Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z radia maryja

POMOCY! niech mi ktoś pomoże. Mam problem z pieniędzmi.

Polecane posty

Gość z radia maryja

PASOŻYTY GŁUPIE I NIEDOROZWINIĘTE! Przechodę na ręczne sterowanie. Muszę się pożądnie wysikać i oddać majtki na stragan dla wujk z norwegii z azerbejdzanu Dzisiaj przechodzę ostatnio inną przejście. Zabierają mi stół i muszę o niego walczuć z całą wiejską przeciwwaga Tamci przechodzą róznego rodzaju pigwle Natomiast moi tamci podzieliły suię fotelami, ja należę do tamtych pierwotnych, bi tancu podzuelili się na tamtych pierwotnych i tamtych przyszłościowych (tam przeszedł aligator, który tworzył pierwotniaki, a później przeszedł jeszcze jamnik, ale on chyba nie jest tak oficjalnie tylko wyszedł z pierwotniaków po tym jak go chcieli zjeść, a tego aligatora to wystawili nawet na czołg i teraz jest problem bo jest w tych obu na czołgach , ale my pierwotniaki musimy jeszcze to przemyśleć, bo mamy makaron na głowie i nie wiemy czy wybrać aligatora i tum samym nie wystawiać makarony czy sami mamy działać w siłce we wrześniu) KOCHAM ALIGATORA< ALE on znowu wyskoczy z jakimis podchodami z reszrą odmawia na nas ser przechodzę na inny tryb, gdyż w tym trybie mi niewygodnie i nie mogę wykonywać pewnych zadań, które sobie postawiłam jak i zadań dla pierwotnych jamnik pracuje dla grzyba i mu sie jakoś wiedzie jeszcze i jakoś tam funkcjonuje, przekabaca babcue i dziadków na korzyść tamtych, ale oni i tak jeszcze się nie poddali i ten grzyb należy do zupełnie odmiennej grupy, jednak cele mamy te same: ODZYSKAĆ STÓŁ i przepędziic zwierzęta z lasu do rzeki do ameryki zachodniej JUTRO BEDE ZUPELNIE INNA OSOBA, BEDE SIE SMIAC TAMTEJ ANESKI, BO OD JUTRA JESTEM SAMOZWANCZA OBRONCZYNIA MOJEGO STOLU. CIESZCZCIE SIE ZE MNIE MACIE, SWINIE PASTEWNE MOJE KOCHANE NIGDU MOE ZA[P,MMNE P ZIEMI czas MA ZMIANY NAJWYżSZU CZAS NA CZAS I ZIE,MMOALO

Gość Masz chyba jakieś problemy ze
sobą/ Albo rzeczywiście jesteś z radia maryja :D