Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet po 40-sce

Ktora dziewczyna mi to wytlumaczy ?

Polecane posty

Gość facet po 40-sce

Jestem po 40-sce, podobno nie wygladam na tyle, ale do rzeczy, to nie sa moje fantazje czy cos takiego !!!! Juz ktorys raz z koleji podrywala/koietowala mnie dziewczyn 16-17 lat, baaa gora 17lat, moglbym byc jej ojcem. Czy to w tym wieku normalne? Nie powiem, troche mnie to lechta i czuje sie dowartosciowany ale jakos dziwne to dla mnie, chociaz bardzo przyjemne. Co Wy dziewczyny na to ? (Szczegolnie w tym wieku)

Gość 17 laaatka
pewnie wygladasz na faceta z kasa.

Gość uuaaa
Ja mam 20 i lubie starszych. Ale ponizej 18? nununu, toż to pedofilia

Gość nesia85
widocznie wyglądasz na 20 lat skora na cb lecą :)

Gość Ewcia**
faceci w tym wieku przechodzą kryzys wieku średniego i w taki sposób chcą się tylko dowartościować, myśląc że małolata leci na na niego żenada :o

Gość uuaaa
Mloda moze leciec na starego bez powodu. Jestem tego przykladem :D

Gość a gdzie cię podrywała
jeśli w galerii handlowej, to pewnie galerianka, która chciała zebys jej kupił spodnie albo jakąs kiecke

Gość Ewcia**
Ty jesteś starsza ale 16-latka ? boszzzze ten świat schodzi na psy :o

Gość uuaaa
ale starsi lepiej całuja i takie tam mmmmmm :P

Gość mariette
a mnie około 18 lat...chłopcy..:) jak widzą mnie z daleka;) jesli nie wyglądasz na swój wiek to sie nie dziw. Ponadto moze masz inne atuty:) zawód, sukcesy, sposob bycia. To przyciąga. Ale faktycznie 16,17 lat to dziecko...ja nie pochwalam zwiazkow w tym wieku

Gość Ewcia**
ale taka małolata i starszy facet ? weź bo zwymiotuje :o ;)

Gość a ja myślę że przeczytałeś top
na uczuciowym bodajże pt. jak poderwać starszego faceta (też bodajże) i liczysz na to że wyrwiesz tu jakąś z tych co tam sobie piszą lub chociażby czytają

Gość anonim-ka89
może to są galerianki?!!

Gość facet po 40-sce
@a gdzie cię podrywała gdzie ? A dzisiaj na przystanku. to chyba nie galerianka :-) Galerianko - temat rozbuchany przez dziennikarzy i tyle (jak wszystko) @Ewcia** Dowartosciowany ? Ehhh tam, jak tobie sasiad powie ,ze ladnie wygladasz to co ? Tez sie czujesz dowartosciowan i ci milo. Nie o to chodzi.

Gość mariette
może masz ładną buzię;) to się nie dziw;) Ale prawda jest taka, że są faceci wcale nieładni, ale mają po 40..ich sposob bycia pozostawia wiele do życzenia..a są np z 16 latką..czy tam 17 latką...ja jako matka nie pozwoliłabym na taki związek. Bo faceci po 40 i panie..uprawiają często perwersyjny sex...i taka małolata jest dobra własnie do sexu. Rózni są 40,50 latkowie i panie w tym wieku, tak samo rozne sa małolaty..ale to jednak małolaty... jeśli kokietowała..to podobałes się jej. Moze nie wiedziała, ile masz lat:) czyli faktycznie młodo wyglądasz.

Gość uuaaa
A co faceci po 40 widzą w mlodych? Nie wolicie dojrzalych i doswiadczonych kobiet takich ok 30 conajmniej?

Gość mariette
a jak cie podrywała? sposob podrywu wiele mówi:)

Gość Ewcia**
no to wytłumacz mi o co chodzi bo ja mogę zrozumieć że facet starszy spotyka się z dużo młodszą kobietą ale jak słyszę że małolata jakaś leci na starszego faceta to mnie mdli

to tak samo jak chlopcy zaczepiaja i podrywaja matki kolegow..... To nawet ma pewna nazwe.... wzieta z mitologi greckiej... gdzie bohater zabil ojca i ozenil sie z wlasna matka..... to samo z dziewczynkami.....

Gość Ewcia**
a może ta małolata sie tylko do Ciebie uśmiechnęła bo gapiłeś się na nią? a Ty myślisz że leci na Ciebie

Gość uuaaa
Odpowiedz...

Gość Adsf
nie mysl sobie ze sie jej podobasz bo ona pewnie szuka sponsora :P a ty wydales sie gosciem ktorego moze to interesowac, radze omijac takie z daleka bo pozniej to tylko problemy moga byc..

Gość anonim-ka89
no właśnie mi sie spodobał jeden facet co ma 32 lata a mysłałam że ma wiecej!!!

Gość mariette
kotka..kobiety sa zaniedbane..wiec to rzadkie:) ale moga podrywac starsze siostry;) nawet o 5-10 lat;) natomiast jest tak, ze nastolatki podrywaja starszych facetów:) Widac, ze nie wygladaja na swoj wiek itp.

Gość Ewcia**
a może ta małolata co stała na przystanku po prostu tylko jaja sobie robiła bo chciała sprawdzić jak zareagujesz

Gość mariette
czesto uczennice kochaja sie w nauczycielach:) liczy sie tez ubiór:) obycie, oczytanie, wyglad:) pewnie, ze to miłe i przyjemne:) uczucie:)

Gość facet po 40-sce
no wlasnie, tez moge zrozumiec ,ze starszy facet spotyka sie z mloda dziewczyna !! Ale chcialbym tez zrozumiec dlaczego mloda dzieczyna spotyka sie ze starym prykiem (wygladam podobno, mlodo ale widac przeciez ,ze nie mam 18 lat) Tez sobie nie moge wyobrazic, majac 16-17 lat zajac sie kobieta 40-stoletnia. (No musialaby byc bardzo, ale to bardzo atrakcyjna, wlasciwie wtedy myslalem ,ze po 40-sce to juz prawie na lozu smierci heheheh)

Gość bezsens2
"ona pewnie szuka sponsora" 40latek stojący na przystanku to faktycznie dobry materiał na sponsora :p

Gość Ewcia**
teraz małolaty są cwane i patrzą tylko na takich po których widać że maja kase, po prostu wykorzystują sytuacje że są młode i atrakcyjne i biorą z życia ile sie da a na przeciętnego faceta nawet nie spojrzą to tyle w tym temacie miłego wieczoru

Gość mariette
moze wygladasz na 20 lat? albo 25:)? czyli jestes bardzo bardzo bardzo atrakcyjny:)? moze ty tak masz:) a inni po 40 juz nie:)