Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet po 40-sce

Ktora dziewczyna mi to wytlumaczy ?

Polecane posty

Gość 678987678909876
ja mam 23 ale od zawsze mialam ochote na takiego 35-40 :P niewiem dlaczego;P najlpiej w garniaku:d kreci mnie to

Gość no bo
naczytały się lolity, zafascynowaly sie i teraz leca na dziadow. sama tak mialam.

Gość pastafarianka
ee, ciesz sie póki możesz a nie dziw sie. pewnie jesteś kasiasty i temu.

Gość urszula kochanowska
Ty wierzysz,ze ktoś czyta nabokova? ze w ogóle coś czytają? a mnie interesuje,w jaki sposób kokietuje takie dziewczę? mam w domu remont,siedzę i nadzoruję ekipę,nie mam co robić,więc na zmianę czytam książkę i siedzę w necie,jestem przerażona tym,co piszą nie tylko 17-latki,ale nawet dziewczyny młodsze,przypadkiem znalazłam jakąs galerię "pięknych" małolat-ubiór,makijaż,pozy-noż kurde gdzie ten świat zmierza? najważniejsze dla nich są pieniądze,piszą wprost o podrywaniu starszych facetów,bo taki to ma kasę i fajne auto,może te normalne nie udzielają się tak szeroko w sieci,bo czytają poezje?

mysle ze autor ma fantazje i chcialby na 1 dzien miec 50 kobiet najlepiej ubranych w spodniczkach w krateczke,krawaciku i ponczoszkach .........lubi mlodszych bo maja stare pudla w domu !lazi ze sztywnym i mysli A CO BY TO BYLO.........................nastepny pedofil!