Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Auroton

Nie wiem jak wam to dziewczyny powiedzieć ale wolę moje autko niż was...

Polecane posty

no ja wiem że jeżdżę jak blondynka a maluch a to złozyłem po to aby miec czym rozrzucac gnój na polu...

no startuje ale sporadycznie...bo nie lubie tej popeliny i tych kibiców co tylko stwarzaja niebezpieczeństwo...a i wpisowe trzeba bulić ja sobie super oes sam potrafię zoorganizowac a jak chce rywalizacji to się kumple żjeżdżają i jest ogienn...

no i kolejny/a który chce nie wkurwic pisząc że że auto mi dupy daje...aż tak zazdrośni jestescie że ja mam takie auto i umiejętności a wy palicie sprzęgło w dojebanych złomach...mimo iż maluch jakby nie patrzec też złom ale harcorowy :-D

Kochany na dobrze wiem jak to jset wychodzic bokiem na zakretch .. :) ale ani moj facet ani ja nie wolimy tego bardziej od siebie. Jak bys spotkal normlana kobiete kobiete to by Ci wieksza radosc sprawilo robienei tego razem :)

Gość takie tam duperele
A dlaczego się zaraz tak denerwujesz? Coś jest z Tobą nie tak? Naprawdę seks bardzo odstresowuje, najlepiej z blondynką :)

wejśc raz czy dwa bokiem na placu placu to ja potrafię kurwa starem albo jelczem...ale cisnąć między drzewami na centymetry to juz jest inna jazda...bo ci innego wejśc se na placu bokiem a co innego na osie w lesie..haha nawet sie zrymowało :-D

no a jak sobie wyobrażasz jazdę po rajdowemu...prawie każdy zakręt to jest podcięcie osi ręcznym na (dobrej przyczepności) a na sliskiem tylko redukcja i pizda...w dodatku na kazdym zakręcie jest zmiana biegów z międzygazem...wy nigdy rajdu nie widzieliście... a denerwuję się tak dlatego bo robicie ze mnie jakies debila co auto sobie dupczy...to raczej nie ze mną cos jest nie tak...

Autorze- wybacz ze słowa ' wole auto od kobiet" kojaryz nam sie z jednym :DD Ach .. beznadziejne jezdszenie autem po jakis lasach.. :o jaki tu sens :D auto rozwalic i tyle :D co to za frajda rozwalic si ena drzewie :D nie opowiadaj tu nam co sie robi wjezdzajac w zxakrety bo nas to gówno obchodzi :) a wogole to nie wiem po co zakladales tkai topic

o boze wpiszcie se na yt np onboard fiat 126p...to zobaczycie co się dzieje w środku i jak to wszystko mija za szybą podczas tak ostrej jazdy...mi jeden komplet stomilków wystarcza na 2 godziny jazdy a wam na cały sezon...

Gość weeeez człowieeku
rajd maluchem:D tytuł twoejgo tematu jest nietrafiony, powinien brzmiec:Nikt mnie nie chce ze wzgledu na mój samochód. 1.Maluch jest tańszy od niektórych rowerów. 2.Do malucha mieszczą się tylko kurduple. 3.Nie posiadasz chyba zycia seksualnego lub ci na nim nie zalezy, bo nie wiem który zdrowy facet odmówiłby sobie seksu na tylnym siedzeniu.

no nie wiem czy ten maluch jest taki tani...bo sama baza czyli maluch kosztował mnie 800 złotych bo potrzebowałem zdrowe auto silnik 1800 złotych fotele 600 zeta skrzynia 500 zeta tuning silnika 950 złotych samo autko mnie wyszło z 5 patyków więc sie nie nabijaj... a jak nie widzisz sensu w rajdach samochodowych to się wyłącz z rozmowy albo porozmawiaj z kimś kto się na tym zna i rozbija droższe auta...np kajetan kajetanowicz w sumie znajomy...rozjebał swojego lancera evo 9 bo teraz ma subaru...ci co sie znają dobrze pamiętaja to

a do malucha mieszczą się całkiem normalnych rozmiarów goście...ja mam 182 i mam miejsca dosyc tylko kask ociera o sufit a raczej blachę dachu...a co do przedmówcy to star i jelcz to nie sa auta terenowe i ciężarowe...widac jak się znacie na motoryzacji spece...

pani wenus no nie wiem czy nic...powiedz mi czym jezdzisz i jaki tam macie silnik to ci cos wytlumacze...

Gość aquariuss
Kobiety to przeżytek :-P Uwierz mi, że większość Kobiet i tak woli, łażenenie na maniqure, fryzjera, na ploty, niż użerać się z facetem po kinach czy innych miejscach. Facet musi być bogaty, ładny i być wtedy kiedy się pojawiają koleżanki :) Później to tylko zbędny balast! I naprawdę pamiętaj, że najlepszym twoim przyjacielem jesteś zawsze Ty sam:) nie ma nikogo takiego, kto Cię tak rozumie, wesprze i podniesie na duchu:)

Autorze po co dyskutujesz z debilami, którzy nie wiedzą ile kosztuje zrobienie swapa, o wiedzy i ile trzeba w to włożyć pracy już nie wspominam. O czymś takim jak pasja to już nawet nie piszę bo to tylko kafeteria i nie ma co liczyć na normalne wypowiedzi.

no własnie a jak mam pasję która kocham to mnie od jakis dewiantów nazywaja...i chwalą się jakąs lodówka na kółkach która by wąchała spaliny spod świateł i tyle...co za żal aż mi się smutno robi...to na chooj chodzicie na rajdy...jak was to tak nie obchodzi to nie przychodźcie bo bez was rajd się i tak odbędzie bo nie płacicie wejściówek a my za to będziemy mogli szybciej jeździć...i nie stresując się debilami którzy w ostatnim momencie odskakują...

witam cię miła jak zawsze ty tez z cieszyna...? no dobrze że istnieją jeszcze tacy ludzie jak ty dominik1000 bo myślałem że zejdę z tego świata...nawet frajerzy nie wiedzą ile ja sie narobiłem aby silnik z pandy do malca wjebac...a oni mi wyjeżdżają z lodówką na kólkach pewnie stary focus kombi w dieslu...ale bym ich objechał...:-D

Gość księżniczka :):):)
Adam spokojnie nie denerwuj sie :D:D:D

dobrze wyluzuję...teaz to by mi siadl dobry seks albo pół litra... ale akurat nie mam ani jednego ani drugiego :-(