Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ham-ham-

Około 85 % współczesnych kobiet to dno !

Polecane posty

Gość wynyard
co do Anusi to jesli zartuje to odpowiadam zartem:)

Gość Anusia_81
Dziwny żart:(

Gość wynyard
a nie zauwazyscie ze traktujecie facetow jako nieudacznikow, patrzycie na kase, jaki ma sie dom i czym sie jezdzi..............a czy nie pomyslalyscie ze moze tak warto razem z kims z..............c zeby sie dorobic zeby miec ulozone zycie bo nie zawsze siedzenie w BMW, albo ASTON MARTIN sprawia przyjemnosc, no chyba ze juz nie ma sie zadnych uczuc bo zostaly zastapione przez cos innego:)

Gość grrrrr
nie no wszystko pięknie :D ale czy nie uważacie, jak ładnie autor obarczył odpowiedzialnością za wszelkie zło kobiety. Kobiety robią źle wina kobiet, faceci robią źle to uwaga uwaga też wina kobiet. A już rozwalił mnie zarzut, że komuś imponuje fakt posiadania świetnej pracy. WTF ?

Gość wynyard
brrrrrrrrrr, anie piszesz czsem ze srodka topiku.............moze tak bardziej wejdz w siebie i pomysl co czujesz i przelej to szczerze na necie:)

Gość wynyard
nie chcialbym je zmienic ale to niemozliwe, i nie szukam bo mam dosc gier

Gość baha
Co powiecie w takim bądź razie na to. Moj facet- kulturalny, bardzo bogaty przedsiębiorca z sektoru gospodarki narodowej, zajmujący się obrotem, kupnem i sprzedażą nieruchomości na własny rachunek. Mieszkam z nim, pracuje u niego. Moznaby w pierwszym momencie zaryzykować stwierdzenie "suka, poleciała na kasę". Otóż nic bardziej mylnego, dlaczego? Pracuje u niego owszem, za 1000zł!! Nie chciał nikogo innego do biura, bo nie weźmie nikogo z ulicy, poza tym dobrze wie, ze nikt mu nie będzie sie tak staral dopilnowac wszytskiego jak ja. Jestem wyksztalconą osobą, obecnie jestem zapisana na studia doktoranckie na UW i na studia podyplomowe na UE. Mieszkam z nim, wynajmujemy mieszkanie, płacimy po połowie( nie chcieliśmy kupować, bo nie jesteśmy pewni, ze damy rade ze sobą się związać na śmierć i życie, wiec nie było sensu inwestować). Z mojej marnej pensji zostaje mi 400 zł, ostatnio postawiłam 3 razy obiad, on nigdy, nie oddał mi nawet za kwiatka, którego kupiłam na fakturę do jego biura. Mogłabym opisywać jego przejawy skąpstwa w nieskończoność, łącznie z tym, że jedynym prezentem, który dostałam od niego byl telefon wzięty na jego firme, a zgadnijcie kto placi abonament, czyli spłaca sobie ów prezent?? oczywiście ja! Ode mnie natomiast dostal 4 razy perfumy i jakieś kosmetyki, za niemałą kwotę, bo jako studentka, paradoksalnie zarabiałam 3x więcej niz teraz i to w fabryce. I jeszcze jedno, jak spotykał się ze mną na początku to spotykał się również z inną kobietą, poza tym w ogole jest do dupy, ale nie zostawię go, bo KOCHAM!!! Wy mężczyźni, albo natrafiacie na naprawdę próżne i zepsute dziewczyny, albo paranoidalnie, na siłę dopatrujecie się cech materialistycznych u kobiet. Jak to jest nie wiem, nie będę osadzała, wiem co mówi psychologia na ten temat. Jesli drodzy Panowie nadal tak uważacie to spojrzcie ile jest kobiet, ktore w niedoli finansowej utrzymuja swoich mezow? Nie zgadzam sie z zalozycielem topiku. Pozdrawiam wszytskie kure biurowe.

Gość wynyard
wiesz anusia, nie jedna a bardzo wiele leci na takiego starego kawalera, ale nie bedziesz miec chyba okazji:)

Gość wynyard
no to fakt niektorzy faceci sa skapi, jesli nie wierza partnerce, bo czasem facet nie zglupieje i jeszcze jakos mysli wiec nie dziw sie ze tak sie dzieje:)

wynyard no to fakt niektorzy faceci sa skapi, jesli nie wierza partnerce, bo czasem facet nie zglupieje i jeszcze jakos mysli wiec nie dziw sie ze tak sie dzieje :D:D:D czasem facet nie zgłupieje:D

Gość wynyard
nie fajny 30+, wychowany na zachodzie anusia...........i nie lubiacy Polek, bo patrzylem na to z boku co robia i jak sie zachowuja:(

Najtrafniejsze powiedzenie charakteryzujące 99% kobiet: "Każda kobieta uważa się za niezastąpioną, choć sądzi, że sama mogłaby zastąpić bez trudu każdą inną."(Pitigrilli)

Gość wynyard
anusia a co czemu cie zainteresowal tak bardzo ten temat?

wynyard wiesz anusia, nie jedna a bardzo wiele leci na takiego starego kawalera, ale nie bedziesz miec chyba okazji Masz rację, chyba nie, ale nie wiem, kto bardziej powinien załować;)

Gość baha
zrozum jedno- zrezygnowałam ze studiów w Krakowie, co bylo moim marzeniem, doktoranckich rzecz jasna, bo jestem już po magisterce, zrezygnowałam z wyjazdu na staż zagraniczny za niemałe pieniądze, mam na utrzymaniu chorego ojca, którym się opiekuje. Gotuje mu, sprzątam, ma wszytsko, czego chce, nie sadze tez, żebym byla jakos niespecjlanie nieobdarzona urodą(narcyz ze mnie), chodzi mi tylko o to, zeby się mną zaopiekował, a nie zebym byla na jego posylki. Nie chce jego pieniedzy, mam je gdzies, rownie dobrze kochałabym go bez nich, ale coz, skoro mowisz, ze moze mi nie wierzyć to jest to bardzo smieszne, bo akurat w tej kwestii jego opinia mnie nie obchodzi. Czasem sie zastanawiam, czy nie kopnac go w dupe za to wszytsko. Wiesz, co powiedział mi, jak bylismy ze soba 3 miesiace?? Ze sie nim bawie, bo nie uprawialismy jeszcze seksu. no kuzwa! Moim zdnaiem to Wam mozna zarzucic wiele zlego, nie kobiecie, bo jesli kobieta jest materialistka, to tylko dlatego, ze podswiadomie, czy nieswiadomie ale zawsze mysli tylko o zapewnieniu bytu dziecku, nie sobie. Tak to tlumaczy psychologia.

Gość wynyard
Anusia sorry moje serce jest zajete i to nie jest Polka.............przykro mi

Gość takie tam duperele
baha-> Ty chyba na głowę upadłaś albo zmyślasz... Coś ta miłość w waszym gniazdku zalatuje nieświeżo i na pewno nie Diorem.... :D

Gość 12345678945678
Pamietajcie, ze ta myslaca elita o ktorej mowi zalozyciel tematu - to panie, ktore sa "inteligentne" tak jak chca faceci.

Gość wynyard
czyli pani 123456789 juz przezyla cos podobnego i wreszcie zmadrzala............no wreszcie:)

Gość baha
Niestety nie zmyślam, nie mam takich skłonności. I coraz poważniej się nad tym zastanawiam. Zawsze źle trafialam:( eh....

Gość wynyard
no mozna zle trafiac, i nic w tym zlego po prostu masz jakies przeznaczenie zeby trafiac na takich facetot ale pamietaj 80% facetow na zachodzie to dobrzy faceci, i nie wogs:)