Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chipsletten

Do uzytkowników telefonów z dotykowym ekranem. Wasze opinie

Polecane posty

Gość chipsletten

Jak wam użytkuje sie telefon dotykowy? CZy jest wygodny, czy trzeba szczególnie uważac na niego ? itp? potrzebuje waszych opini

Gość fddgdfgdf
te dotykowe to lipa .najwaniejsza jest bateria i aparat

Gość gdagda
ja się przyzwyczaiłem do guzikowych aparatów,nie wyobrażam sobie takiego jeżdżenia palcem bo ekranie to jest radocha chyba tylko na pare dni,pisanie smsów też pewnie jest kłopotliwe.

Mam Samsunga Avila i nie narzekam fajny aparat ogólnie wytrzymały ekran nie uważam na niego jakoś szczególnie.Jedyny minus że szybko go można odblokować niechcący w kieszeni bądz w torebce.Pisanie sms-ów jest ok bo jeśli ktoś dużo pisze to przynajmniej palce nie bolą :P

Gość chipsletten
kupiła wczoraj samsung avila i teraz zaluję, na telefon trzeba uwazac, naciskac delikatnie. Napewno ma fajne funkcje ale to tylko tyle, sama obsługa tego telefonu (i wogole dotykowych) jest poprostu niewygodna..:/

Gość chipsletten
do Klaudia0405 a jak dlugo masz ten telefon? wyswietlacz jak sie sprawdza?

Gość ajkajajjajajaa.
tez tak myslalam ze przyzwyczailam sie do klawiszow ale wzielam se dotykowy za przedluzenie umowy i powiem ci ze jest ok, juz nie wyobrazam sobie klawizszy. Mam wysuwana klapke z klawiatura wiec pisanie smsow idzie mi jeszcze szybciej niz normalnie. Jest ok, polecam. Nie trzeba szczegolnie uwazac jak p[iszesz

Gość nie dla mnie...
mozna przez przypadek cos nacisnac a tak poza tym szybko sie psuje panel dotykowy - naprawa jak dobrze pojdzie tak ok 100 zl:(ja sie wlasnie mojego pozbylam i nie polecam!!!

Gość ajkajajjajajaa.
a ja mam swoj juz prawie rok,raz niechcaco nawet mi sie zalal woda i dziala mimo wszystko

Gość DŻinA POO
ja wzielam za przedłuzenie umowy i trochę załuje, moze sie przyzwyczaje.. jestem jednak osoba roztrzepana i moje poprzednie telefony czesto z pospiechu upadały mi na ziemie, boje sie ze niedlugo rozleje mi sie ekran, czesto zdarza mi sie dotykać tel mokrymi rekami jak cos robie i wogole.. dla mnie zdecydowanie lepszy byl z normalna klawiatura

Gość W takiej samej sytuacjiiii
sa nie wygodne

Gość nie bój się
mój dotykowiec spadł na podłogę wieelleee razy, rozmawiam przez niego w kąpieli, pałęta się po torebce (nie ma pokrowca) i przeżywa wiele innych traum. i nic się z nim złego nie dzieje :-D

Gość chipsletten
a masz avile?

Gość mam samsung omnia
wg mnie nic nie zastapi klawiszy w telefonie, pisanie esow jest dośc niewygodne, a jazda samochodem i pisanie sms-ów to juz nie lada wyczyn, albo piszesz sms idac ulicą, nie polecam

Gość ghuyjikolp;'
najwazniejszy jest aparat? z tym sie zgodze ale TYLKO jako osobny sprzet :P co do dotykowca, moj maz ma i nienawidze go uzywac :O kompletnie nie dla mnie takie cos, wole zwykle guziki :P

Gość eraaaaaaaaaaa
ja mam samsunga avile od 2 miesiecy moge powiedziec ze jestem zadowolony jedynym dla mnie minusem jest jak trzymam telefon w kieszeni to rysuje mi obudowa bateria trzyma okolo 5-6 dni jak czesto dzwonic

Gość eraaaaaaaaaaa
a zdjecie to troche jest beznadziejny bo ma tylko 3,2 piksela a nie 5 pikseli

Gość eraaaaaaaaaaa
no i fajna mapa navi Navi Expert przez cały rok darmowy, ma wbudowany GPS

Gość nie znam zadnego takiego
ja mam dotykowy, bardzo fajna sprawa, ale moj ma tez dodatkowa klwiature qwerty

Gość ja polecam
samsung delphi. Jest pół dotykowy - ma wysuwaną klawiaturę qwerty i jest super. Telefon niezniszczalny. Utopiłam go w garnku z herbatą i działa.

Gość nie znam zadnego takiego
gotujesz herbate w garnku?????????