Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdaaa111

Isc dalej na prawo jazdy czy odpuścic? Poradzcie

Polecane posty

Gość magdaaa111
dzięki

Gość O pamiętam Cię w tym temacie
tez radzilam ci próbowac. widzisz jednak dalas rade. super ze zdałas. gratuluję

Gość turbo.auto.pl
Jeżeli już zaczynasz robić prawo jazdy,to musisz dokończyć,nie ma innej opcji. Bardzo wiele zależy od samego kursu,jeżeli był solidnie prowadzony,to nie ma się czego obawiać. Zapraszam do naszej szkoły jazdy www.turbo.auto.pl

Gość Saeko
Hej ja miałam podobna sytuację, za pierwszym razem wybrałam szkołę, która zakładał znajomy mojego chłopaka więc poszłam do niej, bo niby samych doświadczonych instruktorów mieli. Ja miałam przyjemność aż z czterema i żadnego z nich nie wspominam dobrze. Po ich wspaniałym kursie byłam tak zestresowana że zrezygnowałam z prawka. Dopiero po dwóch latach mama zmusiła mnie do ponownej próby, tylko ze tym razem mądrzejsza wybrałam sobie szkołę z http://autoq.pl/ . Jest tam ranking wedle zdawalności i ceny jak kto woli, ja wybrałam po zdawalnosci no i udało się. Więc apel do wszystkich, którzy mieli długą przerwę i się wahają, nie ma co się bać tylko próbować aż do skutku z dobrze wybraną szkołą będzie łatwiej.

Gość gość
To pokazuje tylko że nie należy odpuszczać. Miałam podobnie. Po trzecim nie zdanym egzaminie zmieniłam szkołę na Lidera i dopiero Pan bogdan nauczył mnie jeździć. I teraz pomykam sama po łodzi swoim autkiem i nie mam żadnego stresu.