Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniiii

Czy jestem w ciazy?

Polecane posty

Gość moniiii
slyszalam,ze lepiej stopniowo gdyz ja pale paczke na poltory dnia.Zreszta lekarz w razie stwierdzenia ciazy poinformuje mnie co dalej..

pierwsze plamienie zignorowałam bo nawet mi na myśl nie przyszło że mogę w ciązy być plamiłam 2 stycznia a o ciąży się dowiedziałam 19ego (6ty tydzień) lekarz dał mi duphaston bo jak już wiedziałam o ciąży to znowu zaczęłam plamić w moim przypadku nie wiadomo czemu plamiłam, lekarz powiedział mi później że albo zarodek się zagnieżdżał w macicy albo łożysko się rozrastało (już później) generalnie lekarze mówią tak jak się plami na czerwono lub ze skrzepami to nie jest dobrze a jak na brunatno, brązowo i jest tego mało to leżeć

Gość zona ...........
PAPIEROCHY RZUC OD RAZU!! a jak lekarz powie ci inaczej to zmien lekarza:O ja rzucilam z dnia na dzien....jak tylko sie dowiedzialam a palilam ponad 10 lat....

a papieroski lepiej z dnia na dzień a nie stopniowo nie umrzesz z braku nikotyny ;-)

Gość moniiii
Mam w domu luteine czy ewentualnie mam ja zazyc?W styczniu lekarz przepisal mi poniewaz okres zatrzymal mi sie.

Gość moniiii
w takim razie rzucam,nie mam wyjscie,siebie moge truc,ale nie dziecko.

to już do 7ej rano nie wytrzymasz? ja bym leków bez lekarza nie brała

Gość moniiii
Dokladnie,lepiej nic na sile.

Gość moniiii
Catie wlasnie moje plamienia brunatno brazowe bez skrzepow,mozliwe ze to zagniezdzenie..

Gość xxxYxxx
nie bierz nic Wyłącz kompa, przestac sie nakręcac bzdurami. Pusć sobie fajny film, połóż się i zrelaksuj. wszystko bedzie ok

Gość moniiii
W takim razie tak zrobie :-) jeszcze raz dziekuje za pomoc,jutro wieczorem zostawie wiadomosc czego sie dowiedzialam.Milego wieczoru zycze.

Gość xxxYxxx
no trzymaj sie

Gość moniiii
Witajcie dziewczyny,jestem w 5 tygodniu ciąży :-) Wszystko dobrze,narazie mala fasolka ma 2,1 mm,ciezko bylo co dostrzec ale jest.W przyszlym tyg ide znow na kolejne usg :) Bardzo sie ciesze,palenie rzucilam :)

Gość malibuMilk
gratulacje!:) a co z tym plamieniem?