Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Kukuk

Dobre rady - topic sygnowany Lady Kukuk

Polecane posty

Wyszło szydło z worka, Przystojniaczku:P Widać po co tutaj jesteś, szukasz tylko kogoś żeby ci gotował, prał twoje brudne skarpety:D

nie jest brzydki, ale to taki typ cukierka, sweet chłoptasia, piłkarza, lovelasa.. :D ksywa "przystojniaczek" w 100% odzwierciedla jego wygląd. :) http://img840.imageshack.us/img840/4027/dsc00310j.jpg http://img819.imageshack.us/img819/842/dsc004367.jpg natomiast ja gustuję w facetach, w których uroda nie jest czymś oczywistym - atrakcyjność fizyczną mężczyzny dla mnie warunkuje wysoki wzrost, ładna, męska sylwetka, spojrzenie i uśmiech.

ok, ja idę spać 😘😘😘 jutro dokończę rozmowę z Wami! :D teraz idę spać, bo jutro ciężki dzień.. :classic_cool: dobranoc!

Siema wszystkim!!! :classic_cool: dziś wieczorem, niestety mnie tutaj nie będzie... spędzę ten wieczór w towarzystwie znajomych :D jutro się pojawię, żeby zobaczyć co tam u Was słychać 😘 Koliberek35 - chętnie dowiem się o Tobie czegoś więcej, jeśli masz ochotę pogadać! :) z jakiego regionu jesteś, czy 35 to Twój wiek, co sprowadza Cię na kafe? :)🌼

Gość Steve_.
hmm... szykuje sie dziś wieczorem orgietka

husqvarn -:classic_cool: siedziałam w Pubie od 18 - 22:30 i w tym oto czasie nie wydarzyło się nic szczególnego, gdyż byłam w grupie 18 osób.. :D miło spędziłam wieczór rozmawiając z niektórymi z nich.. :) premierę zdjęć przekładam na inny dzień.. jednak jeszcze nie zdecydowałam na kiedy. :)

UWAGA INFO!!! :) kodeks cywilny - Art. 23 i 24 (ochrona dóbr osobistych) - osobo, która zamieściłaś mój e-mail i zdjęcie na jakimś portalu: dziś do prokuratury trafiło fachowe zgłoszenie napisane przez moją siostrę mgr prawa :classic_cool: już zostały zgromadzone dowody w tej sprawie poświadczone przez notariusza. spodziewaj się w najbliższym miesiącu wizyty funkcjonariusza śledczego - jeśli mieszkasz za granicą i myślisz, że jesteś bezkarna, bo Polskie prawo Cię nie obowiązuje - mylisz się :classic_cool: Dostaniesz zawiadomienie drogą pocztową - będę żądała odszkodowania za straty moralne i zadośćuczynienia. :) Ponadto grozi Ci grzywna - taka jaką wyznaczy Ci sąd, no chyba, że to nie jedyne Twoje przewinienie - wtedy możesz dostać do dwóch lat w zawieszeniu i ładną adnotacje w papierach! :D JEST TO PRZESTĘPSTWO, co prawda internetowe, ale narażające mnie na dyskomfort i niedogodności.. Nie zostawię tak tego, także spodziewaj się najgorszego! :)

ktoś uznał za dobry kawał posłużenie się moim e-mailem, wstawiając go na jakiś portal społecznościowy. :) niestety żarty się kończą, gdy zadziera się z Lady Kukuk :classic_cool:

Gość pogratuluj sobie
tak własnie. badz z siebie dumna.... dawaj te fotki, na pewno komus jeszcze przyjdzie do głowy namieszac z twoimi zdjęciami. a mówiłam, ze jestes tepa i zebys tego nie robiła. ale czego ja wymagam-od nieznającej zycia 20-stki:) zal mi ciebie. powaznie...

Gość pogratuluj sobie
humor mi swoja głupotą poprawiłas::D powaznie... smieje sie i smieje..:) chcialas uchodzic za kolejna gwiazde kafe na społke z tymi-którzy do ciebie jeszcze nie zajrzeli? za niskich lotów jestes kolezanko. ot co. ach ten szczenięcy wiek.::D:D:D wpadne jutro sprawdzic jak sie trzymasz. no i posmiac rzecz jasna.:D

nie, mam jeszcze miesiąc wakacji. :) od października rozpoczynam rok akademicki, na dwóch kierunkach.. :D jestem na 2 roku jednego kierunku i teraz zaczynam kolejny. :) nie powiem jakie to, żeby utrudnić identyfikację mnie.. :D

Gość Steve_.
że tak spytam z ciekawość lady, jaki to portal na którym wstawili twoje foty?

jakieś "ktogdzie" :o może jeszcze jakiś inny, ale teraz już nie ja się zajmuje śledztwem w tej sprawie :)

Gość Steve_.
dobrze zrobiłaś, powinnaś sie jeszcze postarać o odszkodowanie za straty moralne

w tej całej notatce prawniczej pojawia się jakieś fachowe sformułowanie o tym, że domagam się zadośćuczynienia za wyrządzone straty moralne i takie tam.. :) sprawiedliwość dopadnie zawistną osobę... ;)

nie wiem , po co ci 2 kierunki nie lepiej 1 a porządny ? a potem bedzie płacz :P lepiej byś prace znalazła, a nie z moich podatków sie uczysz :o

Gość Steve_.
przystojniaczek jaką zawodówke ukończyłeś?

Studiuję na 2 roku na Akademii Ekonomicznej całkiem przyszłościowy kierunek. :) a drugi kierunek jest bardziej związany z moimi zainteresowaniami, łączy przyjemne z pożytecznym, ale nie wykluczam, że w przyszłości zajmę się pracą związaną z moimi marzeniami - w każdym razie poszerzam kwalifikacje jak tylko mogę, mam już dwa różne uprawnienia instruktorskie. :D od tego roku zamierzam zrobić kursy FC i myślę, że bezrobotna nie będę.. :D dam sobie radę, nauka przychodzi mi z łatwością. :)

Gość Steve_.
omg, to odwrotnie niż mi

ja tam się nie obawiam o swoją sytuację na rynku pracy. ;) już teraz wiem, że finansowo będzie dobrze :)

Gość buahahah a mało to ludzi
po finansach i rachunkowości kończy w biedronce ?

Gość Steve_.
"mam lica"- tym wyznaniem rozbawiłeś mnie do łez, pochwal sie piekniś co robisz i ile zarabiasz

Gość Steve_.
ja też sie nieobawiam o swoją przyszłość zawodową

no, także koniec dobrych rad odnośnie mojej pracy :D wiem, że będę ją miała i o to się nie obawiam ani trochę. :)

co myślicie o tej pomarańczy, która tutaj znowu popełnia przestępstwa.. 1. podżega do popełnienia przestępstwa 2. znieważa ? :D