Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojony............

Moja zona nosi prezerwatywy w torebce gdy idzie do pracy

Polecane posty

Gość PanMarek26
perwersja byłaś dziwką??

Gość naaaprade
rusz moozgownica, albo to prowokacja

To był podszyw, że nie uprawiamy seksu. Uprawiamy. Nie ma żadnych przesłanek, że coś jest nie tak między nami. Żona nie jest też prostytutką czy masażystką, jak ktoś wyżej napisał. Pracuje w biurze.

Gość kiimbo456
to pewnie rucha ją szef

Gość Aneckaaaaaa
zrób tak... bądź czujny, spradzaj torebkę jak będzie okazja, jak pójdzie się kąpac sprawdź telefon... a moze kupiła bo chce Ci zrobić niespodziankę? tylko kwestia tego typu że jak będzie z nimi chodzić kilak dni albo dłużej to chyba jednak nie niespodzianka... jak będzie ubywac to... ehhhh a jak w ogóle już ich nei bedzie to wpierw ją sprawdzaj jak coś odkryjesz to gratuluję... jak teraz z nią pogadasz i zapytasz po co jej to wciśnie Ci kit! a Baby potrafia być przebiegłymi sukami!

Gość scdfsdvfsdv
Autorze :( bardzo Mi przykro ze zaistaniałą taka sytuacja ? Może chcesz porozmawiac ? Zapytac sie o rady i co teraz zrobic ? Chetnie ci odpowiem ja i wiele innych ludzi ale nie tutaj ... tutaj tylko są podszywy i wulgarzymy zapraszam na www.forumdlainteligentnych.pun.pl rejestracja trwa 30 sekund naprawde warto.

Najbardziej mnie boli że te gumy są w rozmiarze XXL, a na mojego 10cm zaganiacza takie nie wchodzą :/ więc o so chozi?

Gość Jesteś pewien, że to kondomy ?
Może to próbki kremu, albo coś co przypomina je opakowaniem ?

Ja też wynoszę, bo mój mąż zawsze bierze za dużo :D A potem wyrzucam jak się przeterminuje, bo zapominam, że go mam i nie używam :D

I tez w torebce nosisz? Zaniepokojony przestan sie niepokoic, sprawa rozwiazana:) :D Kechup ewentualnie darmowe probki z gazety:D

eeee, ale to ma chyba dlugi termin? Wrzucdo lodowki, moze zuzyjesz jak nie zapomnisz:D ( ja zawsze zapominam)

Gość gość
uspokuj się, twoja żona kupuje rano ogórka, musi sobie to zrobic przed pracą w samochodzie, a tam nie ma kranu z wodą więc naciąga gumę...

Gość gość
Kiedyś do ginekologa nosiły pacjentki prezerwatywy do usg do pochwowe. Nawet były zdrady męża i rozstania. Ja nie jestem zacofana i mąż jest zawsze jest przy każdym badaniu cipki i wspierał porody. Mąż miał prezerwatywy i podawał ginekologowi i widział całe badania. Jak można być tępą i wstydzić się męża przy badaniu czy porodzie a całkiem obcego faceta ginekologa nie ciemno gród! Po to mamy ust 2008 r art 21 Prawo Pacjenta. Mój związek jest bez TABU i o wszystkim sobie mówimy. Mąż może i ja mężowi zaglądać do komórki czy laptopa bo INTYMNOŚĆ to ja i mąż! !!!

Gość Toffe
ja pierrrrr jedno debilne podnosi trupa sprzed 6 lat i zaraz sie objawia kretyn od ginekologa rece sobie podajcie, niech idzie z toba chronic cie przed zboczonym lekarzem

Gość gość
19.16 facet na takiego z patologii nie ma tu miejsca "pier.." A co tobie przeszkadza obecność męża przy badaniu cipki. Chyba że jesteś z bocznym ginekologiem i nie chcesz świadka to rozumiem ciebie zboku!

Gość gość
zamknij mordę worku na spermę z tymi badaniami twojej r********j c**y, szmato p********a won na rynsztoki

Gość Toffe
tak wiem baardzo zboiczonym i normalnie nie moge sie doczekac ogladania twojej zagrzybionej i brudnej c**y uczciwie?? tyle widzialem, ze wybacz nie budzicie we mnie ochoty na seks walnij sie w ten pusty leb, to raz dwa, zacznijcie sie myc i trzy, zapewniam cie debilko , ze zaden normalny lekarz nie bedzie cie chcial przeleciec i nie dlatego , ze jestes paskudna (choc sadzac po tym jak ciagniesz swoje prywatne zboczenie to nie tylko paskudna i samotna ale i glupia) tylko dlatego, ze jestes kolejnym numerkiem w statystyce, zebys kùrwa nawet miss swiata byla a nie jestes gluptaku

Gość hgfrrthjn
Ja też noszę ale to nie oznacza że zdradzam!!! A tak przy okazji to zapraszam do sklepu http://www.sexish.pl/ dobrej jakości prezerwatywy można kupić za niską cenę ja już parę razy zamawiałam i polecam