Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Kukuk

Dobre rady - topic sygnowany Lady Kukuk

Polecane posty

Gość Steve_
Lady miałaś dziś wstawić fote

husqvarn - no to na co narzekasz? :D jak Cię podrywały to trzeba było korzystać! :D teraz bazując na nabytej wcześniej pewności siebie możesz iść w miasto i poderwać jakąś fajną Panią.. :) albo umówić się z jakąś dawną znajomą..? :D Jeśli masz powodzenie, to znalezienie kogoś, z kim można by spędzać czas nie powinno być problemem. :) Możesz też iść do agencji modelek, jeśli masz bardzo wygórowane wymagania, może tam znajdzie się ktoś dla Ciebie.. :D

offerma - miałam kilku facetów... :D wszystkich miło wspominam, chociaż jeden zachował się jak totalny dooopek - nie mam do niego urazy. ;) husqvarn - myślę, że jak na razie nie mam się czego wstydzić. :) jetem dumna z siebie, ze swojego życia i z tego kim jestem. :D

Gość Steve_
niezła suczka z Ciebie Lady

Steve_ - traktuję to jak komplement, ale wiedz, że nie wypada się zwracać w ten sposób do kobiet.

Gość Steve_
już nie zgrywaj takiej cnotki napewno sie już ruchałaś

Steve_- :o nie, chociaż okazji i propozycji było całkiem sporo. szacunek do siebie mam. :) za to całowałam się chyba z milion razy.. :D

Gość hahahahahahahaaahhhaaa
lady kuku = zelek = dzifka spierd alaj wszo lonowa 💤

:o jestem zdegustowana niskim poziomem ilorazu inteligencji niektórych użytkowników tego forum.. :o:o:o nie jestem żadnym żelkiem, zajmij się sobą i nie obrażaj obcych ludzi. :) jestem dla Was życzliwa, nikomu nie robię krzywdy - skąd ta agresja i nienawiść..?

Gość Steve_
Lady a petting był?

husqvarn - każdy ma jakieś kompleksy. ;) najpierw trzeba pokochać i zaakceptować siebie, a dopiero później akceptować i kochać innych! :) ja siebie kocham i akceptuję, chociaż jak widać na foto mam żółte zęby.. :D "zielony żelek" znany także jako "anomalia" występuje na tym forum.. znam i kojarzę, ale to nie ja. ;) przykro mi, że niektórzy bezpodstawnie mnie tutaj osądzają.. ;)

Gość Steve_
zelek to zakonnica, pisała tu na kafe kiedyś

Gość Steve_
a lodzika robiłaś?

Gość Steve_
miałaś orgazm?

Gość Steve_
to w jaki sposób sie rewanżowałaś?

Steve_ - w żaden. facet ode mnie tego nie oczekiwał. :) był zachwycony samym faktem, że może ze mną spędzić czas, a co dopiero dotknąć, albo pocałować.. :D sam sobie radził ze swoimi sprawami

husqvarn - można się odciąć od przeszłości i zacząć od nowa, gdzieś indziej, zapomnieć o tym co było i postarać się zmienić. :) niektórzy potrzebują na to terapii, innym wystarczy zwykła zmiana otoczenia/pracy/partnera. :) może warto spróbować? ;)

Gość Steve_
hmm? trzepał se nad tobą?

Gość Steve_
a innymi razy to jak? wyganiałaś go do łazienki

husqvarn - może jakaś terapia pomoże..? albo jakieś ekstra hobby, np. sporty extremalne? :D tak. i tak, podobało mi się. ;)

Gość Steve_
a nie miałaś wyrzutów sumienia z tego powodu

nie mam żadnych wyrzutów sumienia, a jak mam ochotę na coś miłego, to po prostu spotykam się z moim bardzo dobrym znajomym, który nigdy mi nie odmawia i oboje jesteśmy zadowoleni. :)

ciało też mam atrakcyjne, nogi mogłabym mieć trochę dłuższe... ale jak zakładam szpilki to jest idealnie :classic_cool: mam płaski brzuch, wcięcie w talii, zgrabną pupe, proporcjonalne do sylwetki piersi, smukłą szyje, ładne dłonie.. :)