Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tikka

boje sie że to ciąża .... niewiem co robić ....

Polecane posty

Gość taka jedna J
skoro nie chcecie miec teraz dziecka, to jak mozecie sie kochac bez zadnego zabezpieczenia, bo stosunek przerywany nie jest zadnym zabezpieczeniem. Ja bym byla caly czas w nerwach. A chociaz liczycie sobie kiedy macie dni plodne, zeby wtedy unikac stosunku?? Szok

ja nie moge byc w ciazy bo zwariuje pzreciez cesarka tyle kasy kosztuje ;( skad ja wezme taka kase :( nie wyobrazam sobie siebie jako matke. nienawidze dzieci

Gość PSEUDONIM DLA MNIE
dziewczyny kupcie testy i juz, to ze nie bedziecie wiedzialy nie zaczy ze ciaza zniknie!!!!!!!! co ma byc to bedzie. na strach juz za pozno, do apteki marsz!

Gość PSEUDONIM DLA MNIE
zrob ten test bo z samego stresu czy jestes w ciazy nie dostaniesz tej miesiaczki!

Gość taka jedna J
Zaklopotana - to rozumiem, moze sie zdarzyc, ale tikka i loveX permanentnie polegaja na przerywanym... To jest strasznie ryzykowne.

Gość tikka
no ja mam nk. ale nie mam ani zablokowane ani nic z tych rzeczy , także boje sie jakichs głupków którzy wchodziliby na mój profil i smiali by sie ze mnie a co gorsza pisali jeszcze o tym ze w ciazy jestem czy coś ... raczej wole zostac anonimowa ale jezeli znasz jakis sposów w którym mogłabym ci podac swoje dane zebyśmy sie zapoznali to nawet bardzo bym sie ucieszyła :) no i tak wogule to jestem ciekawa jak wyglądasz ;) a o sprawy z rodzicami to sie nie martw , masz przeciez juz swoje lata i sama decydujesz z kim chcesz byś , a to ze on jest po rozwodzie to przeciez nie zbrodnia , to normalny facet jaki kazdy inny , to ze miał zone to nie znaczy ze bedzie dla ciebie zły , nie odpowiedni czy coś Twoi rodzice jeżeli go znają i lubia to i zaakceptuja i to że był żonaty, to przeciez twoje życie a ty jestes z nim szczesliwa

no wlasnie, ja bum nie pozwolila na tak sytuacje zeby TYLKO i wylacznie przerywany... pare razy mi sie wlasnie tak zdarzylo zeby chwila bez gumi.. ale chyba nikle szanse na ciaze... przeciez to chwileczka tylko na poczatku...

Gość malutka-Mi
haha 'tylko chwila bez gumeczki'.. a pomyslalas ile moze Cie taka chwila kosztowac? Cesarka czy aborcja? Bo jesli chodzi o cesarke to jesli nie mozesz rodzic naturalnie to o ile sie nie myle jest darmowa. W kazdym momencie stosunku mozna zajsc w ciaze, nawet jak Twoj facet byl w tobie jedna sekunde moglo mu sie akurat cos 'ulać' zwlaszcza ze takie 'ryzyko' bardzo podnieca facetow. No ale trzeba myslec glowa a nie... zwlaszcza jaks ie nienawidzi dzieci .

a tego okresu moge nie miec tez innych powodow wiec dlatego nie robie testu, bo to moze nie przec ciaze tylko jakies zmiany mam...

Gość taka jedna J
Zaklopotana - tez tak mysle, bylby to niewiarygodny pech, wiec raczej szanse nikle.

cesarka, chyba moge rodzic naturalnie, jeszcze nie wiem, ale jesli bede kiedys w caizy to nie zamierzam rodzic naturalnie. juz to powiedzialam chlopakowi ze chce miec dziecko to niech daje kase na cesarskie ciecie

Gość malutka-Mi
niedlugo jak bedziesz tak zwlekac to nikt nawet aborcji na Tobie nie wykona, bo zaden lekarz za zadne pieniadze nie zabije juz rozwinietego kilkumiesiecznego plodu bo "Ty myslalas ze z innych powodow nie masz okresu mimo ze jestes aktywna seksualnie i lekkomyslna w kwestii zabezpieczenia". Jesli chcesz aborcji to rob test i idz do jakiejs dodatkowej pracy na miesiac akurat sie wyrobisz z kasa i z czasem, o ile oczywiscie ktos dokona na Tobie aborcji za miesiac/dwa. Ale osobiscie nie wyobrazam sobie zabic takiego niewinnego malucha...

Gość malutka-Mi
na cesarke mozesz dostac slkierowanie od lekarza prowadzacego, wystarczy dac lapowke. Jest ona nizsza niz koszt cc. Ale cc tez nie polecam bo powiklania niesamowite, nie mozesz sie nawet do wlasnego dziecka schylic. No i juz nigdy w zyciu nie moglabys rodzic naturalnie nawet jakbys chciala

Gość taka jedna J
Tu nie ma sie co zastanawiac tylko zrobic test. Gdybac sobie mozemy i tak to nic nie da, a Ty sie bedziesz zamartwiac i albo to zaszkodzi dziecku, albo opozni okres jeszcze bardziej.

Gość tikka
JA z moim byłym zawsze sie zabezpieczalam , nigdy nie kochalismy sie bez gumki .... a z obecnym jakos nie moge , to nie chodzi o to ze jesteśmy nie odpowiedzialni czy cos , nie wiem jak to opisać ... no ale w kazdym bądz razie my zawsze uwazamy A ta co mi napisała o jakiejs aborcji niech SPADA !! Czy ja coś pisałam o aborcji ? , NIE !! TO że jestem załamana nie znaczy że nie urodziłabym tego dziecka , urodziłabym go i bardzo bym go kochała a test zrobie tylko dopiero we wrześniu , tak postanowiłam , no przeciez przez kilka dni nie roztyje sie chyba nie ? czytajcie nasze wypowiedzi a nie nie które z was pisza jakies bzdury

Gość malutka-Mi
ja nie pisalam do Ciebie tikka, tylko do Zaklopotanej

Gość taka jedna J
Tikka wiem, ze pisalas, ze nie masz teraz kasy, wesele i ze zrobisz test we wrzesniu. Pisalam to o tescie do Zaklopotanej. Rozumiem, ze chlopak nie chce w prezerwatywie, moj maz nic nie czuje przez gumke wiec zazywam tabletki a Tobie po prostu radze zrezygnowac z tego przerywnego skoro nie chcesz dziecka teraz bo to za duze ryzyko.

Gość loveX
tikka popieram!

Gość loveX
tikka podam ci moje gg za chwile

Gość loveX
25965539 napisz

Gość loveX
ten nr mam tylko chwilowo

Gość yyyyyyyyyyyyyyyy
własnym oczom nie wierzę... serio! czy Wy wiecie skąd się biorą dzieci... że jak się bzykacie bez zabezpieczenia to może się to na maluszku skończyć! jak facet nie chce w gumce, to albo inne środki, albo szklanka wody zamiast! ludzie litości! nie macie po 12 lat (chociaż pewności nie ma) cyrk na kółkach!

Gość loveX
a tobie sie nigdy nie zdazylo ponieść emocjom i bezgranicznie zaufa c?

Gość loveX
widze ze wszystkich przegnalo z fotrum ja dzis chyba juz nie będe, bo za 20 min koncze prace a wieczorem raczej nie bede na kafe

Gość tikka
Hej Izi mam twoje gg , zaraz napisze do ciebie ^^

Gość do loveX
Ale pisalas, ze wy tak caly czas sie kochacie wiec o jakich Ty tutaj chwilowych emocjach mowisz? Potem sie dziwic, ze sie boicie, ze zaciazylyscie.

Gość wisnia123
do autorki, słuchaj test kosztuje ok 7-8 zł to nie jest tyle kasy żeby nie mieć. Ja jestem w ciąży i właśnie na samym początku miałam takie same objawy jak na okres m.in ból brzucha.. zrób kobieto ten test a nie się zastanawiasz .Tym bardziej, że idziesz na wesele. Jak jesteś w ciąży to nie wolno Ci pić alkoholu, przebywać w dymie papierosowym, a na weselu to raczej nieuniknione

Gość loveX
wisnia, ja robilam test wczoraj i wyszedl negatywny, ale wiem ze musze poczekac.

Gość loveX
wisnia a ty kiedy odczulas 1 objawy i jak u ciebie to bylo?