndlałem...

Gość _klaudoocha_
Andrzej tak o tych rusztach mówisz, pomyślałam że może Tobie tak bardzo brakuje tego rusztu i kurczaka:D

Gość _klaudoocha_
Husky dodaj cynamonu ;)

to wracamy do pierwotnego tematu!! Auroton ty wez sie dobrze zastanow czy chcesz byc z kims?? powiesz takiej ze ja kochasz,ze dla niej to nawet gwiazdke z nieba i wiadro wegla z piwnicy a na drugi dzien o na z kolega ten -tego.... warto dla tych paru chwil? a pozniej lata ,dluuuugie lata zanim zaufasz? zastanow sie kolego,stary wilk ci to mowi!!

auroton w Tobie jest jeszcze tyle mlodzienczego entuzjazmu i glupotki :) zazdroszcze :)

no fakt :D i dlatego też mi się nie chciało robić. Bo wszystko powinno być mało skomplikowane :P

ale ja chcę miec kogoś...nawet jakby miała się puszczać z moimi kumplami...już jestem tak zdesperowany...

typowe myslenie nastolatkow, takie troche naiwne jeszcze. ale jak masz 17 lat to chcesz wiele rzeczy a za 5 min Ci sie odwidzi :)

Gość _klaudoocha_
Auroton jak Cie dorwą bez prawka płacisz mandat 500 zeta, drobiazg tylko na % nie szalej;) będzie gorzej,

a w sumie moi kumpel to fujary i oni nawet nie wiedzą gdzie kobiety mają łechtaczkę...

nawet jakby sie miala puszczac z moimi kumplami.... koleś, Ty nie szukasz milosci. uwierz mi, niewiem czego szukasz ale napewno nie tego.

eeeeee to ty masz chyba parcie na zakiszenie ogórka a nie na kochanie...

Gość _klaudoocha_
jolazabrze. Poprawie sie jutro dziś nie mam na to czasu;)

Auroton samotnosc ci zryla beret:D nie wiesz co to za bol!! jest jeszcze gorszy bol po kilkunastu latach pozycia!! wtedy to dopiero boli....................................... i wcale nie chodzi o lozko:(

żeby tylko 500 mandatu. jeszcze zakaz prowadzenia pojazdów na 3 latka bedzie :P

ja nigdy pijany nie prowadziłem w sumie za bardzo nie lubie alkoholu bo mam na niego uczulenie...tak tak nie śmiac się...a 500 żlotych to mało dostałbym z 7 tysięcy bo auto nie miało przeglądu i oc...ale bez adrenaliny nie ma jazdy...a w sumie mam to gdzieś i tak cała policja w cieszynie wie że jeżdżę i mają to gdzieś...bo ja jeżdżę na tyle dobrze że nie zrobię wypadku ze swojej winy...

ja to juz dobre 2 lata prawko mialam i tez sie juz uwazalam za króla szos.. dopóki ojcu auta totalnie nie rozjebałam :D :P

auroton- bez komentarza.

Gość _klaudoocha_
Husky to nie tak jak złapia bez prawka musisz zapłacić 500zeta, mówisz ze prawko w domu i jezdzisz dalej.... do następnego razu. Poblem ak załapia na % uuuooooooooooo to jest problem!!

jak powiesz, ze masz prawko to ci sie kaza z nim zgloscić potem.. kaludocha za jazde bez prawka mozna dostac zakaz prowadzenia. moj kumpel dostal.. był trzezwy ;)

Husky moglas byc pierwsza ;)

ja tam nie twierdzę że jestem kubica...mam rajdowego malca i potrafię nim naprawdę dużo...po drodze nie bawię się w rajdowanie...dużo miałem trudnych sytuacji np poślizg na wieskiej drodze w zimę przy 70 ale auta nawet nie otarłem a jeżdżę nim już półtora roku...a właśnie bo trenuję teraz 360 stopni w jeździe ma któś jakieś rady dot.tego manewru???bo kumple co jeżdżą w rajdach nie mają czasu a internet jest o dupe rozbić...

ide spac. i tak z nowu do dupy do pustego łozka, kiedy tak chciałabym sie do kogos przytulic, pierdolona wyobraznia. dzieki za odezwy mimo wszytsko.

Gość _klaudoocha_
Husky wcale tak nie jest to moze kumpel poprosił i sie zgodzili na niższy mandat. Płacisz 500 zeta. Tak moze dostajesz zakaz ale jezdzisz dlaej. ;)