Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ham-ham-

Około 85 % współczesnych kobiet to dno !

Polecane posty

Gość ham-ham-

co my tu mamy :classic_cool: : - dziwki ,galerianki, utrzymanki - jak zwał tak zwał - dziwki, których jest bardzo dużo... - emocjonalne kaleki - ciało 30 latki , umyśł 15 :o - wyzwolone feministki i inne dziwadła - efekt oglądania durnych seriali w stylu Seks w wielkim miescie , zdesperowane zony czy jak to się zwie itp... - i reszta planktonu -ich jedyny cel to złapanie faceta już w wieku 19 lat i wyjście za mąż w myśl - lepszego nie znajdę I co teraz mamy : faceci nie szanują kobiet , nie starają sie o względy , zostawiają matkę z dzieckiem - bo po co się starać ? Wystarczy wejść na czat i masz sex, pójdziesz do dyskoteki zaszpanujesz starym Bmw - sexik jest , poznasz ''porządną'' , też szybko nogi rozkłada - ''bo tak trzeba'' w Cosmopolitanie i Joy'u albo innej gazetce napisali o 100 sposobach na podniecenie faceta - większość z nich to nie prawda ,ale co tam redaktorka wie lepiej, zostawić matke z dzieckiem - wielka mi sztuka - ona da sobie rade przyjdzie inny facet albo pojdzie sie do opieki spolecznej i da się zyc... Wspolczesnej kobiecie imponują : - pieniądze , im wiecej tym lepiej - swietna praca , najlepiej jakby przed 30 byl juz prezesem wielkiem firmy albo chociaz zastepca z mercedesem - do życia ciepła klucha ,a na boku i tak się puści z mięsniakiem ,w dalszej kolejnosci temat na forum -- 2 lata po slubie, juz go nie kocham , mam kochanka

Gość polac mu
ja bym zekl 95 %

Gość ham-ham-
może i tak ,statystyk nie prowadzę :)

Gość klikklak_1k
Prawdziwy facet nawet nie wie co to Cosmopolitan Joy. Pewnie cię jakaś kantem puściła

Gość ham-ham-
Taaaaaak bo prawidziwy facet czyta tylk0o Playboya :o

Gość klikklak_1k
ham-ham- "Taaaaaak bo prawidziwy facet czyta tylk0o Playboya " Nie tylko:) Ale na pewno nie czyta pierdół dla nastolatek

Gość ham-ham-
nie broń kobiet... widzę co się dzieje i sam przezyłem...

Gość boberek 1
"zostawic matke z dzieckiem wielka mi sztuka " ???? Koles co z toba , piszesz chyba o jakis małolatkach , a nie o normalnych kobietach ktore maja rodzine dzieci ,prace i prowadza normalny tryb zycia. Sa tacy ludzie uwierz w to !!!

Gość wynyard
masz racje....totalne dno

Gość ham-ham-
wierzę ,że są ... gdybym nie wierzył byłoby 100 % prawda?

Gość ihaaaaaaaaaa
Ja do dzis nie moge spotkac kobiety ktora sama mysli tylko mysla za nie tatus,mama,rodzina,chlopak,wujek,ciocia,kolezanki,towarzystwo.

Gość GGGGGHHHY
OKOŁO 99% FACETÓW TO DNO TOTALNE!!!!!!!!!!!!! SPLUNĄĆ NAWET NIE WARTO TAKIE TO ŚCIERWO

Faceci co jest z wami? Zamiast psioczyć na kobiety to spójrzcie na siebie. Dla Was to każda zła , która czegokolwiek by od was wymagała. Choć Wy macie wymagań cała masę jeśli chodzi o kobietę. Chcielibyście mieć ideał a takich nie ma. W życiu trzeba iść na kompromis i zaakceptować też wady drugiej połówki bo inaczej to obudzicie się z ręką w nocniku

Gość DO POLAC MU
"ZEKL" byś no coś ty? a co to za język

Gość mylicie sie wszyscy
Ideały istnieją :) z super charakterem , zawsze mile usmiechniete mądre inteligentne samodzielne ladne tylko takich jest niewiele :D

Gość wiesz co hamie?
jestes zakompelsionym facetem ,ktorego nic w zyciu dobrego nie spotkalo, wylewasz swoje zale na forum. Pewnie marzysz o kobiecie ktorej nie mozesz miec bo nie jestes takim typowym samcem za ktorym wlasnie owe kobiety (ideały) gonia.

Gość boberek 1
to widocznie ta reszta normalnych kobiet nie chce na ciebie spojrzec nie mowiac juz zebys tworzyc zwiazek. Postaraj sie chłopie

Gość ham-ham-
Ja wiem ze prawda boli drogie panie ale wiekszosc z was to bez obrazy idiotki bez mozgu. Oczywiscie jest maly procent kobiet myslacych i to jest elita.

Gość ham-ham-
żalosny podszyw - na tyle cie stać ?

Gość klarneciarz
prawda to prawda większość zdzir potrzebuje tylko kasy i ruchania szmaty pierdolone materialistki tyle można o tym gatunku powiedzieć

Gość wynyard
a reszta to jakies Alogie, frele, ktore z normalnoscia nie maja nic wspolnego.................totalny falsz, ale chyba nie takich kobiet szukamy, ale takich ktore sa dobre

Gość ja pier
kobiety uwielbiają stroić fochy, uważają się za najmądrzejsze, a są debilkami, które myślą ze wszystko im wolno, nagadują na facetów a same to zwykłe szmaty, piszę to choć sama jestem kobietą bo kobiety to są kurwy które umieją tylko narzekać a udają biedactwa nie chce mieć przyjaciółek bo zawsze te pipki mnie niemiłosiernie wkurzają. tyle

Gość dhhieeeeeef
Drodzy panowie prawda jest taka ze wy nie szukacie normalnych kobiet, wolicie te z gornej polki ktorych nie mozecie miec(typ blachary) , czy to z braku kasy czy tez urody. Wiecie ze zadna taka na Was nie spojrzy i dlatego teraz wylewacie tu swoje frustracje.

Gość wynyard
podtrzymujmy ten temat, byc moze jakis procent z nich zacznie mysle po przeczytaniu co o nich myslimy, i zawsze jest jakas nadzieja ze sie jakis procent zmieni.............choc nikla

Gość dfgsdfgdfg
gorna polka blachary hahaha z jakiej katowni sie oderwalas

Gość wynyard
dhieffff smieszne myslisz ze zadna na mnie nie spojrzy, jest wiele takich ktore patrza ale ja patrzac na nie wiem kim sa wiec pass