Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ham-ham-

Około 85 % współczesnych kobiet to dno !

Polecane posty

Gość baha
Ale to przeciez my jestesmy zle wg autora topiku. Prawda?? Ten Pan chyba pomylił fora, bo z tego co mi wiadomo jest to forum stricte kobiece, myle sie?? A moze ten Pan jest homoseksulista i dlatego tak mysli o kobietach?? Zniewiescialy jest na pewno, skoro przebywa na babskich plotkach

Gość SUPER TEMAT! sama prawda

Gość wynyard
ale zdesperowana zona zapomniala ze jest jakies zauroczenie, przyzwyczajenie do osoby z ktora sie jest i zaden nowy facet tego nie zmieni.............nawet najwspanialszy, bo uczuc nie da sie tak przekreslic

Gość wynyard
wiec marzenko wracaj do gimnazjum:)

Gość baha
Nie Polak?? W takim badz razie jakiej narodowosci jest Twoj ukochany??:)Moze tez sie zastanowie nad taka ewentualnościa;)

jeste dorosłą kobietą ...i nie będę się tutaj wypowiadać ...tak tak macie racje wszystkie kobiety to dziwki ...ble ble ble a ja wracam do gimnazjum ... żal.pl

Gość 12345678945678
>czyli pani 123456789 >juz przezyla cos podobnego i wreszcie zmadrzala............no wreszcie Niestety muszę pana zasmucić, ale nie jestem przemieloną przez facetów urokliwą gąską, opierającą swoje poczucie własnej wartości na złapaniu portek. Ale jeśli jakaś pani ma ochotę na złapanie jakiś gaci mogę podać idealny sposób na złapanie czegoś takiego : Przede wszystkim kobieta musi być dla panów "inteligentna" - oczywiście nie chodzi oto, aby z nią dyskutować o Platonie czy, aby mogła się pochwalić jakimiś zainteresowaniami, ale oto aby była zmysłowa, intrygująca, uwodziła( ale tylko i wyłącznie swojego!), by raz na jakiś czas można było z nią porozmawiać na jakiś niewymagający temat z dziedziny chociażby polityki - ot, aby nie wstydzić się jej przy znajomych. Nie może być też zbyt wyzwolona - owszem studia niech skończy, ale pracować nie musi. Wszak każda marzy tylko o tym, aby rodzić i wychowywać. Obiadek na stole, chętna do łózka i zapatrzona w dzieci - żona idealna. Nie zapominajmy też o tym, że nie powinna mieć zbyt wielu znajomych- spotka się z przyjaciółką, a nie poświęci czas facetowi, bron boze jakies wypady z paczka znajomych. Oczywiscie nasz facet moze, przeciez on potrzebuje przestrzeni i wolnosci!!! O takie dyrdymaly pana chodzi kiedy marza o kobiecie " z klasa"

Gość 12345678945678
*panom

Gość wynyard
ale ja jestem facetem , i mam juz ukochana ale to tylko idea:) widzisz wiekszosc z nas zakochuje sie w kims na necie bo chce byc z kims nawet online i cos komus pokazac bo zwykle jestesmy za daleko od siebie

ja rozumiem, ze jest zauroczenie itd. ale jestesmy dorosli i decyzje ktore podejmujemy obecnie wplywaja na cale nasze zycie. czasem trzeba z czegos zrezygnowac zeby cos otrzymac. w tym wypadku baha nie bedzie miala szans poznac kogos wartosciowego jak nie zrezygnuje z obecnego, osmiele sie stwierdzic, nieudanego zwiazku. cos za cos. zycie jest pewlne taich wyborow tylko trzeba miec odwage i kochac przede wszystkim SIEBIE. jej facet to w gruncie rzeczy obcy czlowiek a ze soba bedzie sie juz do konca zycia, wiec o siebie powinna sie zatroszczyc, tzn wyrzucic tych z zycia ktorzy ja unieszczesliwiaja i nie pozwalaja rozwinac skrzydel. i tyle. koniec kropka. moj facet jest brytyjczykiem - polecam :)

Gość zimnyspecjal
phii :D na bazie swoich doświadczeń mogę tylko z jednym się zgodzić, że kobiety chcą zaradnych facetów i się im nie dziwie ;)

Gość Pupciaan
Zgadzam się z Tematem, wspolczesne kobiety to po prostu tragedia, w szczegolnosci te które są przyjezdne (wieś -> miasto). Niestety rozpanoszyło się towarzystwo i traktuje faceta jak krowe dojną, ma pracowac, utrzymywać itd a ja będe miała sobie fajne zycie tu kochaneczek tu to tu tamto. Basta, trzeba powiedzieć nie i niech siedzą jako stare panny i wyją do księżyca. W miare normalne dziewczyny, które patrzą jeszcze na to kim facet jest mozna poznajdować na wsi, ale tam ciężko z urodą.

Gość wynyard
fuck off kazdy z nas chce zeby was kochac, miec rodzine dzieci i nie kazdy lata za druga dupa

Gość 12345678945678
Drodzy panowie, skoro kobiety sa takie zle i niedobre, to dlaczego ja nie moge znalezc odpowiedniego dla siebie partnera? I nie zaczne sie teraz chwalic, ze jestem porazajaco piekna itd. Mam okreslone wymagania - i te o zgrozo nie polegaja na grubym portfelu. Szukam partnera i nie meza - niestety wiekszosc panow po uslyszeniu takiego stwierdzenia, nagle zmieniaja swoje poglady i zaczynaja biadolic, ze monogamia to przezytek itd:D I znowu musze sie tlumaczyc, ze chodzilo mi oto, ze nie szukam sponsora, kogos do osiadlego zycia, dzieci, ale czlowieka z kim bede i wspolnie bedziemy rozwijali nasze zainteresowania. Niestety, ci ktorzy akceptowali moj styl zycia w trakcie randek okazaywalo sie, ze mysleli iz w koncu zmienie zdanie i bede chciala porzucic swoje marzenia i przejsc na utrzymanie meza i rodzic mu dzieci. W dodatku nasluchalam sie juz wiele na temat swojej "niedzisiejszosci" gdyz nie bylam zbyt chetna na rozkladanie nog. W dodatku jestem niezaradna, gdyz zamiast nowego 40 calowego telewizora wole zaufundowac sobie wycieczke do Florencji. I jakas dziwna jestem,bo nie bylam zachwycona ich smochodem. I prosze nie mowic, ze to kwestia otoczenia i trzeba je zmienic - niestety ludzi wokol siebie nie zawsze mozemy sobie wybrac.

Gość Pupciaan
Jestes tym odsetkiem normalnych kobiet. Ze wsi może? :P

Gość 12345678945678
Akurat ze stolicy. Ale jakos trudno mi uwierzyc, ze na wsi moge spotkac kogos kto nie marzy o osiadlym trybie zycia.

Gość wynyard
123456789 bo zle szukasz ale musisz napisac jak szukasz

Gość 12345678945678
Jestem osoba towarzyska, mam wielu znajomych, nie mam problemu ze zogranizowaniem sobie zajec w weekend. W zwiazku ze swoim zajeciem praktycznie codziennie poznaje nowych ludzi. Staralam sie szukac w swoim srodowisku, ale tez poza nim ( przez znajomych, znajomych znajomych itd) Moim marzeniem jest znalezc osobe patrzaca na zycie podobnie jak ja( chce poswiecic sie karierze naukowej) z podobnymi celami i ambicjami(albo chociaz mezczyzne nie patrzacego wilkiem na moje plany). Ostatnio nawet myslalam, ze kogos takie spotkalam - te same zainteresowania, pasje, ambicje - niestety moja nadzieja okazala sie plonna. On powiedzial wprost, ze nie szuka kobiety cyt " na swoim poziomie intelektualnym", ale glupszej, wpatrzonej w niego i marzacej o domowym ognisku. Poniewaz w domu chce odpoczac, a nie silic sie na intelektualne dysputy:( I jak tu panowie w was wierzyc?

Gość Pupciaan
Znamy az nadto.

Gość wynyard
dobrze ja znam cie bardzo dobrze:)..............ale nie pisz tego kim jestem:)

Gość wynyard
oj znamy ale tak naprawde to 15% jest dobra reszta to shit i nie pomoga umyslowe gry, przekonywanie, milosc, pasja bo juz takie sa:(

Gość ham-ham-
heh nieźle sie temat rozrosl ... do niedowiarków : wejdzie na sympatie , wymagani9a nie z tej ziemi , to nie katalog z modelami :classic_cool: znam dwie kobiety ktore zlapalu faceta na dziecko wiec nie pieprzcie ,ze sobie cos wymyslilem :)

Gość 12345678945678
Albo ze wsi:P I juz klopot...

Gość 12345678945678
-ham-ham- W takim razie przeczytaj moje wypowiedz i doradz mi gdzie moge spotkac takiego faceta, jakiego szukam

Gość wynyard
no, dziecko tak ale z normalna kobieta i moglbym za................c 24/24 zeby oby dwoje byly, lub by byli szczsliwi:)

Gość Pupciaan
W kiblu.

Gość wynyard
123456789...............i dalej spotkasz kogos ale tylko za granica.............inni jestesmy, a jesli ktos sie tu urodzil a ma jakakolwiek inteligencje zeby docenic milosc to mozesz byc na dobrej drodze zeby szukac:)

Gość Pupciaan
My polacy lubimy lizac gówno, tak to juz jest niestety, ze nie doceniamy tego co dobre tylko zachwycamy się obornikiem.