Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Kukuk

Dobre rady - topic sygnowany Lady Kukuk

Polecane posty

Gość Steve_
nie narzekam, aczkolwiek czasami jest to troche uciąrzliwe. Powinnaś Ty też wiedzieć coś na ten temat

Steve_ - każde zainteresowanie płci przeciwnej jest dla mnie pochlebstwem i na każde reaguję w życzliwy sposób. :) nie jest dla mnie niczym uciążliwym wysłuchiwanie komplementów, albo próśb o spotkanie. :D chociaż gdy się spotykamy, raczej i tak nic z tego nie wychodzi.. hmm.. :) nikt jeszcze mnie nie urzekł.. :D hehe jesteś z tego samego rocznika co ja? :)

Gość Steve_
no tak sie akurat składa że jesteśmy rówieśnikami co do urody to kwestia nabyta, ja też nigdy nikomu nie zwrociłem uwagi, ale w głebi nie lubie jak ktoś przesadnie sie rozczula nad mym wyglądem

Gość Steve_
pozatym z charakteru nie jestem nazwijmy bawidamkiem

Gość Steve_
tak aktualnie jestem wolny, a dlaczego? mam akurat dużo pracy i brak czasu na życie prywatne, towarzyskie. A pozatym to odpoczywam po ostatnim nieudanym związku

pytam, bo byłoby co najmniej niestosowne, gdybyś mając dziewczynę, prosił mnie o zdjęcie piersi. :D chętnie posłucham historii Twojego związku.. :) tymczasem ja idę pod prysznic.. :classic_cool: później wejdę tu na sekundę i spadam do łóżka.. :D także albo dobranoc, albo do jutra! 😘

Gość Steve_
nie chcem być nie fair wobec mojej byłej i nie bede publicznie prał brudów. Powiedzmy że poprostu nie wyszło nam. Ja jeszcze posiedze. A tobie życze kolorowych i do jutra.

(właśnie wróciłam spod prysznica) wielki PLUS za postawę dziękuję i do jutra(w zasadzie dziś :P)!!! 😘

Gość no widzisz
husqvarn - ty jako mlodo wygladajacy facet po 30tce , ktory moze miec taka w wieku Lady, jednak przegrales, z mlodym naprawde bogiem Stevem_. zatem troche pokory i lepiej nie tlumacz sie tym, ze nie wyslales zdjecia Lady ;) :D Lady i Steve_ owocnego romansowania :)

yoyo :classic_cool: POWRÓCIŁAM :) właśnie byłam na zakupach i nieźle się obłowiłam :D nie ma to jak tona ciuchów. :classic_cool: żadnego wirtualnego romansu nie ma, nie było i nie będzie :D Lady Kukuk ma z kim romansować w realu.. :classic_cool:

Gość ale z ciebie pustak dziewczyno
rece opadaja:( zaprzyjazniłaś się z google? dzisiaj odsłaniasz części ciala? skąd takie idiotki sie biorą? skąd? nadprodukcja i odrzut? szok

Gość no tak.... slask
znam to zdjęcie. nie jest twoje. tepa jesteś. daj swoja fote ... buhahaha

nie jest moje? :D a to ciekawe :) całkiem możliwe, że je znasz, bo jest na moich kontach w innych portalach. ;)

Gość Steve_
och, widze że co poniektórzy próbują nas zeswatać

a wyczerpujące odpowiedzi na moje pytania gdzie? :( był warunek, nie wywiązaliście się z umowy, więc zdjęć nie ma.

Gość bababababababab papapa
wyczerpujące odpowiedzi na moje pytania gdzie? w dupie:D

dziewczyna mysli ze jest popularna, bo znalzała poklask u 20 letniego steva i gadaja sobie o minetkach.....:( zal.... kuku ma... to pewne.

i co mu tak machasz?