Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Auroton

Nie wiem jak wam to dziewczyny powiedzieć ale wolę moje autko niż was...

Polecane posty

Doszedłem do wniosku że więcej radości daje mi mój samochód niż spotkania z dziewczynami... co pomyślałybyście o kimś takim jak ja czyli ze woli swoją furkę od dziewczyn...auta nie używam do podrywu bo w nim nie da się nic zrobić...używam go do sportu motorowego...jak chcecie go zobaczyć to mam link w stopce bo jak miałem swoje zdjęcie to zostałem wyśmiany...:-D

Gość szafalov und kobretti
kobiety są najlepsze na szybki seks! nie ma co się żenić czy w związki wdawac! lepszy komputer, samochód czy wypad pijacki z kumplami!

Gość KRZYSIEKDEMO
DOBRZE ZE AUTO MA Z TYLU RURE WYDECHOWĄ ....

jebło was???nie uparawiam seksu z autem nie róbcie ze mnie psychola ja tylko napisałem że większa frajdę daje mi pozamiatanie bokami autem niż łażenie z laską po kinach itp i tyle...a szybki seksik to by się przydał... acha i tak startuję w kjs...narazie amatorsko...ale nie lubie rajdów...wolę posmigac sam w pojedynkę tylko ja i maszyna...

tak suchasuicha ale zobaczyłem że laski mają mnie gdzieś...więc wolę auto bo ono mnie nie wysmieje...a jak piszecie że wolicie auto od mnie to żeście są blachary i tyle...a w sumie nawet nie umiecie jeździć takim autem...a ono nie jest wygodne bo zawieszenie twarde i na kręgosłupie czuc każdą dziurę...a w sumie nie dałbym prowadzic takiego auta lasce a nawet kolesiowi...bo to jest rakieta 85 koni to tam nie jest dla szpanu...a autko jest tylnionapędowe a wątpię że ktos z was jest w stanie opanowac auto w poślizgu czyli drift a więc niestety przejażdżek nie organizuję...bo auto zrobiłem sam wszystko od podstaw i chyba bym się powiesił jak ktoś by mi go rozbił :-(

Gość takie życie..........
Fajnie to zabrzmiało : lubię się pozmagać ja i maszyna.....prosta rada: znajdż dziewczynę, taką masywną, niczym maszyna:D

ja tym autem nie robię za taksówkę nawet za seks...bo mnie brzydzi seks za cos czyli cos na styl prostytucji...

o boze kazdy z was się smieje ze mnie a potem jak hołek popierdala na rajdzie polski na karowej to wam szczeny opadają...a tacy ludzie musza od czegos zacząć...i sa na początku tacy jak ja

A w ogóle uprawiałeś seks?

;)i nie chodzi o maszynę..

a w sumie jak bym miał kogos przewieźć to bym nie ciśła tak auta jak robie to jak jeżdżę sam bo nie chciałbym miec was na sumieniu jakbym zaliczył dzwona a co się zdarza w tym sporcie...a w sumie to nie mam kurwa torebek foliowych dla was bo byscie żygneli po kilku zakrętach i nawrotach...eh się piloci znaleźli :-D

Cisza:( No i mamy odpowiedż"nie" .Dlatego na razie wolisz auto od kobiety...

boże to ze lubię pośmigac autem nie oznacza że jestem prawiczkiem i wgl...dziwne teorie tworzycie...

Ale sam nie jesteś tego pewnien, bo wspomniałeś "raczej" Kuźwa, w takim razie co to było?:D

Nawet gdyby...lubię prawiczków;)

japierdole...człowiek kurwa całe auto w wolnych chwilach składał przez 8 miesięcy...ręce ujebane po łokcie a potem słucham że dupcze auto w wydech...co za zal...albo że jestem prawiczkiem bo wole auto od lasek...wy nawet nie macie pojęcia jak to jest wyjść z zakrętu na pełnej pixdzie bokiem...możecie sobie jedynie powzdychac przy filmie tokio drift i to was boli...ale na allegro jest usługa przejażdżka diftowozem za 249 zeta oczywiście jako pasażer radzę skorzystać...

to nie było kuźwa...tylko kurwa a raczej oznacza u mnie na pewno 100 %....jak chcesz to sie umów tak cię zerżnę że będziesz chodzić jak kaczka jak ci o to chodzi...:-D sory za epitety ale mnie wkurzyliście ;-)

Gość takie tam duperele
Nie skorzystam. Wolę seks z facetem, który dobrze prowadzi ;)

Gość zielone jabłuuuszko
auto tez ci dupy daje?