Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochany w małolacie :(

Mam kłopot zakochałem się w 15 letnie dziewczynie

Polecane posty

Mam kłopot zakochałem się w 15 letnie dziewczynie ja ma 19 lat co robić mieszkamy w tej samej klatce mijamy się na korytarzu ona miała chłopaka ale się rozstali pomocy

Co niby mamy zrobić?:o Jesteś domorosłym pedofilem, bądź niedojrzałym synulkiem mamusi, który boi się związku z kobietą w swoim wieku.

Gość 17letnia nie dziewica
nie prawda. 4 lata to żadna róznica:) załoze sie ze jesli ty jej sie spodobałes to ma nadzieje ze sie ną zainteresujesz

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bez przesady autor to zaden pedofil, 4 lata różnicy to nie duzo. Autorze spróbuj sie z nia umówic i tyle ;) Powodzenia

Gość takie tam duperele
Pewnie, że jesteś pedofil :(

Może i niedużo, ale przepaść powinna być emocjonalna. A jeśli jej nie ma - źle to świadczy o autorze:)

A co to jest 4 lata różnicy? Nic:) Ale jak mamy Ci pomóc? Zadzwonić do niej, czy co? Zawsze mnie zastanawiało to kończenie wypowiedzi słowem "pomocy" :D Szczególnie w takich tematach :D

nie jestem pedofile mi nawet nie zależy na s... ona jest inna czuła wszystko przeżywa emocjonalnie ja często widzę jak się śmieje rozmawiamy kocha bardzo swojego psa czasem idziemy na spacer ale ona traktuje mnie jak przyjaciela a ją po prostu kocham :)jak ja widzę to mógł bym latać

Gość anonim-ka89
człowieku czym się martwisz ja się zabujałam w facecie starszym o 11 lat i nie przeżywam tego tak jak ty!!!!!!!

$ lata nie robią różnicy, kiedy on ma np. lat 30, a ona 26. Ale w waszym przypadku - cóż, dla mnie to zabawne, że ktoś, kto kończy liceum ma tematy z taką siusiumajtką:o

Gość takie tam duperele
Więc też pokochaj jej psa, pedofilu i zoofilu

Gość anonim-ka89
ej dlaczego myślicie że skoro podoba mu się dziewczyna o 4lata mlodsza to już jest pedofilem - dla mnie jest to normalne a nie jakies zboczone czy coś!!!!ciekawe jakie są wasze różnice wiekowe w związkach

Gość przecież to jestt małolata
mam mam 16 lat i według mnie na razie powinieneś sę wstrzymać. Co innego jakby miała już 17 - 18 lat. Poza tym ona przecież może nie czuć ego samego. Może chce mieć przyjaciela, a ty już się zabujałeś :O Zresztą związki z 15 - latkami nie trwaja zbyt długo.

wiecie co chyba macie racje powiem jej to i powiem jej również ze mi nie chodzi o se..s

Gość anonim-ka89
jak wymówisz przy niej słowo sex to możesz ja wystraszyć chociaż teraz nastolatki takie obeznane są że głowa mała!

dobra to nic nie powiem o se... chyba ze sie spyta

ciesze sie ze nie wzieliscie mnie za pedofila bo nim nie jestem

Gość ??????????????????????????????
To jest najgorsze jak dzieci bawią się w dorosłych, a ty nawet do tego nie dorosłeś dziecko 15 letnie i co dalej???????????????? pedofilu

Gość anonim-ka89
no sama to sie raczej o to nie zapyta-moze być jesZcze na to nie gotowa!!!będziesz miał ciężko

Gość pompooon
Wy mówicie , ja można znajdować tematy do rozmów w takiej sytuacji... Oczywiście że można... a i zdarza się ze osoba w wieku15 lat jest bardzo dojrzała ... Ja na swoim przykładzie mogę powiedzieć.. albo na przykładzie mojej koleżanki która w wieku 15 lat(teraz) zachowuje się jak... co najmniej 20latka... A co do mnie to ja znajduję tematy do rozmów z osobami które mają ponad 30 lat a ja mam 17... co prawda nie zakochuję się w nich bo to kobiety.. heh.:D = bardzo dobre znajome. ale da się! więc z czego tu aferę od razu robić....

facet ona jest emocjonalnie jeszcze dzieckiem wiec jeśli chcesz z nią być to musisz być bardzo ostrożny

byle i sie zblaznilem ona jest singlem i che byc sama i jestem za stary byla bardzo szczera az do bolu

kurcze od kiedy 19 letni facet jest dojrzaly emocjonalnie ?:D powiedzcie Ci bo soobiscie takiego nie znam i nie znalam... ach jest jeden ale ma 25 letnie dziewczyne ;o fakt faktem ja majac 16 lat bylam jak na swoj wiek dojrzala ale nie na tyle dojrzala zeby sie wiazac na stale.. bylam z nim 3 miesiace.. rozstalismy sie na 4 .. mimo ze wiedzialam ze jak przejde moj " bunt" to bedzie nam wspaniale.. bunt trwal te 4 miesiace ale teraz juz od klkudziesieciu miesiecy jest cudnie :)) Mój M. wiedział że mimo tych krzywd ktore mu wyrzadzilam w tamtym okresie to jak dojrzeje nie bedzie niczego zalowal ;) jedynie ja ze bylam takim glupim dzieciatkiem... ale trudno takie prawo zycia:)

Gość fdhjnfg
Oblubienica a ty jestes kretynka piszac tu o pedofilii, pedofil to dorosly czlowiek ktory osiaga satysfakcje sexualna z dzieckiem, 15 latka to juz dojrzale cialo, ktore zwykle nie przypomina ciala dziecka, gdyz jest wyrosniete i owlosione.

Gość takie tam duperele
Cudowna Wenus-> czyli uprawiacie seks?

Gość dhdhe
wg mnie to zaden klopot, ale nie rozumiem dlaczego jestes zawiedziony bo traktuje cie jak przyjaciela... oczekujesz ze po pierwszym spacerze bedzie cie traktowa jak partnera seksualnego?? od przyjazni wszystko sie zaczyna w szczegolnosci prawdziwa mocna milosc, za rok ty bedziesz miał 20 ona 16 to juz nie bedzie tak raziło jak niektore mohery tutaj... a co do dziewczyni jesli widzisz ze cie lubi to zapros ja do siebie na herbate i juz