Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Kukuk

Dobre rady - topic sygnowany Lady Kukuk

Polecane posty

ale mam dzisiaj doła :o złapał mnie taki jesienny smutek, że tylko owijam się kocykiem, piję herbatkę i słucham przesmutnej muzyki... :o:o:o:(

Gość szperdalaj
żelusiu

Gość weź już się nie ośmieszaj durn
a kobieto

Gość Steve_.
jak tam randki, udały sie?

tak, dwie udane.. ale teraz nie wiem co dalej... :o chciałabym, żeby się sytuacja rozwinęła, ale jakoś nie gadamy od wczoraj, bo go nie ma. :o

Gość Steve_.
grasz na dwa fronty, czy tylko z jednym sie spotykasz?

Steve_. - spotkałam się z jednym (26lat), ale powiedziałam mu, że dla mnie to nie jest to i nie będziemy razem... spędziliśmy wspólnie 6 godzin z tym gościem, cały dzień chodziliśmy w różne miejsca :D a ten drugi jest dla mnie ideałem z charakteru w 100% i tutaj ja wykazuję zainteresowanie nawet.. :D

Gość Steve_.
fajna komedia właśnie leci na polsacie, włącz se na poprawe nastroju

Gość Steve_.
a ten ideał wykazuje zainteresowanie Tobą? Ty go zaprosiłaś na randke czy on Ciebie?

nie mam polsatu :D On mnie zaprosił na randke :classic_cool: płacił za mnie w lokalu, jak ktoś do niego dzwonił to mówił, że musi już kończyć itd. :D miło mi się strasznie robiło przy jego zachowaniu... :D szarmancki dżentelmen... pytał mnie o wszystko, co lubie, a czego nie itd. ale teraz nie gadamy jakoś.. hmmm... szkoda, bo facet jest doskonały! :D

Gość Steve_.
może tylko stwarzał pozory takiego na potrzebe chwili, jego prawdziwy charakter możesz poznać jak pobędziesz z nim dłużej. Ide spać. Do zobaczenia.

Steve_. - dobrej nocy 🌼😘 wydaje mi się.. że nie musiałby niczego przede mną udawać - nie da się udawać inteligencji i poczucia humoru.. :D poza tym nie miał żadnych korzyści z fundowania mi picia i jedzenia.. :P uwielbiam jego towarzystwo, jest naprawdę kapitalny! :) szkoda by było, gdyby okazał się inny, bo wrażenie zrobił doskonałe! :D

Gość LADY KUKU TO ŻELEK ŻELFIX

Gość nie rób siary ułomie urojeniow
y

pomarańczowe zawistne babki, które się tutaj wypowiadają, w życiu prywatnym pewnie ciągle są pomiatane i muszę się gdzieś wyżyć :) także śmiało, Skarbeczki! 😘

Gość Magdalenka.
.. w sumie trafiłam przypadkowo. i mam chęć napisania,że wkurza mnie moja "teściowa",która mówi jak to bardzo mnie uwielbia itp itd, a a za akzdym razem,gdy przyjade do niej wspomina o byłej mojego chłopaka i o tym ,że fajna z niej dziewczyna,że na piwko sobie czasem chodzą,że odwiedza ją w pracy ;/ wrrrr.. przy czym,żeby mnie chyba pocieszyć mówi,że ONA nie nadaje się dla jej syna. najlepsza rada dla mnie ? gdy zaczyna mówić wstaję i wychodzę do łazienki bo już nie mogę wytrzymać :P

siemka, Magdalenka! :D moja rada to rzadziej odwiedzać teściową, zmieniać temat, gdy ona zaczyna pitolić, albo najlepiej w ogóle z nią nie gadać.. :D ehhehehehe :D

Gość spierdalayyyyyyy
🖐️

Gość Magdalenka.
..tak tez mam zamiar robić ;D Pozdrawiaaaammm cieplutko ;)