Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Kukuk

Dobre rady - topic sygnowany Lady Kukuk

Polecane posty

Zawitałam na KAFE jako DOBRY DUCH! :classic_cool:[cześć] Mogę być najlepszą przyjaciółką każdej z Was 🌼 Byś kimś, kto będzie Wam towarzyszył, abyście się nie czuli samotnie ❤️ Mogę z Wami rozmawiać, pomagać w rozwiązywaniu problemów, udzielać dobrych rad, gdyż chętnie pomagam KAŻDEMU! 👄

Bardzo chętnie, Skarbie. :classic_cool: wiem, że nie jesteś Sedesse Oryginal, ale moje foto już niebawem pojawi się w stopce. :)

Gość wakacje sie kończa
zaraz pojdziesz do szkoły i przestaniesz takie durne topy zakładac.....dziecko.

"wakacje sie kończa" - dla kogo sę kończą, dla tego się konczą :classic_cool: ja mam jeszcze cały wrzesień wakacji, a od października studia.. :( gdybyś było inteligentne, zerknęłobyś na mój "profil" i zauważyłobyś z jakiego jestem rocznika. :)

OGŁASZAM KONKURS!!! Wygrywa ten, kto znajdzie NAJSTARSZY topic na kafe! :) Nagroda jeszcze nie została ustalona, więc zapraszam do dyskusji - co można wygrać w tak sprytnym konkursie? :classic_cool:

Gość wakacje sie kończa
20 lat...no powaliło mnie. normalnie leże... włącz sobie mtv i pooglądaj ambitne programy. Poźniej mozesz konsekwentnie radzić innym w zyciu. Jezu, skad takie istoty sie biorą?

Gość wakacje sie kończa
sprytnym konkursie? nie mogę...

"Opierdziane Gacie" - a ze Śląska jestem i do Łodzi mam daleko 😘 "wakacje sie kończa" - opowiedz, Skarbie, co Ci tak na serduszku leży, że tak Ci się ciśnienie podnosi? :)😘 Żeby móc udzielać kompetentnych rad, trzeba sięgać do wielu źródeł :) Należy zapoznać się z przeróżnymi problemami współczesnego społeczeństwa, także tymi prezentowanymi w programach rozrywkowych! :)

Nie zwracaj się do mnie w ten sposób, Skarbie. :classic_cool: Fotka będzie.. jutro WIELKA PREMIERA! :) planowana na godzinę 20:00!

Gość wakacje sie kończa
opierdziane gacie ma problem, wiec mu pomóź. nie wysilaj sie specjalnie dla mnie-gdyz ewidentnie Ci to nie wychodzi. szczycisz się swoim wiekiem-mając ponoc 20 lat. nie imponujesz mi w żaden sposób.

"wakacje sie kończa" - nie rozumiem po co tutaj wchodzisz i pałasz niechęcią do zupełnie obcej, młodej damy. :) ale mam wrażenie, że tak negatywne nastawienie do kogoś nieznajomego to przejaw jakiegoś problemu emocjonalnego, lub psychicznego - chęć wyładowania agresji i złych emocji na kimś, kto jest COOL! :classic_cool: tymczasem POZDRAWIAM CIĘ! 😘

Gość wakacje sie kończa
na kimś, kto jest COOL tym tekstem mnie zabiłaś. a reszta to zwykła projekcja. wpisz w google. poznasz kolejne nowe słowko.

bo też późno poszlam spać.. o 1:42 :classic_cool: wczoraj do późna rozmawiałam na forum z podszywem Opierdzianych Gaci...

obecnie nie znam osoby, z którą mogłabym spędzić czas tak jak chcę i tak jak lubię - większość tego co chcę robię sama, o różnych godzinach i nie jest to codziennie :D nie mam przyjaciółek, za to mam regularny kontakt z kumplami :D

wcześniej byłam z kumplem na drinku :D mój ostatnio ulubiony: Błękitna Laguna!!! :D wcześniej bylam z siostrą w kinie, dziś na zakupach w Centrum Handlowym, ogólnie miło spędzam wakacyjnyczas, czasem zerkam do książek... teraz musiałabym ogarnąć ten mój pokój i przywrócić w nim ład.. :D ale wolę tutaj posiedzieć, pobyć z wirtualnymi znajomymi z kafe.. :)🌼

Gość znudzionananaakjakjajkaskj
dlaczego ty nie odpowiadasz na komentarze o ciebie :(:(:(

znudzionananaakjakjajkaskj - jeśli komentarze są w innych tematach, to czasem nie wchodzę dwa razy na ten sam temat :) ale tutaj chętnie pogadam nie robiąc innym spamu i OFF TOP'a :) jakby co to, możesz tutaj podać link do tematu, w którym mam odpowiedzieć, albo się wypowiedzieć i na pewno zajrzę, przeczytam i napiszę coś od siebie! :D

husqvarn - nie uważam, żeby jakikolwiek z moich dni był zmarnowany.. :D moje dni przeżywam głęboko, jestem szczęśliwa, że jestem tym kim jestem, że mam to co mam, że wszystko jest OK. :)

miło 🌼 możesz opowiedzieć, jak wygląda Twoje życie i z jakiego powodu nie jesteś w pełni usatysfakcjonowany z tego, czym się zajmujesz na co dzień. W jaki sposób chciałbyś spędzać swój wolny czas? :)

husqvarn - życie samemu też jest fajne i atrakcyjne! :) wychodzę z założenia, że kiedy będąc samemu ze sobą się nie nudzimy, a jesteśmy szczęśliwi, potrafimy się zająć sobą, swoim życiem i nie skupiamy się na tym, że nie mamy nikogo - jest znacznie łatwiej! :) bycie z kimś to nie jest jakiś wymóg... moim zdaniem to duża odpowiedzialność za uczucia tej drugiej osoby. jeśli koniecznie chce się z kimś być, jest się narażonym na to, że będzie się z byle kim - byle by nie być samemu.. dlatego warto czekać, aż pojawi się na horyzoncie ktoś godny uwagi! :) nie uzalezniaj swojego szczęścia od bycia z kimś! 🌼

Gość zelek jestes ostro
pierdolnieta ze az zal patrzec

tzn. że jesteś zadbany, atrakcyjny i wysoki? :D masz powodzenie u kobiet? :) może gdybyś poderwał jakąś Panią w Pubie, wywiązałaby się z tego ciekawa znajomość? :)