Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamyslona:P

pytanie do facetów:P

Polecane posty

czy naprawde pociag fizyczny daje wam sie rozroznic z miłościa? czy bedac z kims, jesli wam zalezy na tej osobie, potraficie miec fantazje na temat zupelnie innej dziewczyny? moj kolega - ktory wlasnie ma dziewczyne- mowi ze mu na niej zalezy juz kilka razy stwierdzil ze fizycznie bardzo go pociagam, ze kusze go(chociaz nie robie nic zeby tak mogl myslec)

Gość facet odpowiadający
pewnie, uczucie to co innego a pociąg fizyczny to co innego. Sam mam dziewczynę, ale to nie znaczy, że nie pociągają mnie inne kobiety. Różnica jest taka, że moja dziewczyna pociąga mnie zarówno fizycznie jak i mentalnie, a inne kobiety tylko fizycznie.... rozumiesz ?;)

Gość rumunski uwodziciel
Dobrze odpowiedziane

Gość facet odpowiadający
a właśnie, jeszcze jedna sprawa - nie musicie robic nic specjalnego, żeby nas jakoś zachęcic fizycznie, wystarczą jakieś dupere, typu seksowna sukienka, szczery uśmiech, spojrzenie w oczy.... łapiesz ? ;)

łapie:P rozumiem ze zdrowy facet to zawsze bedzie sie ogladal za dziewczynami, ale jednak troche mnie to dziwi najgorzej ze z tym chłopakiem fizycznie troche mnie kiedys laczylo-i wcale mi sie nie podoba to ze ciagle to wspomina- skoro juz teraz ma kogos

najgorzej ze ten chłopak jeszcze namawia mnie na spotkanie- o tym wogole nie ma mowy ale wkurza mnie to- bo nie chce zrywac z nim znajomosci, ale jednak nie bardzo da sie z taka osoba przebywac sam na sam bo zaraz chce dotykac, calowac itd :/

Gość co za debilizmmmmmmm
a to niby kobiety są inne? każdy człowiek podnieca się na widok atrakcyjnego osobnika, obojętnie, czy jest w związku, czy nie!

ja bedac z kims- nie podniecam sie na widok kazdego przystojnego faceta- ok moze zwrocic uwage- szczegolnie jeszcze jak ladnie pachnie:P no ale tylko tylko, najwazniejszy jest ten z kim jestem i podniecenie sie(w kazdym sensie tego slowa) to tylko na jego widok

to że jestem z jedną dziewczyną, nie oznacza przecież że odebrało mi wzrok i resztę zmysłów - jasne, że ładna, atrakcyjna dziewczyna jest w stanie mnie podniecić i to bez większego problemu

Gość Pupciaan
Ja jak kocham to mam straczke i to jest moj wyznacznik