Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kamilka21

Moje dwa skarby :)

Polecane posty

Gość jaką będziesz iała różnicę
wieku między dziećmi?

Gość ukuk
fajne szkraby :) jestes już po raz 3 w ciązy???

Gość ja tam wole luzik a nie zapiep
o kuźwa, troje maluchów, przecież to zapierdziel 24 godzin na dobę przez tyle lat

Dominika ma niedługo urodziny, kończy 5 lat. Krystian miał urodziny 21 lutego czyli ma 2 i pół roku. Teraz mam termin na 17 września.

Gość defghhh
i moze jeszcze masz 21 lat tak jak w nicku

Gość u mnie będzie
córa 4, synek 2 i pół jak się urodzi dzidzia. Więc różnicę mam podobną.

Tak jestem trzeci raz w ciąży i ostatni. Ja myśle, że przy trójce dzieci bedzie trochę roboty ale dam rade :). Najgorzej bedzie na samym poczatku, bo mój Krystian to na bank bedzie o małą zazdrosny.

Gość tak szybko nie ciesz sieee
już nie jedna mówiła, ze to ostania ciąża i rodziły kolejne, mam koleżankę co dwa razy wpadła, także trzeba bylo sobie rezerwę zostawić na wpadkę, bo na pewno ją zaliczysz, oby tylko raz

Gość u mnie będzie
Mój mały uwielbia dzieci. Jak widzi jakiegoś niemowlaka to jest zachwycony. Nosi lalki siostry i opowiada, ze ma dzidziusie. Więc nie obawiam się zazdrości z jego strony. Ja nie znam jeszcze płci, ale wolałabym synka bo by mieli lepszy kontakt. 4 lata różnicy między dziećmi to sporo i obawiam się, ze dziewczynki już by się tak nie dogadały. Z drugiej strony córka bardzo chce mieć siostrę.

Gość tyle dzieci, ja nie mogeeee
4 dzieci, o nie, wszystko tylko nie to

Gość u mnie będzie
I u mnie ciąża chyba nie ostatnia. Wpadek nie przewiduje bo dzieci mam zaplanowane, a nawet rzekłabym, ze z trudem w ciąże zachodzę, ale marzy mi się czwórka. Tylko, że nie postanowiliśmy jeszcze niczego na 100% i stwierdziliśmy, ze zobaczymy jak z trójeczką funkcjonujemy i wtedy zdecydujemy się albo i nie.

Gość ale wypisuje bzdetyyyy
cięzko w ciąże zachodzi i ma trzecie dziecko, ty nie wiesz chyba co piszesz

Gość u mnie będzie
wiem kochanie. O pierwszą ciąże starałam się 2 lata. W końcu po leczeniu się udało. O drugą zaczęliśmy się starać zaraz po połogu. Zajęło to pół roku. Teraz znów dwa lata. W między czasie miałam operację ginekologiczną. Chciałam mieć dzieci z roku na rok. Tak mi się marzyło, ale nic z tego nie wyszło i będę miała 4 lata różnicy między pierwszym, a trzecim. Nie zachodzę w ciążę tak łatwo jak niektóre kobiety. Mam też skłonności do mięśniaków i cyst i istnieje możliwość, ze za dwa lub trzy lata będą musieli wyciąć mi trzon macicy. Dlatego w moim przypadku nie mam na co czekać i wszystkie swoje dzieci muszę urodzić teraz.

Gość 2mama2
Kamilka śliczne masz dzieci. A dzieci to największy skarb, więc nie słuchaj "zazdrosnych pomarańczek". Gratulacje i powodzenia.:) P.S. mała różnica wieku źle, duża też nie dobrze. Jedynak - tragedia. Więcej dzeci - patologia. I jak tu wszystkim dogodzić?:)

Ja nie planuje wiecej dzieci, po porodzie, a dokładnie po tych 6 tygodniach ide do ginekologa i bede się zabezpieczać jak tylko się da. Mój Krystian niby jak mówie do niego gdzie jest dzidzia to pokazuje że u mnie w brzuchu. Ale boję się że jak urodze, że mały może coś malutkiej zrobić z zazdrości.

Gość znudzionananaakjakjajkaskj
lepiej nie pokaują fotek dzieci w necie to niebezpieczne

Szczerze jakby mnie było stać to miała bym wiecej dzieci :D. Moje dzieci są grzeczne, Dominika sama już od dawna wszystko potrafia zrobić, np ubrać sie czy nawet kanapki potrafi sobie zrobić. Krystian to taki mały przylepa :), on to tylko by bawił się samochodzikami i do każdego się przytulał :).

Gość śliczne dzieciaczki
!!!!! Naprawdę, a wierz mi że rzadko coś lub kogoś chwalę.

Nie doczytałam jednej rzeczy. Nie mam 21 lat tylko 23 lata. A te 21 w nicku to jest dzień mojego urodzenia bo urodziłam się 21 stycznia w dzień babci :). A jestem z rocznika 1987.

Twoje dzieci sa śliczne! A szczególnie córeczka, ale z niej lacha będzie ;) Pewnie po mamie? :) Gratuluję, mi też się marzy 3 ale trochę sie boję, i póki co to funduszy brak, ale może kiedyś :)Odważna jesteś!

Matko mój rocznik i już troje dzieci :-O Jestem w szoku :-/ A co z wykształceniem i "przywilejami młodości" (imprezy, wypady ze znajomymi do pubu, kina czy teatru)? Nawet jak wynajmujesz opiekunkę czy "zatrudniasz" do opieki rodziców lub teściów, to pewnie ciągle tylko myslisz czy z dzieciakami wszystko w porządku :-O A może się mylę...

Tak szczerze to ja od kiedy pamiętam zawsze wolałam w domu siedzieć niż chodzić na imprezy. Dla mnie dzieci są najważniejsze. A co do mojego wieku to myśle, że na nauke nogdy nie jest za późno jak dzieciaki podrosną zawsze mogę iść do zaocznej szkoły.

Gość no to teraz ja cos od siebie..
3 dzieci i 23 lata????!!! kroliki normalnie...:O

Ładne masz te dzieci, ale w wieku 23 lat już trójka? Mogę tylko podziwiać i współczuć, że w ogóle nie zasmakowałaś życia i tu nie chodzi o imprezy, bo akurat imprezy to najmniejszy pikuś.

haftowane gałgany - jak nie o imprezy to co w takim razie masz na myśli? Kamilka - super dzieciaczki :) gratulacje ! :)