Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ham-ham-

Około 85 % współczesnych kobiet to dno !

Polecane posty

Gość wynyard
i wezcie sie za robote, gdziekolwiek na zachodzie laska jak ma 16 lat to juz za...........la na swoje utrzymanie, szuka boyfrienda a nie karkow z dobrymi samochodami:)

Gość takie tam duperele
Nie rozkładam nóg, nie lecę na kaskę, autem też mi nikt nie zaimponuje... Mam dobrą pracę, jestem bystra i operatywna... Dlatego jestem sama :(

Gość alkaodrh
takie tam duperele-> może poprostu brzydka jesteś

Gość wynyard
gdybys byla taka bystra to nie weszla bys na ten temat bo skoro nie rozkladasz nog przed kasa to wiedzialabys ze ten temat nie jest o Tobie:)

"gdybys byla taka bystra to nie weszla bys na ten temat bo skoro nie rozkladasz nog przed kasa to wiedzialabys ze ten temat nie jest o Tobie" O mnie ten temat też nie jest, ale chciałam poczytać jakie macie zdanie na temat kobiet :o

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
a ty autorze czego w zyciu dokonales?

Gość wynyard
no nie jestem autorem tego topicu, ale przyznaje mu racje to co napisal...............wiesz niewazne co dokonalem bo to jest odrebny temat:)

Gość sd;fks;ldfkjls;dfds
Nie kazdy moze byc w elicie.Wiekszosc ludzi to cholota.

wiesz, zeby oceniac innych, i to jeszcze tak negatywnie, trzeba najpierw cos soba reprezentowac. a najlepiej nie oceniac nikogo tylko siebie, a od osob ktorych zachowanie wam nie odpowiada(czyt. kobiet jw) trzymac sie z daleka. Straszne zale autor ma do kobiet.

Gość sd;fks;ldfkjls;dfds
gdybys miala mozg to bys wiedziala

Gość wynyard
no coz kafeteria jest jakims emocjonalnym smietnikiem gdzie wylewa sie pomyje na ludzi, wiec nie powinnas sie dziwic ze faceci o tym pisza, choc watpie ze normalny facet chcialby wylewac zale w taki sposob, choc czasem nie zostawiacie nam wyboru, i jesli autor przedtawil to w ten sposob to zrobil to bardzo inteligentnie i z klasa..............choc was moze prawda bolec:)

Gość Anusia_81
:) Jak miło, czyli należę do 15%.Zawsze sądziłam, że jestem oryginalna.

Zaden wykształcony mężczyzna, mający swietna prace w ktorej sie realizuje, pasje i marzenia nie wypisuje takich rzeczy o kobietach na forum. i to na forum kobiecym. owszem, sa rozni ludzie, jedni dobrzy drudzy zli, tyczy sie to kobiet i mezczyzn, ale po co te zale. bez sensu temat. byle sie na kims wyzyc bo, autor nie potrafi sobie poradzic z kobietą.

Gość wynyard
no nie jak bylabys z rocznika 70 i w gore to moze bys sie zaliczyla, ale 81 to za malo:)

Gość Anusia_81
Ależ nie jestem z rocznika 81.:)

Gość wynyard
wlasnie to jest problem ze kobiety przez swoj brak uczuciowosci, i egoizm zabijaja kazda pasje jaka moze miec facet...............bo przeciez liczycie sie wy i tylko wy................a my potrzebni tylko jestesmy tylko deo sexu albo rozplodu:)

sd;fks;ldfkjls;dfds-> Ty Masz chyba jakieś problemy emocjonalne. Piszesz o czymś o czym nie Masz zielonego pojęcia. Ile Ty Maz lat? 15-18? Elita, hołota? Który dorosły, normalny człowiek stosuje takie uogólnienia. Chyba tylko jakieś gówniar*** dla którego szczyt marzeń to kasa, fura i komóra. A i jeszcze jakiś cycaty manekin u boku. A i do końca wakacji trochę czasu , poćwicz ortografię bo kiepsko z tym u Ciebie

Gość grrrrr
a teraz poprosimy jakieś twarde dane. Proszę podaj próbkę kobiet na której przeprowadziłeś owo badanie i uzasadnij, że próbka została dobrze dobrana. Wiesz liczność, wiek, wykształcenie i takie pierdoły. Dalej opisz metodologię, której użyłeś żeby dojść do tego wniosku. Bo może wcale nie 85% a np 73,5% albo 20% albo 90%. Bo sondaż telefoniczny w przypadku wyborów prezydenckich trochę nie zadziałał.

Gość karmeneczek89
chyba cie wszystkie olewaja i sie wyzywasz

Gość wynyard
anusia wiec jestes 1990..............fajnie jedna noc wystarczy zeby Cie poznac:)

Gość sd;fks;ldfkjls;dfds
Ja wiem ze bycie inteligentna osaba w swiecie kobiet to ciezka sprawa. Dlatego wszystkie panie z elity gratuluje a reszcie wspolczuje.

Gość czarnucha 77
jesli ktos jest bez winy niechaj pierwszy rzuci kamien ............

Jezeli kobieta zabila twoja pasje to współczuje ci twojego slabego charakteru i braku swojego zdania.

Gość wynyard
po co jakies twarde dane????????? kazdy wie ze kobietyw dobie liberalizmu staly sie nieznosne, a dzieki temu muzulmanie zwyciezaja na calym kroku, bo biale kobiety nie chca wychodzic za maz , miec dzieci............i w ten sposob doprowadzicie swiat do tego ze wiara w Allaha zapanuje wszedzie, ok..............nie jest to do konca prawda, bo czesc z was jest wciaz dobra ale to tylko 10% nie wiecej, ale jesli liczy sie liczbe urodzin w katolickich czy chrzescijanskich rodzinach to jest jak 1 do 5, i dzieki niektorym wam bedziecie sie modlic do Allaha za pare dekad..............co mnie przeraza

Gość Anusia_81
wynyard anusia wiec jestes 1990..............fajnie jedna noc wystarczy zeby Cie poznac Dlaczego jestem niby z 1990 r.? A poza tym kobiet nie pyta się o wiek.No i Twoja odpowiedż kojarzy mi się nie na miejscu.Tak jakbyś potwierdzał tezę, że faceci są prymitywni i myślą tylko o kobietach "rozkladających nogi".

Kazdy ma cos na sumieniu, ale jezeli dajemy sie wykorzystywac przez druga osobe, czy jestesmy kobieta czy mezczyzna, to tylko nasza wina, ze jestemy tak glupi i na to pozwalamy. A potem wielkie zale do plci przeciwnej ze nas tak czy siak potraktowal/a.....

wynyard "anusia wiec jestes 1990..............fajnie jedna noc wystarczy zeby Cie poznac" I jakie Wy nie wstydzicie się tak uogólniać skoro szukacie kobiet tylko z rewiru "dobra na raz". Tu się żalisz , że kobieta traktuje Cię jak kogoś do rozpłodu jak sam przybierasz postawę ofiary , która prosi się by ją wykorzystać.

Gość wynyard
a co wiecej polki nagminnie p..........a sie z muzulmanami, a potem staja sie ich niwolnicami, a dzieci slugami allaha i terrorystow

Gość takie tam duperele
Jestem bardzo brzydka :) Do tego stara i gruba, śmierdzę............Diorem :D