Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anty-patriotka

Wstydze sie za swój kraj i pochodzenie

Polecane posty

Gość anty-patriotka

Czy mieliście juz tak ze tzreba było sie wstydzic za to ze jestescie polakami, ze to stąd są wasze korzenie...miałam kiedyś taką sytuacje w anglii gdzie pewnien tambylec zapytał mnie (wiedząc ze jestem z PL) czy wiem jak wygląda odkurzacz, mają nas po prostu za biedaków żebrzących w innych krajach o prace, na dodatek innym razem musiałam sie wstydzic w sklepie kiedy inny polak próbował okrasc sklep, później anglicy i inni śmiali sie ze my sama kurwa i złodziej...czzemu tak jest ... dodam ze mam takie samo zdanie o polsce, prosze smiało mozecie mnie skrytykowac, ale polska to dziura i tyle

Gość anty-patriotka
własnie dlatego nienawidze polski, przez takich typów jak wypowiadają sie chamsko i bezczelnie

Gość anty-patriotka
Ale skąd wiesz ze ja tej kultury nie mam chamie?

tez mieszkam w uk i nigdy się nie wstydziłam skąd pochodzę a angole których znam maja bardzo dobrą opinię na temat Polaków

Gość anty-patriotka
widocznie masz wokós siebie innych ludzi albo po prostu nie widzisz tego co sie dzieje

anty-patriotka zgodze sie z toba polska to zacofany krAJ I TAKAK JEST PRAWDA A LUDZIE HAMSCY JEDEN DRUGIEGO TO BY W ŁYZCE WODY UTOPIL TU NIGDY NIC SIE NIE ZMIENI POLSKA JEST ZAFOFANA I ZAWSZR TAK BEDZIE I TO SIE NIE ZMIENI DALTEGO WJECHALAM Z POLSKI ZA GRANICE I ZYJE MI SIE 100 RAZY LEPIEJ NIZ W PL POLSKA TO KOMPLETNE DNO AZ WSTYD ZA TAKIE POJEBANY KRAJ I LUDZI W PL CO NIE KTÓRYCH

Gość anty-patriotka
w UK państwo pomaga biednym, sa kredyty niskooprocentowane i kazdy moze liczyc na rząd, jak sie zgubisz w UK masz szanse za darmola wrócić z policja do domu a u nas, tylko by ci dupe nakopali ze zajmujesz im czas

A mnie właśnie wkurwiają takie osoby jak Ty wyjechały za granice i odrazu wielkiego anglika udaja.... Wiem ze Polska jest daleko np za USA ale bez przesady są owiele bardziej zabiedzone i opóźnione kraje,np byłam miesiac temu w Egipcie i żebyś zobaczyła co tam sie dzieje syf, smród i nedzą mieszająca sie z przesadnym bogactwem-niby kraj turystyczny mają własna rope i inne dochody a na gołe oko widać że zacofani są i spraiwdliwości tam nie ma. Ja sama mieszkam za granicą z mężęm ale zawsze przyznajemy się do tego że jesteśmy POLAKAMI.

ten ostatni niedziel a ty sie zamknij wlasnie widac jaka masz kulture osobistąszkoda słow by to komentowac!!!!!!!!!!!

Gość anty-patriotka
wszedzie jest tak ze kazdy sobie pomaga , ludzie są dla siebie zyczliwi, np romowie to są wszyscy jak jedna wielka rodzina, a my, dokładnie jak moja poprzedniczka napisała jeden by drugiego popchał w ogień

Gość anty-patriotka
Tu mi nie chodzi o syf tylko o opinie jaką mamy w swiecie, jak traktują nas jak tanią siłę roboczą, jak szmaty..ale kurcze mają racje

piszesz że angol się pytał czy wiesz co to jest odkurzacz? to świadczy o tym że on jest zacofany że nie wie jak jest w Polsce a nie że ty jesteś :-O

Gość anty-patriotka
po prostu gówno go obchodzi polska, a pytła tak bo słyszał to i owo i to mu juz wystarczy zeby ocenic kraj

anty-patriotka to zawsze tak bedzie a bieda bedzie jesszcze iweksza niz jest teraz bo w posce niestety nie ma kto rzadzic kazdy by tylko grabil dal siebie pisze i trabia ze dzeci sie ma coraz wiecej rodzic bo nie bedzie za chwile kto mial na emerytów robic aja sie pytam za co ludzie maja wychowywac te dzeci i rodzic jak apnstwo nie spelnia zadnych warunków by tak moglo byc wszedzie za granica tak jest ze sa dodatki na dzecko jakas normalna polityka prorodzinna polska zawsze bedzie ze wszystkim do tylu jak sie jest uczciwym czlowiek to niema zycia trzeba by bylo krasc i byc bezczelnym to moze by sie zylo lepiej a tak

Yhyy jasne jak jest sie złym człowiekiem który wybina sie na wszystko nawet na swój kraj to się nie dziw że los nie jest życzliwy!! NIe rozumiem jak można nie przyznawać sie do swojego pochodzenia dla mnie tacy ludzie to kopletni kretyni,dno i wodorosty.Uwżaj bo jeszcze losy sie odwrócą i zapłaczesz za Polska a nie bedziesz mogła wrócić!!!

Nie mam takich problemow , bo nie mam kompleksow ;) mieszkam w niemczech i oczywiscie nie raz bralem udzial w rozmowie na temat "polskich przypadlosci" takich jak alkocholizm i zlodzieje . Mnie osobiscie smieszy przypisywanie nam polakom jakichkolwiek latek , on ludzi ktorzy sami nas w wprzypisywanych nam zachowaniom bija nas na leb na szye , Jest to zwykly hipokrytyzm , i tak wlasnie orgumentuje takie dydputy , podajac przy tym mase przykladow ktore udawadniaja ze pomowienia nie maja zadnego odniesienia w realnym swiecie. Prawda jest bowiem ze niemcy pija duze ilosci alkocholu (zapijaja wodke piwem , ja do tej pory tego robic nie potrafie , a mieszkam tu juz nascie lat) , a mlode pokolenie z braku checi do nauki i tym bardziej do pracy kradnie i sprzedaje wszystko co sie da (poczawszy od spodni z parterowych balkownow , przez radia samochodowe , a skonczywszy na wlamach do mieszkan ) . Zreszta jesli reprezantujesz soba odpowiedni poziom , masz haryzme i twardo stapasz po ziemi , to nikt nie bedzie z Toba szukal zwady poprzez docinki na tak niskim poziomie :)

tak otóz to polakow traktujea jak woly robocze i wykorzystuja na kazdsym kraju znam duzo ludzi ktorzy mysla tak samo i sie z tym spotkali w calej Europie kazdy ucieka z Pl tu ti nie pracy jak sie niema pleców to pracy niema ja sie ciesze ze nie mieszkam w Pl bo jak bym zyla w tym kraju to niczego bym sie nie dorobila jednyi to garba zeby ino garba a tak mieszkam za granice gdzie ludzia maja jakom kulture w sobie a nie to co polacy takie mam wlasnie zdanie

Gość smart girl
Nie czytaj wypowiedzi jakiegoś debila. Też się wstydzę za Polaków... ale nie za Polskę :) Kocham nasz kraj, jest piękny, ma wiele zalet. No gdyby wybić wszystkich debili to byłoby tu na prawdę świetnie. No i oczywiście zmienić rząd... ale to chyba zalicza się do poprzedniego punktu ;)

Gość anty-patriotka
taaa na bank płakałabym za polską, od lat inne kraje robią znami co chcą, kazdy sobie potrafił cos załatwic od usa za to ze nasi żołnierze tam walczą, czechom znieśliwizy a nam co....kurde czemu nasi tam gina za darmo, ciekawe czy ktoś by nam na pomoc przybył w trudnej sprawie...własnie i jeszcze do tego ten program UE zeby robic wiecej dzieci, to gdzie te pieniadze sie podziały, przeciez kazdy robi na siebie zeby sobbie później z tego zyć, tyle podatku nam odbijają i gdzie to jest ja sie pytam

Gość anty-patriotka
wyzej sie ktoś wypowiedział na temat niemiec żle, no i owszem mogą sobie pić, tylko ze są zjednoczeni, jeden drugiemu pomoże, maja dobrą opinię, i kazdy sie ich boi i tak ma być a My to co

Gość ożeż bo mnie coś trafiiiii
Do autorki: Najchętniej bym ci (celowo z małej litery) napisała to samo, co kolega Niedziel. Ale dodam coś jeszcze. Nie po to, tępa cipo, nasi dziadkowie oddawali życie, żeby teraz taka smarkata kurwa opluwała Ojczyznę w internecie. Przez lata walczono, żeby Polska mogła istnieć, żebyśmy mogli mówić w języku ojczystym, a teraz takie małoletnie gówno jak ty nie umie sklecić ani jednego zdania bez błędu :O Jeździsz za granicę, to opowiadaj o Polsce. Pokazuj, co mamy pięknego! Zaproś do Polski, oprowadź! A nie pluj jadem, smarkulo jedna!

Gość anty-patriotka
wąłsnie za ciebie m.in sie wstydze za granicą

Gość Miss Cole
Wyjechalas, naucz sie na tyle angielskiego zeby juz nikt nie pomylil cie z Polka, ale nie wracaj, nie odwiedzaj rodziny, przyjaciol - jesli takich posiadasz. Ja tez mieszkam w UK, ale nidgy nie bylo mi wstyd za kraj. Moze nie kazdy jest przykladnym obywatelem, ale to dotyczy kazdego kraju. Jesli w POlsce zle sie dzieje to dla tego ze zbyt wiele osob jest takich jak ty. PS A Anglicy lubia Polakow, nie maja z nami problemow (nie wiecej niz z innymi ) i sa bardzo zainteresowani poznaniem kraju - ale skad ty to mozesz wiedziec???

anty-patriotka fakt dzwic sie ze coraz mniej dzeci sie w PL no ja np sie nie dziwe bo tak jak jest byc nie powinno becikowe tez chca zabrac a to by sie przydalo iwleu rodziną tymczasem o ni to zabieraja rzad i ci wszyscy połsowie nieche sobie odejma ale ze swoich kieszeni za granica jest zupelnie inczej niz w pl ja mieszkam w Hiszpani i wszedzie jest inaczej niz W PL znam osoby ktore dostaje takie dodatki na dzeci pieluchy itp dostaje za darmo zasilki specjalne a w PL tiu niema nic ale chca zeby sie dzeci rodzily tylko z czego te dzeci wykarmic terz niema tak jak kiedys kobiety albo sie decyduja tylko na 1 dziecko albo w poznijeszym wielu takie sa wlasnie realia w PL i niema sie co dziwc ze kazdy ucieka stad zeby miec na chleb i godnie zyc mi sie dobrze zyje za granica bo w Pl to bym nic nie miala nic a do polski nie zamierzam wrcaC mieszkam tu juz 6 lat i jak slysze jak znajomu mi opowiadaja co sie dzeje w PL to az glowa boli

Gość anty-patriotka
Walczyli walczyli, a jak bys sie głębiej zapoznał z historią to uznałbyś ze mieliśmy sprzedawczyków którzy wrobili nas w te wojne, przez niektórych polaków własnie przegralismy nie jedną bitwe i pozbylismy sie kawałka dobrej ziemi, gówno wiesz wiec nie ujadaj pyskiem,i nie mam po co zapraszac do Pl bo to co tu sie dzieje to zal.pl...jeszcze nikt tu legalnie sie niczego nie dorobił nie mając pleców O