Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość całe 2500 zł!!!

Rodzice zabrali mi pieniądze które zarobiłam przez wakacje

Polecane posty

Gość Ale tutaj nie chodzi o to
matoły , że chce iść zrobić prawko , tylko o to tępaki , że jej pieniądze ukradli !!! Ja bym złożyła ten donos i jeszcze im z życia piekło zrobiła .

Gość ksjdjz
Mam dla ciebie lepszy pomysl: dogadaj sie z kolezankami i bierz od nich rachunki za zakupy, bluzka, spodnie czy cokolwiek. Potem pokazuj rodzicom a forse wplacaj do banku - w banku zrezygnuj z wysylania ci wyciagow z konta to nikt nie bedzie wiedzial, ze masz. Po maturze majac 2.5 tys wyprowadzisz sie i finito !

Gość ale z drugiej strony
prędzej oni zrobią piekło jej niż ona im :D

Gość fhgklkl;;jjhgh
jeżeli rentę bierze z ZUSu, to chyba tam trzeba nakablować :)

Gość kiczramotyuwrta
bo maja tupet i sa paskudni,a nie ona:)

Gość ale z drugiej strony
ta, wyprowadzi się mając 2.5 tys :D

Gość Ars Neo
Ale w sumie jakbys poszla na policje to musisz udowadniac jakimis umowiami skad masz pieniadze? Mnie by kurwica wziela, skad masz Twoja sprawa, a to jest normalna kradziez.

Gość maćkowy potwór
"ja uważam że anonimowy donos na ojca będzie dobrą zemstą, tylko gdzie go złożyć" a skąd ojciec pobiera rentę? Z ZUSu chyba, nie? No to masz odpowiedź.

Gość yyyyyyyyyyyyyyyy
a jak oni na Ciebie doniosą, że pracowałaś na czarno?

kolejny post o rodzicach co zabierajązarobione przez dzieci pieniądze ...co sie do cholery z tymi ludzźmi dzieje , nigdy nie klnę ale teraz powiem że to pierdolone bezmózgowce

No ale chwila. Oni wzięli te pieniądze, żeby je wydać na siebie czy chcą je dozować, zebyś nie rozwaliła wszystkiego od razu czy chodzi tylko o to nieszczęsne prawko?

Gość aha i achh
moze i dobrze zrobił ... zrobiłabys prawko moze bys miała potem wypadek..ojciec zabrał ci pieniadze bo sie martwił o ciebie:)

Gość fsffc
no ale czemu prawo jazdy miec to niebezpieczne?? przeciez w tych czsach to podstawa jest miec prawko

Gość turiruriririr
do tych co piszczą, ze po co jej prawko skoro auta nie ma. to co z tego? niech robi póki ma chęci, ochote, pieniadze i zapal do tego. potem moze pojdzie na studia cięzkie, czasu nie bedzie i ochoty... a np nagle sie trafi praca gdzie prawko potrzebne.. i bedzie je miala!!!

Gość czegos nie rozumiem
"no faktycznie zaj**isty z ciebie kierowca będzie, po ch*j ci prawko skoro nie masz auta?" To chyba odpowiednia kolejnosc, nie sadzisz?? Jak niby przyjedzie swoim samochodem z miejsca zakupu, skoro nie bedzie miala prawka? Najpierw uprawnienia do prowadzenia samochodu, potem samochod. Nie odwrotnie... Madrzysz sie, uzywajac wulgaryzmow, a Twoje argumenty sa zupelnie nie na miejscu :O

Gość maćkowy potwór
"no ale czemu prawo jazdy miec to niebezpieczne??" a jesteś kierowcą? Jeśli tak, to chyba widzisz co się dzieję na drogach?

Gość czegos nie rozumiem
"Ale w sumie jakbys poszla na policje to musisz udowadniac jakimis umowiami skad masz pieniadze" Nie musisz :) Wystarczy, ze powie, ze to z prostytucji. To nie jest w polsce opodatkowane, w dodatku zupelnie legalne. Masz skonczone 15 lat, wiec to nie przestepstwo ;)

Gość czegos nie rozumiem
przeciez prawo jazdy samo w sobie niebezpieczne nie jest :D Co ona sobie moze tym prawem jazdy zrobic? Rozciac palca co najwyzej :P

Gość Ars Neo
Czegos nie rozumiem - ja na miejscu dziewczyny jakbym miala powiedziec, ze z prostytucji to wolalabym w ogole tego nie zglaszac. Tak wiec pomysl z policja faktycznie nietrafiony, bo nie udowodni. Wystarczyloby ze przyszedlby funkcjonariusz, zobaczyl, ze ladnie w domu, nie ma alkoholu i z pomoca rodzicow wzialby ja za rozpuszcoznego bachora. Schodzac z tematu, moja byla dobra kolezanka w ten sposob, ze ladnie ma w domu itp porzadnych rodzicow nie udowodnila, ze matka traktowala ja kiedy,s delikatnie mowiac nienajlepiej, (buntowana przez meza, a corki ojczyma)...W sumie na policje to trzeba miec milion dowodow. Pojebane to wszystko

Gość czegos nie rozumiem
Dlaczego bys nie powiedziala? Jak jest to wazne, ze wiesz Ty, a co inni beda sadzic o Tobie to juz wsio rabno. Zebynie musiec placic kar za nieudokumentowane dochody mozna powiedziec, ze to z prostytucji. Przeciez policja nie przyklei jej nalepki na plecach, ze jest dziwka ;)

o japierdole...ty to masz przejebane...nie dośc że zapierdalałas całe wakacje to cię obrabili...współczucia sam nie wiem co bym zrobił :-(

Gość Ars Neo
Nie wiem czy mowisz powaznie, czy zartujesz ze mnie, ale czy Ty chcialabys/chcialbys aby policjant przy rodzicach wypalil, ze corka zarobila te pieniadze sprzedajac cialo?

Gość czegos nie rozumiem
Ona ma 18 lat! Policjant nie musi o niczym informowac rodzicow. Poza tym rodzice wiedza gdzie zarobila, znaja swoja corke to i tak by wiedzieli, ze to sciema. Nie rozumiem co za problem ;)

Gość milena___________
donosy będziesz na własnych rodziców pisać??!?!? :o następnym razem załóż sobie konto w banku i wpłacaj tam kasę. a o tę kasę upomnisz się później. trudno.